Jos Verstappen rozhojdáva loď a Hornera vyháňa z tímu: Takto to nemôže pokračovať | Magazín F1 - F1online.sk

Tak až se ti bude chtít.

2 Likes

To je dobrý bobe, oni by si založili stejně dalších x účtů

1 Like

@Triper už dotripoval :smiley:

1 Like

A takhle to je

1 Like

Nech se překvapit, třeba za chvíli .

Já vím, a naschvál teď ne, viď :smile:

2 Likes

Dát Čárlího takhle vysoko je odvážné :grin:

Netrap ho, ted chudák vůbec neví za koho má být. :smiley:

Popravdě, dělat jakýkoli žebříček v F1 je masochistická záležitost :face_with_hand_over_mouth:

No mě překvapil že ho jen tak najednou vytáhl :thinking:

No je to takovej kámoš, že se nikdy prakticky v diskuzi nestřetnou od jisté doby.

2 Likes

A dost zbytečná :grin:

To zase ne, vždy se najde koho to rozčílí :smile: A to plodí diskuzi a vášně.

Nehraj sa miestneho bannera, nejde ti to.:sunglasses:

Nezkousej me :writing_hand:

image

1 Like

Dostane Max domací vězení od Jose za to?

Jos by takový akt nebyl schopen unést. A nejspíš to nechce ani Max, jinak by se tak dávno stalo.

Potvrdzujes moj popis. Mam ta na povel, citas kazdy moj komentar a stale mi lezies na profil, hoci je sukromny. Popis svojho profilu si tiez zmenil hned po tom ako som si ho zmenil ja. :smiley:

:clown_face:

Dat Alonsa, ktory zajazdil priemerny vykon vzhladom na Aston, na 3. miesto, Norrisa na 9. a Hamiltona az na 16. je silny ulet. Navyse este Alonso pred Sainzom, Hulk, ktory zabil hned prvu zakrutu, pred Magnussenom a Tsunoda s Ricciardom, ktori skoncili hned pri sebe (bez ohladu na TR) su umiestneni na 11. a 17. mieste, tak to je velky ulet tento rebricek. :smiley:

Dajme si radsej nieco, co ma dlhodobo aspon ako taky system a povacsine hodnoti jazdcov celkom objektivne (treba odstranit medzery):
https:// www.planetf1 .com/features/bahrain-grand-prix-2024-driver-ratings

PS: Verim tomu, ze Situs tento rebricek pozna, len mu nepasuje, lebo Alonso tam dostal len 7 bodov, a tak vyhutal nejaky iny, ktory mu pasuje do jeho praUdy. Tieto alzacke metody uz su totalne na smiech. :smiley:

1 Like