Jos Verstappen rozhojdáva loď a Hornera vyháňa z tímu: Takto to nemôže pokračovať | Magazín F1 - F1online.sk

Nedaj sa vysmiať :joy:

Tak Vettel ve vývoji exceluje, RedBull opustil s nejmenším počtem bodů v jeho posledním ročníku, z Ferrari ho vykopli s nejmenším počtem bodů v jeho posledním ročníku (i nejhorším pro Ferrari za 40 let), z Aston Martin ho vykopli s nejmenším počtem bodů v jehou posledním ročníku. Když už to ten génius vytáhl, je vidět že Vettel je ztělesněním progressu :muscle: Osobně dodávám že já jezdci moc velkou váhu ve vývoji nedávám a nepřičítám jezdcům pod Adrianem ve vývoji nějaké extra zásluhy, podobně jako Ham že by měl co dělat s motory hybridní éry, nebo že Button přišel s dvojitým difuzorem nebo Alonso s tlumiči atd atd. Já jezdcům přisuzuji především tu jezdeckou stránku, která je pochopitelně limitována jejich vozem, to je F1.

3 Likes

Vidím, že už nedokážeš rozlišit ani Emila od Alonsa.
A to teprve ještě rosteš a už jdou na Tebe stařečké indispozice. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Tyhle vztahy nejsou jednoduché, že jo… Max je pořád ještě relativně mladý, i když se asi právě blíží k tomu zlomovému věku, kdy člověk po všech stránkách dospívá a bere život kompletně do svých rukou. K tomu právě sklízí maximální ovoce všeho, co v dětství/mládí s taťkou vydržel a od toho se Jos nedá odříznout (i když já osobně jeho metody neuznávám - jde to i bez nich, jen to dá víc práce). Jestli se opravdu taťka v celé kauze angažuje, tak to ukazuje jenom na jeho osobní nezralost - kvůli nějakým osobním pochybným ambicím staví syna do pozice, ve které bude dotazován, bude tlačen k zaujetí stanoviska atd. O to opravdu nikdo nestojí, a to ještě před očima celého světa.

1 Like

To zo seba robis ty so svojim sugardaddym. :smiley:

:clown_face:

Zvlastne, ze na ziadny moj komentar k F1 nemas nic, ziadnu odpoved, tam ti ignore list funguje. Ale na kazdy jeden, ktory sa netyka F1, tak tam ta tvoj komplex ovladne a zlyhas. :joy:

Jednou ke střetu generací dojít musí. Je to zcela přirozený proces. I Emil se bude chtít jednou rozhodovat sám podle sebe a prostředků pro samostatnost má dost.
A jestli tento proces nebude přirozeně pozvolný, tak jednou nastane zlom a ten bude bolet především Jose.

1 Like

Přijdu sem s tím, že se něco dozvím o včerejším závodě, a zase všechno při starém :roll_eyes:.

3 Likes

Vidis? Clovek ti to napise slusne, bez invektiv a ty pises kktiny a od veci. No tak sa nediv potom.

Toto je komplexny obraz o tvojom vystupovani na fore.

Snad si necakal, ze ti tu budem vsetkych vypisovat, sam vies, kolko ludi sa s tebou dohadalo a ti ludia to vedia tiez.

Peknu nedelu

2 Likes

Musíš se dívat no… :slight_smile:
Nebo mi zavolej a já ti to řeknu.

1 Like

Co by jsi chtěl konkrétně vědět? Není pro tebe lepší se na to mrknout?

Nemám tvůj telefon , jinak bych tě volal pravidelně 24x za rok, letos.

Nějak mám pořád něco, co má přednost…
Zajímá mě proč Júki zase hysterčil.

Možná je jednodušší pustit si ze záznamu nějaké loňské závody (s výjimkou jednoho, na to pozor!), a hned víš, co se včera dělo :smile: .

1 Like

Rozdal si to s Riccim až po odpískání :smile:

@Ferda mame tu progres. Uz aj Honzikovi docvaklo, ze Alonso je az tretia moznost (mozno si mysli, ze druha, ale aj to je progres), ked verejne priznal, ze vsetko zavisi od toho, kde bude jazdit Max. :smiley:

Ale něco tomu předcházelo, ne?
Nějaká křivda?

Musel pustit Ricciho, týmová režie, o 13 místo :muscle:

Moc jim to nejelo teda.
Už chápu Puffa že mě proklíná.
Chybí mu trpělivost :smiley:

2x jsem vsadil na Yukiho. 2x 0
Zapomněl jsem zrušit slavný Wrc.

Jsi v tom až po uši…

1 Like

A to mě ještě budeš dlužit velkou výhru.
Ani už nevim co vlastně vyhraju.