Jos Verstappen nie je proti nasadeniu Lawsona: Je pripravený! | Magazín F1 - F1online.sk

Yep tam uz blackrock a vanguard maju contracts na vystavbu nehnutelnosti a chevron na plyn. Unia bude potom kupovat plyn z ukrajiny a zisky pojdu do usa. Preco asi znicili nordstream 2 a trump uz predtym dal na nho sankcie.

Minule som pozeral rozhov myslím ze to bol bolton alebo niekto zo cia a on na plnu hubu povedal že na ukrajine zorchestroval on s viktoriou newland que de ta.

Potom lindsey graham na rovinu presviedca populaciu aby sme podporovali ukrajinu lebo maju 15 trilionov nerastnych surovin.

Vsak dnes uz to je verejne tajomstvo.

1 Like

Neviem, ale na zaklade minulosti, ktora nam ukazala spravanie USA ku Kube, si myslim, ze by to bolo velmi podobne ako je to teraz, akurat by “verejny nepriatel” bolo USA.

Som zvedavy, co Trump vymysli s konfliktom na Ukrajine. Dufam, ze to nejako diplomaticky ukoncia, Rusko dostane zaruky, ze Ukrajina bude neutralna a nepojde ani do EU ani do NATO a zaroven vrati co najviac uzemia (aj ked to som asi velky optimista). Koniec koncov, Ukrajina nema co v EU robit, ani zdaleka nesplna poziadavky na vstup a este veeeelmi dlho splnat nebude.

A co je vlastne klamstvo? Ze Trumpa factcheckovali vo vsetkom, zatial co Klamala hovorila co chce a nikto okrem Fox to neriesil?

Som rad, ze vacsina USA to vidi rovnako. Trump nie je idealny, asi preto aj prehral v 2020, hoci to bolo kontroverzne, ale Americania mali opat sancu si zvolit a vystavili vysvedcenie Demokratom za posledne 4 roky.

Skoda, ze u nas sa volby do europskeho parlamentu neriesia s takou vaznostou a ludia ho maju na haku, lebo ked vidim Ostrihonovu s Danusou, tak je to velmi smutne pre Uniu.

Hehe, tie kriteria v sucasnosti nesplname ani my alebo take Orbanove Madarsko. Asi by nas mali z tej EU vykopnut.

1 Like

Jedna Polka tam je dobra, minule nalozila hlavni sefce EU tak ze vsichni zkoprneli.

1 Like

Co konkretne nesplname?

Ursula je vtip, tej by tam mal nakladat kazdy.

Jos potvrdil, že Pérez končí.
Nedivím se, když Péro sám napáchal téměř stejnou škodu na vozech jako deset nejšetrnějších jezdců z celého startovního pole.

Jos je šéfem RBR?

Konkretne mame deficity (najma) v oblasti pravneho statu, nezavislosti justicie a problemy s korupciou.

1 Like

To né, ale zdá se, že je tam dvorním práskačem. :grin:

uz som sa pytal Lukasa, neodpovedal. Pytam sa aj teba - spravil si si vlastny fact check? Tvrdis, ze link, ktory som postol nepatri k mainstreamu? Precital si si ten fact check? Aj oni nasli viac nepravd a lzi u Donalda. Takze su mainstream? Co konkretne patri k mainstreamu? Pretoze podla sledovanosti to nie je take jasne co presne ten tvoj “mainstream” znamena.

To si vazne myslis, ze republikanski volici musia sledovat tvoj “mainstream” pretoze nemaju alternativu?
Potom tu mas samozrejme ten pohlad, ze v akej vacsinovej forme konzumuje informacie cerveny a modry elektorat. Overil si si aj to?

1 Like

Konkretne ktore kriterium/bod porusujeme a konkretne na zaklade coho by nas mali z EU vylucit? Odpoved “konkretne v takej a takej oblasti” nie je konkretna. :slight_smile:

Ano, problemy s korupciou aj nezavislosti justicie mame, ale kto nie? Niekto mensie, niekto vacsie, ale s Ukrajinou sa nemoze rovnat ziadny clensky stat EU. Ta miera korupcie co tam je, je extremna. Navyse EU sama od seba nikoho nevyluci, dolezite je splnat kriteria pri vstupe a tie sme zjavne v 2004 splnili. Ukrajina ich nesplna ani zdaleka a nebude ich splnat este velmi dlho.

Boze moj, popierat prodemokraticku zaujatost vacsiny najvacsich medii v USA, tak to uz je silny level (aj Dennik N je nezavisle a objektivne medium, vsak?).

Moj mainstream? To je co? :sweat_smile:

Nemusia sledovat. Co si myslia o demokratoch, Bidenovi a Harris, vyjadrili vo volbach. Zjavne to vacsina vidi tak ako to vidim aj ja, ze Trump je mensie zlo. Mal to byt najtesnejsi suboj a neviem co vsetko a bol to poriadny debakel vzhladom na ocakvania. :slight_smile:

Kdo se tu bavil o vyloučení?

Kolega předtím to dával v kontextu tvého komentáře s Ukrajinou a nesplňování podmínek.
Co je asi nejvíc komické na Slovensku je, že ani s eurem teď nesplňuje podmínky pro přijetí eura (ekonomická stabilita a funkčnost veřejných financí).
Jen natáhnoutá ruka na to brát, ale plno politických keců, jak je v EU všechno špatně (ale taková je mentalita je i v ČR bohužel)

Opat zahovaras a neodpovedas na otazky. spravil si si vlastny fact check, alebo nie?

Operujes to slovom mainsream tak na to ta len parafrazujem - ake konkretne kriteria si pouzil na vyraz mainstream? mas to podla tradicie, alebo podla citanosti? Ak je to podla citanosti tak mi vychadzaju dve alternativy,

1. Nespravil si svoje domace ulohy. Kedze replublikanskych volicov je dnes vacsina tak bud citaju pro demokraticke media, alebo je mainsream niekde inde.
  2. Republikanski volici necitaju, takze sa pro republikanske media na trhu neuzivia, logicky je potom vacsina na trhu nachylna demokratom. Chces snad ludom prikazat co maju citat?
1 Like

To sa pytas na zlej adrese:

Kontext mimo. Podmienky je potrebne splnit hlavne pri vstupe. Novodoba EU doteraz nikoho nevylucila sama od seba, takze neexistuje ziadny precedens na vylucenie.

A ake podmienky konkretne nesplna Slovensko pre prijatie eura? (aspon jeden nejaky konkretny/meratelny bod, nie tie vagne slovne spojenia ako ekonomicka stabilita a funkcnost verejnych financii).

To tvrdi kto, ze je v EU vsetko spatne? :sweat_smile:

Honzi Honzi, zase si vymyslas veci, ktore nikto nenapisal.

Založte si tady nějaký vlákno o politice atd…
To je strašný tohle… :no_mouth:

4 Likes

Tak kdo z vás to je, přiznejte se kluci slovenský :smiley:.