Jos Verstappen vyzýva Red Bull, aby sa pozrel do zrkadla | Magazín F1 - F1online.sk

Jsem psal, že Horny skončí do letošní Austrálie? a screen dáš nebo budeš lhát?

Však Horny říkal, že je to v pohodě, alespoň díky odchodu Neweyho a Wheatleyho ušetří

Jos je arogantný starý chrapúň, nepostrehol som, žeby otec Sainza, Hamiltona, Alonsa atd atd atd… za každým robili najvačšie vyjadrenia ak sa nejaký víkend nepodarí… zvláštne že Jos v rokoch 2017-2018 kedy crashstappen úradoval na scéne, také vyjadrenia nemal, aby sa synáčik pozrel do zrkadla. :smiley:

1 Like

Páč tě mám rád, ani nevím vlastně proč, tak musím ocenit že držíš názorovou linii.
Máš tam sice všechno špatně, ale jsi v tomto případě konzistentní.

A jak je známo, když budeš dělat jakoukoliv činnost dostatečně dlouho, nezávisle na tom jestli dobře, nebo špatně, tak jednou dosáhneš úspěchu.

PS: je to axiom, tak prosím nerozporovat

1 Like

RB má samozřejmě dost prostředků aby mohl dovolit slušného jezdce. Klidně i Ocona, nebo Alonsa. Sainz by si taky určitě nenechal utrhnout rukáv.
Zatím RB dělá vše proto, aby si Emila udržel a ten nejspíše neodejde dříve než pro 2026.
@Evap má samozřejmě pravdu, ale tak silný tým jako RB logicky nebude chtít Sargeanty, ale jen to nejlepší.

S tím Oconem a nedejbože Alonsem to byla moc jednoduchá návnada, příště to musíš vic zašifrovat, abych se chytil :grinning:.

Možná skutečně vše způsobil Horny, ale Jos je ten, který celou tuhle aféru rozvířil.
A kdoví co Hornymu posílala samotná Fiona? Třeba to byla právě ona, která celou tu fotografickou hru začala.
Co my víme, že si dovolujeme soudit?

:grin:
Řekni sám, že jsem s těmito příklady alespoň obstál? :upside_down_face:

1 Like

Jj, bylo to těsné, už se mi zvyšovala tepovka :+1:.

1 Like

Ocon je dobrý jezdec, takže co se týče kvalit by byl použítelný.
A Alonso? Tomu už přece RB dal nabídku 2x, tak proč né potřetí? :grin:
Ale jak jsem už psal. Když RB odmítl Sainze, tak hledání náhrady za Emila tak akutní nebude.

Za Vettela taky nehledali náhradu a oznámil jim odchod do Ferrari a bylo to pro ně nečekaný

Jestli bude Redbull lovit, tak určitě někde úplně jinde :upside_down_face:.
Musím jít pracovat, je pondělí a perný týden přede mnou .

1 Like

Jenže to už tam měli Ricciho který byl lepší než Vettel.

Měli, ale nepočítali s ochodem Vettela, navíc Kvjat další rok porazil Ricciho na body

V té době ale jezdil vynikajícně Ricci, takže ztráta Vettela nebyla tak bolestná.
A koho tam má RB dnes? Ricci by se hodil do RB pouze jako doplněk, Péro má plnou hlavu svých dětiček a Tsunodu RB moc zájem taky nemá. A o Lawsona taky moc né.

Však to je důsledek politiky RBR a stavění vše okolo Maxe

1 Like

Jako Lec či Hama by nezískali, a Norrise s Piastrim asi taky ne. Alonso? Sainz? :thinking:

Jednou to prasknout musí.

Alonso i Sainz najednou :smiley:

1 Like

Když mohl Hamík opustit Mercedes, tak proč by Leclerc nedokázal opustit Ferrari?
McLarenu se zatím daří, ale Helmut už myslím projevil o Landa zájem. A za Piastriho by se taky žádný tým stydět nemusel.