Jos Verstappen rozhojdáva loď a Hornera vyháňa z tímu: Takto to nemôže pokračovať | Magazín F1 - F1online.sk

Trh s jezdci se letos jeví mnohem napnutější než se předpokládalo.
Hamík ve Ferrari uvolnil jedno místo v Mercedesu, ale vypustil volného Sainze, který včera odjel na možnosti vozu vynikající závod.
Nejspíše i oba jezdci Renaultu se budou poohlížet jinde.
Odchod Emila z RB se zatím zdá jako nesmyslný, ale spory mezi Josem a Hornerem vypluly na povrch teprve včera. Jaké z toho vyplynou důsledky zatím nedokáže nikdo předvídat.

V každém případě může být letošní přestupová spirála hodně pestrá a klidně se může stát, že Renault může opět vzít za vděk Alonsem. :slightly_smiling_face:

Ja to necakam. To Bad Honzzie tu stale place, ake je to tu toxicke a plne hejterov a ako tu utocia na jeho osobu. To on tu stale Hedgehogovi place, ze on sem tam povie Honzikovi ze sa ma trosku spravat a nam nepovie nic a ma z toho stavy. Pritom jezek nestoji ani na jednej strane, diskutuje s kazdym a nepostrehol som, ze by mal nejake predsudky. Ale Honzik ma problem aj s tym.

1 Like

Ked sa nebojuje o vitaztvo, aspon v zakulisi to bude ocividne zive :rofl: a to po celu sezonu, toto asi tak rychlo neutichne, ako by si RBR zelal

Kazdopadne, maju tam skodnu. Toto sa nikdy nemalo dostat na verejnost a kazda normalna firma by sa postarala o to, aby to von nevyslo. Cize to bolo vypustene umyselne.

Ziadna vacsia spolocnost, ziadna sa nevyhne problemom. Problemom sa vyhnut neda, vzdy nejaky proste pride. Sila kazdej spolocnosti sa vsak ukaze v tom, ako su schopni problem zvladnut s co najmensim dopadom. Tu v RB uplne zlyhali a nevyzera to, ze neumyselne

1 Like

A tohle ti přijde normální příspěvek do diskuze?

Je to trocha ľahšie, pokiaľ si bohatší a slávnejší než tvoj otec. Max by sa mal osamostatniť, pre svoje dobro. Jos na neho nemá žiadne páky (“bývaš pod mojou strechou” atď) okrem toho, že je jeho otec.

1 Like

Bude to velmi zaujimave tento rok. Tiez si myslim, ze Max nema dovod menit sedacku pred 2026. Dokonca si myslim, ze aj 2026 by mal skusit v RB ako na tom budu. Jedine na co mozu doplatit je motor, po inej stranke si nemyslim, ze by zlyhali ako napriklad Mercedes v 2022.

Sainza budeme vediet zhodnotit az po par pretekoch, v ktorych Leclerc nebude mat technicke problemy. Navyse moze byt volny aj Perez, ktory ma sice nastrbenu reputaciu, ale v RB podobne zlyhal aj Gasly s Albonom a mimo RB svoje kvality maju.

Vsetko bude zavisiet od Wolffa koho posadi do Mercedesu. Alonso by daval zmysel tak na 1 rok mozno, kym Antonelli nazbiera skusenosti. Ale co ak Antonelli v tej F2 az tak nezahviezdi alebo bude mat pomalsi rozvoj? Vtedy dava vacsi zmysel Albon, pripadne Gasly alebo mozno aj Perez. :slight_smile:

Že se propírá spodní prádlo RB na veřejnosti skutečně není běžné. A nepere se pouze jeden druh prádla, ale už víme, že boje probíhají na dvou frontách, což znamená jisté selhání hlavního velení, což jsou dědici. Možná právě je základ sporů právě mezi dědici. To by bylo hodně špatně.
Pro RB, né pro fanoušky.
Obě strany majitelů RB mají dost financí k tomu, aby vedli samostatný tým. Jen by vznikla další pořádná rvačka, O Hlavu rodiny Adriana.
A Emil? Toť otázka, kdo by měl zájem o strůjce problémů?

Tak paky na neho ma. Je to jeho otec a Max vie, ze mu moze byt vdacny za to kym je. Rovnako vie, ze Jos obetoval vsetko pre Maxa. Casto je tazke ist proti svojej rodine alebo jej co i len dohovorit. Niekto tu daval fajn priklad z podnikania. Toto by mal skor vyriesit Maxov manazer a zaroven RB, ktory by mal Josa ustrazit a nezatahovat do toho Maxa.

Max nie je politik ako Hamilton alebo Sainz. Max je Max a chce akurat tak pretekat a vitazit. :slight_smile:

Honza je asocial, jeho jedinym kamaratom je Situs (aj to len online). Situs tu vsak nie je tak casto ako Honza, tak sa upol na Hedgehoga, o ktorom si vo svojej hlavicke vytvoril obraz kamaratstva. Jezko je vsak nestranny a Honzik je rozmaznany zakerny klamar a neexistuje ina pravda len ta jeho. A ked Hedgehog objektivne napise, ze problemom je Honzik, tak ho ide rozdrapit a nevie to prijat a zamysliet sa nad tym tak, ze jezko ma naozaj pravdu. A potom nasleduju Honzikove vybuchy ako sme videli aj dnes. :slight_smile:

Skratka rozmaznane decko a take nema nikdy nikto rad, lebo je to otrasny charakter.

1 Like

Sainz je už dostatečně ostřílený, aby byl užitečný v každém týmu. Největší překážkou bude asi stejně jako u Emila jeho táta.
Na další rozdělování je asi ještě příliš brzy. Alespoň pro nás fanoušky. Formuloví skauti ale už teď určitě makají na plné obrátky jak je vidět u Flavia.
A je to faj, konečně se bude něco dít i mezi závody.

To je zase diskuse :roll_eyes:.
Co na to můj kamarád @airobot ?

2 Likes

Papa_Jos

Master of Bad John Groh

Posedlost na entou, nic jinýho. Tohle není otřesný charakter člověka, tohle je psychopatismus :slight_smile:

kamarád jo? se takhle propálíš na první dobrou?

Přeloguješ? :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

tady je sraz multinickařů nebo co?

2 Likes

Prosim ta vyser sa na to. Napise ti clovek normalne, odpises kok0tinu od veci. A ty sa divis, ze cloveka prejde snaha bavit sa normalne? Nic zle som nenapisal, to co popisujem robis vyssie, zasa jezkovi fnukas, ze tebe pinda a nam nie.

2 Likes

Uvidíme :wink: 151515

Já bych se na to vysral, kdyby tu furt někdo neměl potřebu na mě útočit, i když tu buďto nejsem nebo píšu k F1, to je celý. Nevím proč si včera přišel po závodě s tím, že alzáci to a to, ti přišla normální diskuze po závodě? mě ne, já se tu bavil třeba o strašné formě AM, ty jsi přišel kopat, proto jsem ti psal, aby si tu nedělal, jak já něco, když sám sem chodíš s cílem kopat. Když tě to pustí, tak bude jedině dobře.
Co se týče ježka, tak nevím, proč něco vyčítá jen někomu a dalšímu to přehlíží, ale to není otázka na mě, to je jediný co jsem psal k němu a on to ví.
Tak se už na to vyser, nevšímej si mě a bude klid nebo prostě slušně diskutuj a budu s tebou taky slušně diskutovat

4 Likes

Chces abych mu dal ban? Staci rict.

1 Like