Jos Verstappen nie je proti nasadeniu Lawsona: Je pripravený! | Magazín F1 - F1online.sk

Možné to je, ale za a) minimálně bych dal někomu šanci, za b) hůř než Checo už snad jezdit ani nejde. Už jen z tohoto hlediska je to neudržitelná situace, samotný fakt, že přijde nová krev (pokud přijde), má jedno pozitivum, a to, že to bude nová krev. Když odhlédnu od od obchodních zájmů mateřského koncernu v Americe, pak Checo je formulová nuda, téma, které už nemá žádnou šťávu. Lawson nebo Cunoda by aspoň nějakou neznámou dodali. Navíc by měli motiv, Checo je podle mě v spirále pochybností o sobě samém a demotivace.

Och, to sa podla mna velmi mylis. Da sa aj ovela horsie.

3 Likes

Dojíždět 11. nebo 12.? To už Red Bull risknout může. :slightly_smiling_face: Navíc s touto logikou by týmy neměly měnit jezdce vůbec. Co kdyby ten nový jezdil ještě hůř? Stroll forever.

Lenze Perez dochadza skor osmy alebo siedmy, nie jedenasty alebo dvanasty.

2 Likes

Nestačí.

Navíc jednou ho stejně budou muset vyměnit, do 45 tam snad strašit nebude.

Být to na mě, zkusil bych Gaslyho. První pokus, to byla rychlokvaška. Teď už je to zkušený jezdec, který něco umí. Není to Verstappen league, ale rozhodně to není tragéd jako Checo.

A co by podla teba stacilo?

Už jsem to mezitím stihl dopsat.

Gasly.

Jinak nebudu paušalizovat s umístěním, když se očekává vzájemná konkurence Red Bullu, Ferrari a McLarenu, někdy snad i Mercedesu. Ale právě v případě vzájemné konkurence je Checo ztrátová karta. Konkurence má silnější dvojice.

V poriadku, len upozornujem, ze pri sucasnej vykonnsotnej urovni auta Red Bullu zisk lepsieho umiestnenia ako 7. miesta za normalnych okolnosti vyzaduje zdolanie jazdcov ako Leclerc, Sainz, Piastri, Russell alebo Hamilton v porovnatelnej alebo dokonca horsej technike. Povazujem za velmi optimisticke mysliet si, ze by toho bol schopny niekto ako Gasly.

2 Likes

Já bych ho nepodceňoval.

Ale tady asi nemá smysl přehnaně spekulovat. Přesvědčit se můžeme jedině tak, že někdo tu šanci dostane a pak uvidíme v reálu.

Ja ho nepodcenujem. Skor by som povedal, ze odhadnut jeho vykonnost na urovni Sainza alebo Russella je velmi ocividne precenovanie.

3 Likes

Strávit Sainz nebo Russell prakticky celou kariéru v béčku Red Bullu nebo Alpine místo Ferrari, McLarenu, resp. Mercedesu, jakými výsledky by se podle tebe vykázali?

Myslim si, ze Sainz alebo Russell prave preto nestravili karieru v becku Red Bullu alebo Alpine, lebo by tam vykazali podstatne lepsie vysledky nez Gasly. Presne ich odhadnut samozrejme nemozno, ale podla mna by ziskali priblizne o tretinu bodov viac nez Gasly.

Jestli věříš ve světlé zítřky, tak se musíš vrátit zpátky k předvolebním slibům.
Teď je už prezident zvolený a nová vláda bude mít zcela jiné starosti, než vzpomínat co slibovala.

Tento príspevok bol označený komunitou a je dočasne skrytý

1 Like

ohladom tych vojen… to je dost insitny nazor co tu presentujes. Kazda strana ma svoje zaujmy a z toho plynie konflikt. Ty to tu prezentujes ako nejaku jednostrannu zalezitost. Jedna vec je vyvolat konflikt a druha je ochota do konfliktu ist pri hajeni vlastnych zaujmov.

5 Likes

Zatím nevidím, že by někdo měl o rozum zájem.

1 Like

Mně jde hlavně o ty, kteří žádnou mocenskou stranou nejsou a jejichž zájmem je jen normálně žít. Viz to děvčátko nahoře.

Skus taketo nieco zavesit na web v rossii ohladom konfliktu, ktory vyvolali oni. Az take veci budes robit, potom ta akceptujem. Instigujes tu ze demokrati podporuju zabijanie deti, v podstate len preto, ze si nazorovo na inom spektre. nemusim ti snad pripominat, kto na blizkom vychode naviac skakal od radosti po oznameni vysledkov.

3 Likes

ok, a co si pre to spravil?

1 Like

Jak stojí výše, schytala to od mě jak izraelská pravice, tak Biden, Kamala a spol.

O Rusku si nikdo nedělá iluze, to už tu padlo a je to únavné připomínat.

A pokud jde o “nadřazenost” demokracie, myslím, že dobře to vystihla autorka, která by ti mohla být názorově blízká, i když je to autorka fantasy: R. F. Kuangová v knize Babylon. Kde se řeší, jak můžou být postavy (čínský míšenec v Britském impériu apod.) nespokojené, když se samy mají dobře, studují na Oxfordu a čeká na ně dobrá budoucnost. A odpověď zní, že tyto vymoženosti nemohou omluvit, co totéž vyspělé impérium páchá v jiných částech světa, jakkoli jsou zaostalé.

Myslím, že stejnou odpověď vmetl Heinrich Scholl do tváře nacistickému soudci Rolandu Freislerovi, který ho pak i s jeho sestrou poslal na smrt.

Ano, v demokratuře můžeme to, co v jiných systémech nemohou.

Ale to ještě nedělá ze systému, který koloniálními praktikami vyhladil desítky milionů lidí a teď to dělá s Palestinci, dobrý systém.

Takže pokud jde o ty, na kterých záleží nejvíce, a Ukrajinu, připomenu své původní stanovisko, které už znáš: cynické a zločinecké elity třech stran se perou a každá z toho vytěží nějakou kořist (Putin území a mocenské postavení, Zelenskyj gloriolu, pokračování ve funkci a nakonec si bude užívat miliony dolarů někde v tropickém ráji, a USA miliardy na kontech zbrojařských elit, které mají z této války žně), zatímco chudáci bojují, utíkají a umírají. Proto jsem byl za to, ať se tam co uzavře nějaké příměří a lidi můžou žít. Kdyby se z petice Jana Kavana a Matěje Stropnického, kterou jsem taky podepsal, nedělala záležitost vyvrhelů, už nejméně rok se nemuselo bojovat, Putin by vybojoval jen něco a možná ne trvale a obnažily by se vnitřní problémy Ruska pod jeho vedením, Ukrajina by byla takřka celá, jen američtí zbrojaři by měli o pár desítek miliard míň, chudáci.

Paradoxně nedůvěru plebsu v elity, kterou války prohlubují a ta ukrajinská v USA asi obzvlášť, nakonec vytěžil právě Trump a Demokratická strana se svou politikou mu nebyla tuto kartu schopna vyrazit z ruky.

1 Like