Jos Verstappen sa ohrádza voči tomu, že by bol voči synovi násilnícky: Maxa som udrel iba raz | Magazín F1 - F1online.sk

Komerční televize si vzala nejkomercnejsi duo na czsk. Takže logicky krok.

A vlastně to bylo od začátku víceméně jasné.
Fabry nevíš? Toho by byla největší škoda.

1 Like

Pokud vím, tak se řeší vysílací práva i na F2 a F3, tam by měl být on

Já tuhle volbu chápu, jen ty osobní vstupy, komu fandí jsou trochu na škodu no :slight_smile: nemluvě o tom, že Eisele padá ze židle i z běžného DRS předjetí, jako @PUFF

Padá ze židle jak ty u Alonsa, když jsi chtěl, aby vyhrál cenu za obyčejný předjetí. :stuck_out_tongue:

Tak dokonalý není nikdo a všem se zavděčit nelze, že jo :slight_smile: .

1 Like

Za jaký? Jak školil Hama v Bahrajnu? Nebo Kanadě?

@PUFF @Hedgehog no jo, tak se zas u RB něco nepovedlo :slightly_smiling_face:

Trochu zlý. :slight_smile:
Ale vlastně to tak je celou dobu. :slight_smile:

1 Like

Pridáš aj kontext alebo si si len zase chcel kopnúť do tímu ktorý nemáš rád?

To je kontext dnešního postuna twitteru, dal to tam sám tým, do nikoho nekopu, ale nemyslím si, že je to povedený příspěvek :slight_smile:

Takže ani ty sám nevieš kontext ale kopnutie si si neodpustil.

Robili marketingové aktivity a dostávali rôzne otázky. Jedna bola, že keby bol Checo zvieraťom, akým by bol. On odpovedal friendly dog.

Ale samozrejme ty kontext nevidíš alebo nechceš vidieť a kedže ti RB nedá spať, kopnúť si si kopol ako vždy :wink: pekný večer :slightly_smiling_face:

1 Like

No vidíš a proč to RB tam nedal s tím a postl jen tohle? to je moje chyba? si přečti ty komentáře pod příspěvkem.

To je jak, kdyby ti na firemní večírku říkali ochlasta jako joke a pak někdo na firemním webu napsat na tvoje foto a tady je ochlasta :clown_face:

Tak nabudúce si skús dohľadať nejaké veci až potom nevyznieš ako klaun.

A na doplnenie k tým komentárom. Stačí si čítať komentáre počas celej sezóny čo tam predvádzali mexickí fanúšikovia. Tí si vždy kopnú rovnako ako ty. Komplex je sviňa.

Have a nice evening.

1 Like

Ale já jsem to viděl, postli to bez kontextu a nepsali pod tím mexický fans. Zkus se podívat na to objektivitou nezaujatého a ne kopat někoho, kdo se na to ozve ať nevypadáš, jak klaun …

1 Like

Áno. Vyznieva to blbo pre niekoho kto nevie kontext. Na druhú stranu pokiaľ budeš urážať (myslím komentáre na sociálnych sieťach, nie priamo teba) bez toho aby si si bol schopný ten kontext nájsť niečo to vypovedá o danom človeku.

A pokiaľ si kontext vedel a postol sem screenshot bez toho kontextu. No reálne chceš len vyvolávať vášne ako počas tvojho celého pôsobenia na fóre. To tiež o niečom vypovedá. Ale to je na tvojom svedomí. Ja som len napísal svoje a trochu objasnil daný post, tým to pre mňa končí, viac na teba reagovať nebudem. Tak posledný krát, pekný večer.

4 Likes

Můžeš mi říct, proč bych postoval něco, co sám RB nepostl k tomu? jakože jim mám dělat adovkáta jako ty nebo @Hedgehog? je to jejich přešlap, tak jdi kopat do toho, kdo jim managuje sociální sítě
hezký večer

Pavel Fabry by mal skúsiť nejako vyriešiť pred kamerami to neustále mrkanie, ktoré má pravdepodobne príčinu v psychike. Verím, že to pre neho nie je ľahké, ale určite sa to dá zlepšiť, resp. vyriešiť.

1 Like

Myslím že ve finále máte pravdu oba. Ty i @Ferda . Agresivita Jose je hodně za čáru a to i ve vztahu k Maxovi. Jenže problém dnešní doby je, že dítě se nesmí trestat a nesmí prohrávat.

To co píšeš o srážení sebevědomí je jistě pravda, ale tady je vidět, že Maxovi to v tomto směru neublížilo. Být vrcholovým sportovcem vyžaduje jiné vlastnosti, než je běžné.

Myslím, že nejdůležitější je jak vypadá jejich vztah nyní. A ten vypadá z vnějšku velmi dobře.

2 Likes

Zase pises z vlastnej skusenosti. Ten Jos ti je velmi podobny, len sa hanbis si to priznat.
Bol si to ty,kto tu chcel mlatit Ferrari fans ako v Mexiku.

2 Likes

Vubec ti nerozumim, placas pate pres devate.