Ty mi chceš jen zkazit náladu.
Když byl Jos u Wolffa, Flávio věděl co dělat.
Flavio a Horner… to je jak vrána k vráně.
Ja, Jos, temneny syr, vsetci sa k tebe najskor spravali slusne, nikto sa s tebou nezacal bavit ako s idiotom hned. To ako sa k tebe vsetci zacali chovat je plne tvoja zasluha, zamakal si na tom naozaj komplexne. Neviem ci si si vsimol, ale s nikym inym okrem vasej skupinky sa tu takto nebavia ani oni, ani ja. A stale tych ludi pribuda, co maju s tebou nejaky problem.
Ked nie si ochotny sa zamysliet nad tym, ze bude asi chyba aj v tebe a nemienis nic menit a stale obvinovat vsetkych okolo ze su na teba kakani, necakaj ze sa kvoli tebe zmeni pol fora
A Wolff a Jos. Je dobře že se to nakonec našlo a poskládalo
Toto není polovina fóra. Včera si dolezl hned s alzakama a kopáním, neschovavej to za to, že já něco. Kdyby si chtěl, tak diskutuješ normálně, ale to ty nechceš, tak si tu nehraj na morální maják laskavě.
Nečekej že se změní kvůli tobě. Ty už tu taky pomalu píšeš jen k tomu Honzovi.
Flavio byl včera u RBR, dnes je s Totem. Vyber si rychle
Stále čekám na tu geniální myšlenku, že když Fallows pracoval s Vettelem, že to šlo líp. Newey s Verstappenem pracoval od 2016, tituly začali sbírat až po příchodu Peréze, takže díky této logice teda vděčí RBR za úspěch Perezovi?
Flavio hledá Alonsovi fleka?
Flavio už Alovi fleka zařídil
(na konci je chybný překlad, místo doufám má být očekávám)
Kde? 1515151515
Viackrat ti tu nalozil aj @Hedgehog, @Bretnix, minule aj @Michal824, ktory si ta par dni predtym dokonca zastal, @Ferda sa o tebe vyjadril, ze si ulhana spina, @Lole, @Dietrich_Reimann, @airobot maju na teba konstantny nazor. A to urcite nie su vsetci, len z hlavy, prvi ktori mi napadli.
Ja tu mam problem len s tebou a s tvojim sugardaddym. A aj to som zacal mat s vami problem az potom, co ste nezniesli fakty, statisitky, cisla a logicke argumenty minuly rok, ked ste bezbreho hejtovali RB a konspirovali o nom totalne nezmysly a zaroven ste z Alonsa robili najlepsieho pilota vsetkych cias a nasledne ste to zobrali osobne a zacali na mna utocit a urazat ma.
RB by mal tiez Josa upratat. Nevyhoda vsak je, ze v RB nie je Jos ten hlavny kto by sa potesil z Hornerovho odchodu. Tam je to aj Marko a podla nedavnych info aj Rakusania.
To se dozvíš, až Jos rozhodne o kariéře svého syna
8 lidí není polovina fóra, tak tu nedělejte oběti a morální majáky, když píšete pak to, co píšete, úplně jednoduchý.
Aha, takže důchod?
Že by to Max tak brzo zabalil.jo?