Jos Verstappen nie je proti nasadeniu Lawsona: Je pripravený! | Magazín F1 - F1online.sk

Schodek veřejných financí Slovenska loni v poměru k výkonu ekonomiky výrazně stoupl na 4,89 procenta hrubého domácího produktu (HDP) z předloňských revidovaných 1,67 procenta HDP

Pokud nejsi schopný si dohledat základní informace, ani si nevyhledáš co znamenají jednotlivé pojmy, ale máš tu potřebu zasírat diskuze, jen aby ses hádal, tak si najdi někoho v životě. Jistě, tu pohádku, že tu jsi, jen když cestuješ už jsme tu četli 50x, nikdo ti ji dávno už nevěří. Vyplodil si tu x nesmyslů a jen se chceš nesmyslně hádat a urážet, protože očividně nemáš co jiného na práci. Takže už toho nech, nebo zas dostaneš ban.

Este raz:

Ostatne krajiny tie pravidla museli splnit aspon pri vstupe. Tak preco by sme mali Ukrajinu pustat do EU, ked ich nesplni ani pri vstupe? To, ze ich splna aspon pri vstupe je aspon nejakou zarukou. Inak by sme to mohli zrusit a pustit do EU vsetkych kto chcu.

Uz predtym mi to udrelo do oci, tak len aby si vedel, ze sa to pise s “j”. :slight_smile:

Presne preto, preco si nemoze nikto vyrabat jadrove zbrane ako chce a presne preto, preco existuju v nejakych oblastiach, kde hrozi konflikt, demilitarizovane zony atd atd. Aby bola nejaka stabilita medzi NATO/EU a Ruskom a aby sa skoncil ten vojensky konflikt.

Tak toto uz je tazka demagogia a jednostrannost.

Nic nepodporujem a nikde nepisem, ze sa nikomu neda verit. Len tvojou logikou by si to mohol povedat o kazdom state. To je vsetko, co som tym chcel povedat.

Honziku skusim po lopate. Precitaj si nasledujucu vetu.

A povedz mi na zaklade nej, co konkretne (aku hodnotu) nemoze prekrocit inflacia daneho statu. Nemozes jednu hodnotu porovnavat s tromi hodnotami. Z tych troch musis spravit tiez jednu a to bud priemerom alebo medianom alebo urcenim, ze tej najnizsej/najvyssej inflacie z tych troch ekonomik.

Takze ta otazka je uplne relevantna.

Skusim na priklade, aby si si to vedel v hlavicke predstavit.

• top1 ekonomika ma inflaciu 1%
  • top2 ekonomika ma inflaciu 2.5%
  • top3 ekonomika ma inflaciu 3%

Aku hodnotu definuje to tvoje kriterium, ze nemoze inflacia ostatnych statov prekrocit? :smiley:

Z tej tvojej vety je to nezmysel, chyba tam ten udaj.

(O tom primiesani CPI tam ani nejdem radsej pisat)

Země samozřejmě kulatá je, ale určité zploštění má taky, takže záleží na tom jakou dávku tolerance míníme přijmout.

Ako pekne si si vypytal ban:

Tato Bretnixova veta len k tomu, ze ja by som si mal niekoho najst v zivote. :smiley:

Ja mam zenu/rodinu kamarat, nie online vztah s typkom, ktory by mi mohol byt vekovo otcom, zalozeny na tom, ze obaja sme chorobne uleteni fanatici jedneho sportovca. :clown_face:

2 Likes

Upřímně, kdyby mi někdo položil otázku tohoto typu na ulici, odseknu mu, že země je placatá a nese ji na krunýři želva, a pokud mi dotyčný nevěří, ať si přečte Zeměplochu. :wink: Tolik k jednomu dotazníku.

Zakřivení země rád sleduji na moři, proto bych tazateli doporučil jachting. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ty jsi vážně nemocný sociopat, běž se léčit. Jediný, kdo tu vystupuje, jako nácek, respektive, jako fašista jsi ty. Vyčetlo ti to tu několik lidí. To jsi vážně tak psychicky narušenej?

1 Like

Ferdo koukám, že tobe, Bretnixovi a Josovi už chystají vítáni v Moskvě

A smrdíš tady s Bretnixem od včera od rána. Ty vaše pohádky budou zajímat psychologické pracovníky, až budete v kazjkách :slightly_smiling_face:

prichytil som ta pri klamani a nezvladol si to, to je vsetko.

1 Like

Dnes nemozes byt v strede alebo sa snazit byt nestranny a objektivny. Dnes si musis vybrat stranu, inak si pre jednych komunista a putinov lizac rite a pre druhych rusofob a zapredany americky lokaj. A to vsetko za tie iste nazory. :smiley:

A cele to u neho zacalo len tym, ze som napisal o helmutkovi to, ze furt tu do mna ide za Trumpa, pritom sam tu nikdy nenapisal nic na obhajobu jeho nazoru, ze preco je Biden/Harris lepsia volba. :smiley:

S faster maxom normalna diskusia, kazdy to vidi inak, ale diskusia ok.

A besny psik Honzik zase svoja klasika, ten nemoze chybat. Ale o chvilu opat pride komentar, kvoli ktoremu zas na mna 2-3 dni nebude reagovat a bude sa tvarit, ze ingoruje (v realite rozklikava kazdy moj komentar, ale pokusa sa potlacit svoje nutkanie reagovat na mna).

1 Like

@Jos_The_Boss Vidím, že jsme Honzíka zase vytočili - a ani jsme se o to nesnažili. :wink: Prý nám chystají nějaké uvítání u Putina. :grin: Tak teď se ještě podíváme do Bílého domu, i když jen v Hogrových vzteklých představách.

prichytil som ta pri klamani a nezvladol si to, to je vsetko.

1 Like

V Moskvě jsem už byl. Poprosil bych o jinou destinaci. :slightly_smiling_face:

Tazka frustracia. :smiley:

Ja som taky rusofil, ze v Rusku som bol presne 0x, zatial co v USA 6x a znova idem na jar. Proti tomu co napises Honziku? :clown_face:

1 Like

Tobě přijde normální někoho označit za nácka, když se sám stavíš do role nadřazenosti? Ty jsi vážně mimo. Pro tvoje dobro už toho nech, protože z tebe až na Jose mají všichni srandu. Nemluvě o tom, že zase porošuješ zásady a pravidla diskuze.

1 Like

A jaké to tam je?

Sice jsem pochopil, že s Josem budeme mít VIP zacházení: nejlepší hotel, večeře s Putinem, možná přiletí i Donald… ale stejně. :wink:

Napíšu k tomu toliko, že tvoje pohádky ti tu nikdo nežere🙂

1 Like

Už píše americkým tajným službám, že to tam jdeš obsadit pro Putina. :grin: