Jsem psal, že Horny skončí do letošní Austrálie? a screen dáš nebo budeš lhát?
Však Horny říkal, že je to v pohodě, alespoň díky odchodu Neweyho a Wheatleyho ušetří
Jos je arogantný starý chrapúň, nepostrehol som, žeby otec Sainza, Hamiltona, Alonsa atd atd atd… za každým robili najvačšie vyjadrenia ak sa nejaký víkend nepodarí… zvláštne že Jos v rokoch 2017-2018 kedy crashstappen úradoval na scéne, také vyjadrenia nemal, aby sa synáčik pozrel do zrkadla.
Páč tě mám rád, ani nevím vlastně proč, tak musím ocenit že držíš názorovou linii.
Máš tam sice všechno špatně, ale jsi v tomto případě konzistentní.
A jak je známo, když budeš dělat jakoukoliv činnost dostatečně dlouho, nezávisle na tom jestli dobře, nebo špatně, tak jednou dosáhneš úspěchu.
PS: je to axiom, tak prosím nerozporovat
RB má samozřejmě dost prostředků aby mohl dovolit slušného jezdce. Klidně i Ocona, nebo Alonsa. Sainz by si taky určitě nenechal utrhnout rukáv.
Zatím RB dělá vše proto, aby si Emila udržel a ten nejspíše neodejde dříve než pro 2026.
@Evap má samozřejmě pravdu, ale tak silný tým jako RB logicky nebude chtít Sargeanty, ale jen to nejlepší.
S tím Oconem a nedejbože Alonsem to byla moc jednoduchá návnada, příště to musíš vic zašifrovat, abych se chytil .
Možná skutečně vše způsobil Horny, ale Jos je ten, který celou tuhle aféru rozvířil.
A kdoví co Hornymu posílala samotná Fiona? Třeba to byla právě ona, která celou tu fotografickou hru začala.
Co my víme, že si dovolujeme soudit?
Řekni sám, že jsem s těmito příklady alespoň obstál?
Jj, bylo to těsné, už se mi zvyšovala tepovka .
Ocon je dobrý jezdec, takže co se týče kvalit by byl použítelný.
A Alonso? Tomu už přece RB dal nabídku 2x, tak proč né potřetí?
Ale jak jsem už psal. Když RB odmítl Sainze, tak hledání náhrady za Emila tak akutní nebude.
Za Vettela taky nehledali náhradu a oznámil jim odchod do Ferrari a bylo to pro ně nečekaný
Jestli bude Redbull lovit, tak určitě někde úplně jinde .
Musím jít pracovat, je pondělí a perný týden přede mnou .
Jenže to už tam měli Ricciho který byl lepší než Vettel.
Měli, ale nepočítali s ochodem Vettela, navíc Kvjat další rok porazil Ricciho na body
V té době ale jezdil vynikajícně Ricci, takže ztráta Vettela nebyla tak bolestná.
A koho tam má RB dnes? Ricci by se hodil do RB pouze jako doplněk, Péro má plnou hlavu svých dětiček a Tsunodu RB moc zájem taky nemá. A o Lawsona taky moc né.
Však to je důsledek politiky RBR a stavění vše okolo Maxe
Jako Lec či Hama by nezískali, a Norrise s Piastrim asi taky ne. Alonso? Sainz?
Jednou to prasknout musí.
Alonso i Sainz najednou
Když mohl Hamík opustit Mercedes, tak proč by Leclerc nedokázal opustit Ferrari?
McLarenu se zatím daří, ale Helmut už myslím projevil o Landa zájem. A za Piastriho by se taky žádný tým stydět nemusel.