Psal že příští rok je to taky tutový, tak uvidíme
Ani kdyby kazdej zavodni vikend prselo, tolik stesti jeden mit nemuze
Ale predtim rozbije garaz a zmlati vsechny mechaniky
Neboli tí dvaja náhodou kolegovia už raz? A ako to dopadlo?
A od tej doby bude mať do začiatku budúcej sezóny Max pravdepodobne toľko titulov koľko má Sainz víťazstiev.
Tak ty brečíš, že nemůžeš lést na můj profil, ale pak stejně checkuješ moje příspěvky, nemáš nic lepšího v životě?
Za tolik mi takové koště jako jsi ty, nestojí, neměj strach, jen jsem si vyfiltroval to slovní spojení, které jak nějaký postih opakuješ při každé debatě
X
Ty už jsi nalitej hnedka z rána?
Ja nechápem aký mandát v Redbulle, okrem toho, že mu tam jazdí synček, má starý agresor Verstappen vyjadrovať sa k jazdeckému zloženiu! tomuto by mali dať zákaz vyjadrovať sa ku čomkoľvek. V tíme narobil zlú krv a ktovie či netkvie prapríčina odchodu kľúčových ľudí z tímu práve kvôli nemu.
Jo, on je fakt případ. Politicky tady poručíkuje Slováky, že přestali být součástí civilizovaného světa, protože premiérem se stal Róbert Fico, za další konec světa považuje Rajchla a Okamuru, ale jeho idolem je přitom zjevně izraelská ultrapravice, která se se svým rasismem a genocidními plány ani netají a oznamuje je veřejně (Itamar Ben-Gvir, Becalel Smotrič, Yoav Gallant a Netanjahu, pokračovat by se dalo dál). Prskat na Okamuru a obdivovat někoho, proti komu je i Okamura vysloveně “Welcome, refugees”, je jasná ukázka Honzíkových “intelektuálních” schopností, ale když on ten kluk pořádně neovládá ani interpunkci a rozpory má nakonec i v těch svých komentářích o F1, jak mu čas od času připomene @Jos_The_Boss. Tu genocidu tam mimochodem páchá Izrael, jen to klukovi asi ještě nedošlo, protože sleduje maximálně propagandu na seznam.cz a Fóru24. Nicméně výše jmenovaní izraelští politikové přivítali vítězství Donalda Trumpa s obrovským nadšením, takže doufám, že Honzík taky bouchal vazalské šampaňské (i když osobně, diplomaticky řečeno, bych si z nabídky Harrisová Trump nevybral a zůstal bych doma). Nicméně zakončeme to tím, že Kamala označila v kampani Trumpa za fašistu, takže pokud je Honzík kamalofilní jako Markéta Svetrová-Adamová nebo Petr Vlezudokaždézápadníprdele, pak jeho milostné vzplanutí k izraelské ultrapravici je docela gól. Zvláště když tu izraelskou ultrapravici obviňují z genocidy zdecimovaní izraelští liberálové (například organizace na ochranu lidských práv B-Tselem nebo novináři z +972).
Jinak, Honzíkovi oblíbení Izraelci čerstvě přijali v Knesetu zákon, který umožňuje zavřít na doživotí palestinské dítě už od dvanácti let věku. V českých médiích s výjimkou BL o tom není pro jistotu ani slovo. Honzík nám už vysvětlí, že je to projev demokracie, liberalismu, lidských práv a obrany civilizace, která svou civilizovanost prokazuje neustálým bombardováním, vražděním dětí, hladomorem, mučením, pogromy na Západním břehu a znásilňováním v Sde Teiman, a pokud to někdo kritizuje, stává se z něj “Hitler v Gaze”.
Omluva za částečně politický komentář, ale nedalo mi to.
Haha ona prisla do pa tak podporovala izrael 2 hodiny neskor v Michigan uz ospevovala palestinu. Radsej verim palestincanom ktory chceli trumpa, ktory aj ked je za izraelom ale aspon chce skoncit vojnu.
Zdravím do USA, Lukáši. Jakou tam máte náladu?
Trumpa nemusím, ale pokud Izrael k něčemu dotlačí, budu jedině rád. Biden a Harrisová, to je ubohá dvojka, která se za své výkony může jedině stydět. Slabošská, bezcharakterní a nekompetentní a jejich postoj k Palestině to jasně ukazuje. To je asi největší plus té volby, že tahleta prefabrikovaná manekýna dostala pořádnou facku. Jen nad jedním komentářem Bernieho Sanderse, který píše, že ani tahle facka asi Demokratické straně stačit nebude, mám pocit, že ne, že nebude, že pro ně opravdu definice lidské bytosti začíná s příjmem nad 100 000 dolarů ročně, a ten bílí dělníci, chudí Hispánci a vlastně ani ti Palestinci nemají.
V com ma Trump viac charakteru? Okrem toho teda, ze klame az sa prasi, ale to uz kazdy berie skor ako srandovny tik ako nejaky relevantny zdroj informacii… V com ma teda viac charakteru?
Zdravim Brentix, ticho pred búrkou by som to opísal. Vieš čo ja som tiež viac naklonený napr. Vivekovi alebo DeSantisovi ale v týchto voľbách bola len jedna možnosť, k tomu zobral do tímu elona, tulsi a rfk tak nebolo o čom. A jasne že sa nepoucia, ďalej nás nazývajú fasistmi a hitlerovcami aj keď sú to práve demokrati čo majú fašistické tendencie.
Mne hlavne islo o ekonomiku, vojny a government overreach a v tych oblastiach demokrati stratili zdravy rozum. Pred 4 rokmi som sa obaval o nove vojny a hla kde sme, keby to Biden zvladal bol by som extremne rad, ale sme kde sme.
Kde jsem napsal, že má “víc” charakteru? Napsal jsem, že pokud k něčemu dotlačí Izrael, budu rád. Ale osobně tomu nevěřím a nečekám nic dobrého.
Taky jsem v tom delším příspěvku, kterým jsem shrnul “zábavné” rozpory (ve skutečnosti jsou ubohé) v názorech jednoho uživatele, kterého raději nebudu přivolávat přímým odkazem, poukázal na to, že z nabídky Harrisová Trump bych si osobně nevybral a k volbám bych nešel.
Harrisová je bezcharakterní. Šlo to vidět, jak při Netanjahuově návštěvě v USA, kde mu v Kongresu tleskali jako v Reischstagu Hitlerovi, oznámila, že “už nebude mlčet”, a obratem pak ujišťovala, že podporuje Izrael. Na permanentních dodávkách zbraní faktické izraelské juntě se podílela i ona, seděla s Bidenem v Bílém domě. Navíc od svého odstoupení z voleb Biden fakticky politicky neexistuje, takže měla prostor.
Ale on to v jednom rozhovoru, který přetiskly BL, přes mobil vyjádřil jeden Palestinec z Gazy, pro ně neexistuje žádný pozorovatelný rozdíl mezi tím, jestli je tam Harrisová nebo Trump, Izraelci je vraždí pořád stejně.
Osobně mám k Trumpovi miliardu výhrad. Ale z Harrisové pro mě nedělají lepší volbu, kromě jiného proto, že autentická snad není nikde. Ve skutečnosti ani v ochraně klimatu, snad jedině ve věci Obamacare má plus proti Trumpovi. Ve věci ekologické politiky by sama jen fixovala status quo. Dobře, jako žena nemá hulvátské poznámky na adresu žen, což opravdu nechci zlehčovat. Ale hlavně v těch chudších vrstvách trápí i ženy ekonomická realita víc než otázka, jestli ji na nějaké klinice provedou potrat (na který nejspíš ani nebude mít). Jenže tady měli Demokraté vsadit na Bernieho Sanderse, jenže radši dali přednost Bidenovi/Harrisové.
Podepisuji - z pozice vzdáleného pozorovatele - to bidenovské šílenství ve věci dalších válek. Ale celkově mi to přijde jako nekonečné střídání konfliktů a už se ptám, kdy to proboha přestane…
Doposial bude cia a nsa lobovat. Preto dufam že tych 75% tu byrokraciu vyhodia ako chcu, aj ked som skepticky ale aspon s nimi niesu v jednej posteli ako demokrati ktorý si “demokraticky” dosadili babku kamalu. Plus big pharma.
Tak snad ano. Nečekám nic, nevěřím ničemu, jsem už z toho zdrchlý, takže jestli se něco změní k lepšímu, budu jen rád. Za ty, kteří trpí mnohem víc než my, ať už přímo ve válkách nebo v extrémní chudobě. Jakkoli bych osobně zdanil miliardáře, ale tady si člověk na politické scéně asi moc nevybere.
Súhlasím hadam sa to troška zlepší. Z daniami uz tak veľmi nie, pretože koniec koncov to zaplatia obyčajný ludia tak či tak a v usa su dane uz aj tak extremne vysoké.
Ja som presvedceny, ze keby Lawson isiel dalsiu sezonu do Red Bullu, dopadne rovnako ako Perez, ak nie horsie.