Jos Verstappen vyzýva Red Bull, aby sa pozrel do zrkadla | Magazín F1 - F1online.sk

Teď McLaren neopustí tuplem.

I s výhledem na 2026, kdy McL bude mít motor Mercedes

Však by to bylo trochu divné když má momentálně lepší vůz než RB. Budoucnost RB s vlastními motory je taky trochu nejistá, takže zatím není důvod riskovat.

Zatial byvam len oboma nohami v BMW, ale casom mozno aj Mercedes. :sweat_smile:

1 Like

Jos ma prinos pre Maxa, nie pre Red Bull, nie je ziadnym zamestnancom, a tak nema dovod robit nic prospesne pre RB. A pre Maxa robi to, ze sa ho snazi dostat do ineho timu, lebo asi smerom k zmene pravidiel a sucasnej situacii v RB, viac veri Mercedesu. A ak Max (aj) vdaka Josovi prestupi do Mercedesu a vyhra tam dalsie tituly, zatial co RB nevyhra ani jeden, tak budu vsetci o nom uplne inak pisat ako teraz. :slight_smile:

Takze Hogr uz sa identifikuje ako zena? :rainbow_flag:

Uz aj ty s tym zacinas? Od zaciatku tu nikto z alzakov nebol schopny dat ten obrazok a ver tomu, ze ak by to tak bolo, tak by tie fotky lietali internetom. Zaujimave, ze zenska neuspela ani pri odvolani, a ani to nedala na civilny sud, ktovie preco, vsak?

Najdi si to sam, my nemozeme za to, ze nemas pristupnu historiu prispevkov, aby ti tu kazdy mohol otrieskat o hlavu tvoje lzi :slight_smile:

3 Likes

On s tim přišel holandský novinář. A ostatní noviny.

Ta kauza není výmysl nikoho odtud. :wink:

Takze Horner pred vyse ako pol rokom znicil Red Bull vznutra a doteraz k tomu nie je ziadny dokaz. To je asi ako s tymi tvojimi obvineniami z podvodu na zadnych brzdach…

3 Likes

Jasně, takže tu zalžeš a pak budeš dělat, že nic :grinning:

1 Like

Ja tu kauzu Horny-er dlhodobo neriesim, uplnu istotu nemam a nikto by nemal mat, ale dokazy proti nemu jasne nie su, berem ho v tomto ako pravdepodobne nevinneho a zbytocne sa to stale riesi…

Ale otazka moze byt aj to, ze co je vlastne dokaz rozkladu/krizy/problemov v time?
Co sa musi stat, aby si to videl ako problem? Verejne tvrde vyjadrenia?

Lebo tim, ktory takmer 2 roky vkuse suverenne dominoval, aktualne nevyhral 5VC za sebou, Perez uplne strateny, Max a Jos volaju na poplach a pozerani do zrkadla, Marko panikari, Newey odisiel, Wheatley odisiel…ale vsetko je nadalej uplne OK? A deje sa to vsetko prave pocas toho pol roka co spominas :slight_smile:

2 Likes

Já, když jsem tu loni v listopadu dával články o mocneskem boji v RBR, tak jsem to tu schytal, jakej jsem zakomplexovanej hater, a RBR fans psali: to je ten tým co se rozpadá?
Teď nějak skoro všichni zalezli, jediný co jim zbývá je nějaké kopání a lhaní, že jsem měl pak psát něco, co jsem nepsal :grinning:

Ja netvrdim, ze je tam vsetko ok, nic take som nepovedal. Vsetko tam asi nebude OK ked sa musia uspokojit s druhym miestom bez boja. Uz je len otazne, co z toho co sa tento rok v RBR udialo je pricina a co je dosledok. Za mna plati prezumpcia neviny. Hornerovi nic nedokazali, Newey ani Wheatley nepovedali, ze odchadzaju kvoli Hornerovi, dovody prepadu RBR uz naznacili aj oni sami.

Ide mi o to, ze Puff vie h0vno ako aj vsetci ostatni ale je si isty, ze za to moze Horner lebo to povedal Holandsky novinar :rofl:. Ako je Horner priamo zodpovedny za vykon auta? Hypoteticky, Horner poslal sekretarke fotku pindura, Newey ked to pocul tak sa mu od zdesenia roztriasla ruka ked kreslil zadny difuzor na prvy sezonny update, tak sa nasr4l, zbalil sa a nechal auto neriaditelne? A do toho nanho Wheatley zakrical nech mu podrzi dvere, ze ide aj on… Mne to pride, ze tak si to tu trollovia predstavuju.

Newey je genius, ale naozaj si myslis, ze to auto postavil sam? A ze zrovna ked ohlasil svoj odchod v maji, tak sa RBR prepadol lebo zrovna v maji slavnostne polozil ceruzku na stol a povedal “Od dnes nerobim?” :smirk:

Cele to mohlo byt kludne uplne naopak a zacal to Newey v zime, ked vedeniu oznamil, ze chce skoncit a spustila sa lavina inych udalosti a pani novinari si zle dali dokopy casovu os. Je to len jedna z miliona dalsich moznosti. Na ktoru mam presne tolko dokazov ako ini na to, ze za vsetko moze Horner

1 Like

Tak Newey najskor predlzil kontrakt, aby ho po nejakom dovode nenaplnil a skoncil skor ako sa cakalo. A Newey urcite nie je nejaky zakerak, kolko tam bol 18-19 rokov? Wheatley to iste.
Vsetko sa to deje v rovnakom case, ked presakovali info o mocenskom boji po smrti Mateschitza, ale viaceri RB fans namiesto otvorenej mysle a snahe byt objektivni, vsetkych co na to poukazovali nazyvali trollovia, hejteri a neviem co vsetko…

Teraz sa to prejavuje nie len v zakulisi, ale aj vo vysledkoch, ale zase s tym Horner ako sef timu nic nema? Este po Rakusku niektori pisali, ze nech sa Brown stara o McLaren a jeho formu. No myslim, ze sa celkom dobre postaral :smiley: Ako sa to posledne mesiace dari Hornerovi? Podrzanim Pereza? :smiley:

4 Likes

Ono to vypadá že ty to h0vno u nich nebudeš schopen vidět nikdy :smile:

1 Like

Určitě. Jsem přesvědčen, že z velké části stojí za tím “rozpadem” personálu kauza Hornyho.
Nebo minimálně všechny věci urychlila.

Klidně si mysli, že tomu tak není.
Nic proti tomu nemám a jsem s tím v pohodě.

Wheatley tam byl 20 let? Velmi schopný chlapík.

A co řekl Horny při jeho odchodu? Něco ve stylu… “Jo v pohodě, za jeho plat si najmu několik inženýrů.”

1 Like

Este raz, lebo asi sa trosku nerozumieme. Je rozdiel, ked Puff alebo ini pisu ze dovodom odchodu je Horner, “kauza Horner” a mocensky boj. Ja ti tu pisem, ze nebol zverejneny ziadny dokaz o tom, ze sa Horner nejako previnil.

Teraz, co je to “kauza Horner”. Kauza Horner nie je ci nieco urobil alebo neurobil, ci je to nasite alebo nie je. Kauza Horner je, ze sa interne veci dostali von. Prisiel s tym holandsky novinar a prepiera sa to v mediach. Vyniesol to Horner? na 99percent si myslim ze nie. Tipujem Josa ale dokaz nemam. Proste mi pride na ten typ, co moc v tej hlave nema co sa tyka hlbsieho myslenia.

Teraz to jednoducho zrekapitulujem: Kym nie je dokaz, za mna Horner ako taky nic nesposobil, nerozbil team. On ten team vybudoval, je tam dlhsie ako Newey, ci Wheatley. Odisiel Newey kvoli “kauze Horner”? To je mozne, mozno si povedal, ze uz je na taketo shity stary, aby sa ho pytali, ci Horner nieco spravil, na koho strane stoji v mocenskom boji atd. Mozno aj Wheatley. Alebo Newey proste zacal lavinovy efekt a Wheatleyho zastihli v slabej chvilke s dobrou ponukou, tak to zobral.

Ak sa na Hornera nieco realne vytiahne, nemam s tym problem. Uznaval som ho za to co z Jaguaru vybudoval ale to neznamena, ze mu teraz po rokoch nemohlo prepnut v hlave. Ale nic nikto nema. Tebe by sa pacilo, keby ta media oznacuju za zlodeja, aj ked nikto dokaz nema a nebol si odsudeny? Ked sa toto stane, uz je uplne jedno ci si kradol alebo nie. Prestane platit prezumpcia neviny a ty mas vsetkym co to citali dokazovat, ze nie si zlodej a k tomu je tvoja povest v sr4ckach. Takze od Hornera mozu davat ruky prec uz len kvoli tomu. Nic nemusel spravit (upozornim este raz, netvrdim, ze to nespravil), ale media z neho urobili bez sudu ci dokazov nejakeho sexualneho devianta.

2 Likes

Ja chapem co myslis, ale ty sa primarne venujes kauze dickpics a k tej som sa hned na uvod vyjadril pomerne jasne:

Avsak sposobit problem v time, niekto to nazve rozlozit, oslabit atd. mozes aj bez takejto kauzy. Navyse v dnesnom svete vieme, ze taka kauza moze sposobovat skody bezohladu na pravdu, zial…

Preto som sa spytal, co sa musi stat, aby si to vnimal ako problem? Kam sa musi vykonnost RB prepadnut po dominancii? Kolko ludi musi este odist? Dlhe roky to slapalo ako hodinky a prave od doby, ked sa zacalo hovorit o Hornerovych chutkach (nie tych sexualnych), prislo k nevidanym zmenam, to je fakt. A sef timu s tym nic nema? Za co teda vlastne sef timu zodpoveda, ak nie za stabilitu timu a celkovu formu?

Za mna proste Horner zacal zlyhavat, bezohladu na tu kauzu o ktorej najviac pises ty a u teba vidim zatial viacmenej len obranu. Naozaj pochybujem, ze by si rovnako hodnotil takyto vyvoj v time pocas sezony u inych timov… Nemyslim to v zlom :slight_smile:

1 Like

Koho mi to len pripomina? :thinking:

Napisat, ze za to moze Horner alebo kauza Horny (ked teda chces) su dve diametralne rozdielne veci…

A co povedal Horner pri Wheatleyho odchode?

Tu je ofiko vyjadrenie po oznameni. Tak neviem, preco mas taku potrebu ho ociernovat.

Verstappen o Wheatleyho odchode:

Chcel byt sefom, v RBR to nebolo umoznene, tak isiel prec. Spravil to iste co Fallows.

3 Likes