Tu je taky jeho vyjadreni.
Ty si to nepochopil, takto sa vyjadruje vdaka jednemu z naj zamestnancov timu po 18 rokoch
O neprůstřelnosti celé kauzy Horner vypovídá skutečnost, že to, co Telegraaf sliboval, že zveřejní, nakonec zdaleka celé nezveřejnil. Mít dobře podloženou, žurnalisticky neprůstřelnou kauzu, poslali by Hornerovy právníky někam. Takto couvli, protože měli jen milostné tokání ze sociálních sítí, a to na kauzu nestačí. Ani s Josovou podporou. Ostatně ani Jos se už k tomuto pseudotématu raději nevrací a oznamuje jen to, co ví každý i bez něj - Red Bull musí máknout.
Newey odchází, protože má nejvyšší čas, pokud chce ještě jednu změnu a zároveň si nechce nechat proklouznout mezi prsty přípravu na rozhodující rok 2026, Wheatley skočil po kariérním postupu, that´s all. Vysvětlovat, že tito jedinci se rozhodující výsostně pragmaticky, s ohledem na své zájmy, a nikoli na základě nějaké banální aférky, už ani nemá smysl. Z Mercedesu odešli/odejde Hamilton a Vowles - taky se to tam hroutí?
Ja som takisto vyssie pisal, ze problem v RBR vnimam. Nevnimam to vsak ako problem, ktory sposobil Horner, tot vse.
Dominanciu vs. prepad RBR v aktualnom roku neriesim. Nemam dostatok informacii aby som to mohol vyhodnotit. To by som totizto musel riesit aj to, ako sa McLaren vypracoval zo 4teho miesta na dominantne auto za presne tu istu chvilku, co RBR spadol v praxi miestami aj na stvrte miesto a automaticky by som ich musel upodozrievat z nekalej cinnosti, lebo ved predsa nie je normalne sa takto rychlo vysvihnut. Za mna je tazsie dostat sa do pozicie dominujuceho ako z tej pozicie spadnut.
Tu sa nase nazory rozchadzaju. Horner to mohol mozno zvladnut o nieco lepsie, to je mozne. Ale ked raz na teba zacnu polovat a zvlast takto cez media, mozes sa aj pokrajat a nevyhras. Zacalo sa hovorit o Hornerovych chutkach na plnu moc nad teamom a ty si tie suskandy zobral ako hotovu vec? Ale to, ze ine zdroje hovorili o tom, ze Rakusania im chceli prestat davat peniaze a vlastne preto chcel Horner zobrat team to uz sa nespomina. Co mal Horner odist a nechat Rakusanov, nech to predaju Andrettimu? To by bol lepsi vysledok ako aktualna situacia? Pisalo sa aj, ze mlady Mateschitz nema k tomu ziadny vztah a vadilo mu, tatko sa tolko venoval motorsportu. Vsetko su prosto len dohady, lebo nikto, kto o tom nieco vie nic nepovedal.
Mozno nehodnotil, to sa dozvieme az ked sa take iste stane niekde inde, ale nemyslim, ze tak skoro k tomu dojde
Zasa v tom len vidis nejake znevazovanie Wheatleyho. Vyjadril mu vdaku a na druhej strane povedal, ze za jeho plat bude mat par inzinierov. Povedal aj A aj B. Ci mal sa rozplakat, lebo odchadza?
Wolff jednal s Verstappenom, to tiez znamena, ze si Russella nevazi a nad Antonellim uz zlomil palicu, este ani nejazdil? Takto sa vyjadruje vdaka, ze zhana druhych ludi?
Suhlasim ze dohadov a faktorov je vela, ale znacny a nahly prepad formy RB, ktory nikto necakal, je fakt.
Sam uznavas ze vnimas problem v RB, len teda nevieme ako a preco vznikli, ale vieme, ze Horner ako sef timu s tym nic nema? Ked sa dlho darilo, jeho zasluha, vybudoval to a ked sa prekvapivo a netypicky zacina nedarit, je to chyba druhych, aj ked nevieme koho, lebo Maxom to snad nie je…
Fakt ma nikto nepresvedci, ze ak by v inom time, po jasnych vyhrach, zrazu nastal takyto prepad, navyse po 18 rokoch nahle v takmer rovnakom case odisli klucove osobnosti, ze by sa len mavlo rukou ze to je standardne, ze s tym sef timu nic nema
A ak by taky Brown povedal to o plate W ako cynicky a nervozny Horner, tak to by tu bol vybuch hejtu a kritiky…
Jasně, jak tu psal Matti, Newey nejdříve prodloužil kontrakt, aby ho pak čerstvě zrušil protože si najednou uvědomil že musí být jinde
Horny sliboval zažalovat Telegraaf, zatím to vypadá, jako se žalobou o křivém obvinění RBR z překročení cost capu
Ja mu neprisudzujem vsetky zasluhy za to, co RBR dokazal od svojho vzniku. Nie je to o jednom cloveku. Takisto sa uspech nedostavil hned.
Ale kedze ani uspech nie je o jednotlivcovi, nechapem, preco by prepad formy mal byt o jednom cloveku. Tieto auta su proste citlive, taka je realita. Pozri sa na taky Mercedes. Vedia v rozmedzi par pretekov aj vyhravat aj bojovat o posledne body. Ferrari detto. ale vsetkych trapi len forma RBR. Ze kolise forma inym hore dolu, to je v pohode. A o tomto to presne je. Spajas si veci, lebo ti sedia na miesto kde ich chces vidiet. Kolise forma, kauza Horner, odchody, vsetko je to pospajane. Kolise forma McLarenu, Ferrari, Mercedesu, je to v pohode a nebudeme sa s tym zapodievat, lebo to nie je s cim spojit.
To co pises je sice pravda, ale neda se poprit, ze Horner se chova jinak nez driv. Nejde tu o to jestli mu slo o moc, nebo ne, jestli jsou hodni Thajci, nebo Rakusani. Jestli byl Wheatley drahej, nebo ne a jestli Newey byl urazen, nebo ne.
Faktem je ze Newey odchazi drive nez by mel a bez aktivace konkurencni dolozky. To je jednoznacne zvlastni a nedokazu si predstavit jak to mmuze RBR pomoct.
Hornerova vyjadreni o trvajici nadvlade RBR v F1, protoze vedou oba sampionaty neni treba se zminovat.
Ano chapu, ze ti co nemaji Maxe radi vidi jeho chyby a nevidi tlak kteremu je vystaven a to ze spoustu bodu sebral, i kdyz na to to auto nemelo. Ale myslim ze objektivne je videt jakou praci Max odvadi. Noris je ted sice asi na Maxove urovni (krome startu), ale tak to urcite nebylo od zacatku sezony.
Horner najednou ignoruje fakt, ze byl obklopen vyjimecnymi lidmi a zda se, ze sazi jen na to ze pro RBR chce delat kazdej a kazdej za ne chce jezdit.
Pamatuji si jak na pocatku spekulaci o Maxove prestupu do Mercedesu, vykladal, ze samozrejme zadna smlouva zadneho pilota v teamu neudrzi. Nic proti tomu vyjadreni, ale v kontextu toho co se deje, bych urcite volil jinej ton, coz se notabene par zavodu pote stalo.
Muj nazor je, ze RBR drzi nad vodoou jen Max (nejsem v tom sam) a myslim ze napr. takovej Hamilton by z nich v soucasne dobe zesedivel.
Nerikam ze je RBR v takovem stavu jako Ferrari za Binotta, ale rozhodne mi neprijde na takove vlne jako je McLaren a i Merrcedes rozhodne nyni pusobi nebezpecneji.
A skoro bych si vsadil, ze mit Max Mercedes v Holandsku tak to vitezstvi bral.
Ja som tu pisal, ze je to jedine o Hornerovi?
No stale tu citam viacmenej len jeho obhajobu (skoda ze take milosrdne hodnotenia nemaju aj ine postavy v F1), pritom mnozstvo kriterii hodnotenia/ukazovatelov sa uplne zjavne vyrazne prepadli a my sa tu ideme tvarit ze sef timu vlastne nesklada auto a nerozhoduje nic, to ini za to mozu… Ti co odisli, uplne standardne, Jos je zly, Marko je zly, Horner parada?
Uz sa budeme tocit dokola, ale uz 2x som sa spytal, teraz skusim naposledy do tretice, co sa musi este v RB diat, aby prisla kritika aj na sefa timu, teda Hornera, ked doteraz vladne jeho obhajoba?
I takové věci stávají, zdravíme Lewise
zrovna Jos Verstappen ktory do istej miery mal pliv na pohodu v time a nie pozitivnu šeci vieme čo tam vystrajal maxa by chel každy v time je to fajn jazdec aj ked ma svoje chybi ale Jos Verstappen nikto neche a aj Mercedese si učtite položily otazku cheme tu super pilota však ktomu jeho oca ktory ma ego vyšie ako šeci majstri sveta ?
Ale čoby. Newey neodchádza, ale uteká, lebo v Red Bulle by mu príprava na rozhodujúci rok 2026 prekĺzla pomedzi prsty… Či?
Ano, tak to je
A Newey už není sám
Zareagujem ja, kedže veľa vecí povedal @raptor22 už vyššie a teda sa budem opakovať.
Prečo ale tu absolútne nikto proste neponúka veľmi pravdepodobnú možnosť, že sa Newey proste sekol pri vývoji?
Jediná iná možnosť, kedy by Neweyho impact bol cítiť na vývoji monopostu by nastal v takom prípade, kedy by Newey položil pero ešte v Decembri minulého roku, ešte pod platnou zmluvou a povedal by Hornerovi, že už nepohne ani prstom lebo je pindík. V zvyšných možnostiach jeho odchod nemá žiadny vplyv na výkonnosť teamu (z pohľadu časovej osi) lebo
A) je hlúposť aby momentom oznámenia odchodu od RB stratil výkonnosť (=nalinajkované upgrady sú niekoľko mesiacov dopredu)
B) Keby aj v momente odchodu okamžite položí pero, výkonnosť začne klesať o pár mesiacov (a nie už Miami)
Na druhú stranu sám spomínaš resp. označuješ Hornera ako vinníka. Asi určitý podiel viny má. Ale úprimne si odpovedz.
Po tituloch s Vettelom a prepade mal tiež odísť ?
Prečo rovnakú kritiku nedostáva Wolff, ktorý po X rokoch dominancie (v podstate skoro celé svoje pôsobenie MB v F1) je 3tím rokom viac menej bezzubý a čo horšie, jeho zákazník ho dokázal obehnúť?
Ohľadom JW, ja neviem ale úprimne čo ten človek má po 19tich rokoch spraviť ako krok ak chce ísť ďalej? Vowles tatiež odišiel od MB a označovali MB, že sa rozpadá? Označovali MB, že sa rozpadá po “dovolenke” Allisona?
No, samozrejme ani takuto moznost s Neweym nebudem vylucovat, ale tvrdit, ze je to velmi pravdepodobne urcite nebudem, na to mame obaja a vsetci tu pramalo informacii.
A ma to aj dalsie haciky:
1, Prve VC sa RB ani zdaleka netrapil, cize ten monopost nebol zly, dokonca miestami dominantny, cize pekne “netrafenie sa”… Ako moc mal vplyv aj neskor tesne pred odchodom je otazka a mozno nechyba ani tak co do lepsieho upgradu, ako skor do pochopenia problemov a ich rieseni a to netrva dlhe mesiace…
2, Bolo viac opacnych info, ze tento monopost je primarne od Wacheho, ak je to pravda, cela argumentacia pada… Ja neviem ako to je, ale tvrdit ze niekto vie, je usmevne…
Co sa tyka kritiky Wolffa, tu som nahodou videl a nie malo.
Aj ked je pravda, a to Tota nemusim, ze take reci, ze aspon bude mat na viac ludi peniaze, som nikdy necital… Ale niekomu sa mozno taketo arogantne vyhlasenia, ci bluznenie o Landovom umysle v Rakusku nieco vyvolat pacia, neviem… Mne nie a su skor na kritiku ako obhajobu vsetkeho co robi a veci, ktore sa nediali 18 rokov a zrazu sa naraz deju, oznacit vlastne za bezne…
No a spytam sa aj teba, konstruktivne, kedze odpoved som este stale nedostal… co sa vlastne musi este pokazit a stat v RB, aby prisla aj kritika Hornera a jeho podiel na krize? Zdoraznujem to slovo podiel, nie jediny dovod.
A podotazka. Ked je vsetko vlastne viacmenej OK a su to standardne okolnosti, preco Marko s Hornerom uzatvaral primerie? Sa Marko nudil a zacal skodit ako Jos, ci je dalsi zakerak a vsetci idu proti Hornerovi? Ja nepotrebujem uzatvarat primerie tam, kde nie je vojna/problem…
Toto vsetko v minulosti nebolo, teraz sa to deje, plus uz aj vysledky upadaju, tak hladat problem aj v sefovi timu je uplne legitimne a spravne…
To už mal byť monopost 23. Takže zmena znova v téme “aký má impact Newey na monopost”. Nechce sa mi tu písať všetci kombinácie preto som napísal jedinú kedy by Neweyho odchod mal vplyv na to, kde je RB teraz = keby položil pero v Novembri po Hornerových komentároch.
V takom prípade by začiatok sezóny bol dobrý, a nasledoval by prepad. Príde ti to ako reálna možnosť, že Horner klamal a Neweyho impact bol na monopost 23 väčší ako Horner prezentuje a zároveň Newey v ten moment položil pero a pod platnou zmluvou povedal Hornerovi serem na tvoj vývoj? že by to RB nechal tak a platil veľké prachy “za nič”?
To je pravda. Toto iba stretil Valteriimu rovno info, že je skvelý wingman
Ja ale určite priznávam nejakú vinu Hornerovi. Je Team Principal a CEO takže na konci dňa nejaké “papiere” musí podpisovať. Ale označovať za rozpad teamu (doslova rozpad) odchod Neweyho a JWho je proste moc - viď príklad s MB vyššie odomňa.
Prečo je prepad taký raketový je otázka. Že ten prepad nastane, povedal sám Newey…
Ja na túto tému odmietam diskutovať lebo informácie sú asi rovnaké ako “Newey odchádza kvôli Hornerovi”.
Od možnosti, že Rakúšania sa chceli zbaviť F1 teamu, cez politické hry Josa až po informácie ktoré netušia ani novinári, tu možeme konšpirovať od rána do večera.
Prepáč ale ja si proste ako “nie OK” situáciu predstavujem aktuálny Alpine. Určite v RBR nie je všeto 100%, ale dôvod je výkonnosť nie odchod Neweyho a JWho.
Súhlasím.
Lenže naratív na F1 online nie je “problémy RB treba hladať aj v Hornerovi”. Naratív F1online je “výkonnosť RBR padá, lebo Horner posielal dickpic”
Ja vazne neviem ako je to s Neweym, resp. nevieme.
Ale nizsie nechces spekulovat ohladne Marka, tak ja moc nechcem tu s Neweym.
Kludne si viem ale predstavit aj moznost, ze Newey tam chyba na pochopenie istych javov, ich rieseni, nastavenia monopostu atd. a preto to vsetko mohlo (nemuselo) prist rychlejsie ako po dlhych mesiacoch…
Podla mna prave to, vyvolava taku pozornost a prirodzene spekulacie, lebo je to pomerne nezvycajne a urcite v takejto podobe neocakavane…
Alpine je/bol na urovni tragedie a hanby, to mi pride o dost horsie ako “nie OK”, ale tak to uz je kazdeho rozdielne slovne hodnotenie stavu timu. Ak je odchod tych ludi a sucasny trend v RB OK, tak OK hehe
Viem co myslis, suhlasim, ze takto to formulovat je prisilne, ja som take nikdy nepisal, ale na druhu stranu si myslim, ze bezohladu na pravdepodobnu nevinu Hornera, kauza to zial bola a mohla prispiet k problemom a hlavne, nemam pocit, ze to co si napisal, tvrdi vacsina fora…
To je to iste, lebo som toho uz videl od viacerych vela krat, akoby som teraz tvrdil, ze narativ F1online je, ze Brown je pokrytec a McLaren uplakanci, lebo to sa tu sirilo masivne po Rakusku (pritom pravidla porusoval niekto iny) a vraj ma makat na forme McLarenu. Celkom ironia ako to odvtedy vyzera v McLarene a v RB a ake su trendy…
No a napriek tomu, ze sa to tu objavovalo, to neberem ako vacsinovy nazor