Tak až se ti bude chtít.
To je dobrý bobe, oni by si založili stejně dalších x účtů
A takhle to je
Nech se překvapit, třeba za chvíli .
Já vím, a naschvál teď ne, viď
Dát Čárlího takhle vysoko je odvážné
Netrap ho, ted chudák vůbec neví za koho má být.
Popravdě, dělat jakýkoli žebříček v F1 je masochistická záležitost
No mě překvapil že ho jen tak najednou vytáhl
No je to takovej kámoš, že se nikdy prakticky v diskuzi nestřetnou od jisté doby.
A dost zbytečná
To zase ne, vždy se najde koho to rozčílí A to plodí diskuzi a vášně.
Nehraj sa miestneho bannera, nejde ti to.
Nezkousej me
Dostane Max domací vězení od Jose za to?
Jos by takový akt nebyl schopen unést. A nejspíš to nechce ani Max, jinak by se tak dávno stalo.
Potvrdzujes moj popis. Mam ta na povel, citas kazdy moj komentar a stale mi lezies na profil, hoci je sukromny. Popis svojho profilu si tiez zmenil hned po tom ako som si ho zmenil ja.
Dat Alonsa, ktory zajazdil priemerny vykon vzhladom na Aston, na 3. miesto, Norrisa na 9. a Hamiltona az na 16. je silny ulet. Navyse este Alonso pred Sainzom, Hulk, ktory zabil hned prvu zakrutu, pred Magnussenom a Tsunoda s Ricciardom, ktori skoncili hned pri sebe (bez ohladu na TR) su umiestneni na 11. a 17. mieste, tak to je velky ulet tento rebricek.
Dajme si radsej nieco, co ma dlhodobo aspon ako taky system a povacsine hodnoti jazdcov celkom objektivne (treba odstranit medzery):
https:// www.planetf1 .com/features/bahrain-grand-prix-2024-driver-ratings
PS: Verim tomu, ze Situs tento rebricek pozna, len mu nepasuje, lebo Alonso tam dostal len 7 bodov, a tak vyhutal nejaky iny, ktory mu pasuje do jeho praUdy. Tieto alzacke metody uz su totalne na smiech.