Jos Verstappen nie je proti nasadeniu Lawsona: Je pripravený! | Magazín F1 - F1online.sk

Sa ti zasekla paska? :smiley:

Cakam na citaciu tych mojich nadavok, o ktorych si pisal par minut dozadu. Odcitovat tu hadam vies, nie je to az tak zlozite GUI.

Staci ked napises odpoved na toto:

Hele Hitlere z Gazy, už si tu jen ho-níš s Josem. Nemyslíš, že je na čase už toho nechat a spamovat přes DM a ne tady?

1 Like

Už jsem ti postoval, v čem to SK nesplňuje. Nemíním ti tu vysvětlovat, co je procentní bod, ani co je to medián, kterej tě očividně do teď straší. Každopádně si tu předvedl zase to stejný dokola. Nevíš o čem píšeš, záměrně lžeš, potom urážíš a neustále se snažíš přesvědčovat, jak máš pravdu. Ne nemáš, nemá ji ani @Bretnix a vzájemný ho-není vám tu pravdu nedá, takže neotravujete.

1 Like

ale kdeze. napisal si loz, ktoru som ti vyvratil, nevies si to obhajit a stupnujes agresivitu. Najpr si priznaj, ze vedome ci nevedome rozsirujes lzi, alebo si svoje vyroky obhaj a potom sa mozme niekam posunut.

2 Likes

Toto ja nepotrebujem. Moskvu a Petrohrad by som si rad pozrel, pocul som od tych, co tam boli, ze su to krasne mesta.

Ale najlepsi hotel ani nejaku luxusnu veceru k zivotu nepotrebujem. To je pre mna strata casu a nema to pre mna vobec prioritu, ked cestujem po novych miestach. Radsej nejake airbnb a klasicka miestna kuchyna.

Ale vacsiu cestovatelsku prioritu maju pre mna zatial ine destinacie - nove miesta v USA, Australia, Japonsko, sever Europy, Karibik atd. :slight_smile:

1 Like

Záleží co od Ruska očekáváš a kde. Obyčejní lidé jsou moc fajn a s pohlaváry jsem se nesetkal. Poznal jsem pouze Moskvu, Talin a Leningrad.
Nejhorší město byl Talin. Tam dávali stakan pouze k jídlu. Mohl sis vybrat půl deci, nebo celé deci. Další stakan opět pouze k jídlu.

1 Like

Uz je to zbytocne, Trump je predsa podporovany Putinom. Zas sme o krok pred nima. :joy:

1 Like

Nikto tu nie je zvedavy na tvoje homosexualne predstavy ani to, co robievas so svojim mastrom Michalom.

1 Like

To je sice velmi pekne, ale to co si postol prvykrat nedavalo zmysel, resp. chybala tam informacia, aby to kriterium malo zmysel. A tu som od teba stale nedostal. :smiley:

O tvojich znalostiach matematiky, statistiky a i. sa nemusime bavit. Staci nam tvoja znalost anglictiny. :clown_face:

1 Like

Moskva je nové sídliště, tam toho moc neuvidíš. Památek v každém jiném městě asi najdeš více.

Ako to myslis? :slight_smile:

Ved moje vyroky obhajujes ty sam, vid:

Toto si mi obhajil najlepsie ako si mohol. Takze sa mozme posunut niekam dalej? Napriklad k tomu, ze teraz ty obhajis svoj vyrok, ze som ti nadaval? :smiley:

V Moskvě je snad pouze Kerml s letištěm na Rudém náměstí a pak skutečně jen sídliště. Moskva je nouzové řešení hlavního města kvůli válce. Skutečná historie Ruska se psala v Leningradě.
Husarský kousek západoněmeckého teenagera: Před 35 lety přistál přímo na Rudém náměstí - CNN Prima NEWS

Zbytek Moskvy vypadá takhle.

image

1 Like

Jaj tak. No mna prave zaujima centrum Moskvy (ako kazdeho turistu). Vacsina velkych miest ma pre turistu zaujimave najma centrum a zvysok su len sidliska pre domacich. :smiley:

PS: @HellHogr dik za pokec, moja cesta je na konci, opat si mi ju krasne skratil ty jeden nezbednik nepoucitelny. :slight_smile:

1 Like

ja som sa s tebou na temu preco je Biden lepsi vobec nerozpraval. Otvoril si diskusiu klamstvom a teraz tu kyslo prskas pretoze som na to upozornil. Takze naposledy -
Aky fact check si si spravil ty sam?
A preco klames o tom, ze media nepriniesli fact check klamstiev a nepresnosti co vyprodukovala Harris?

1 Like

Ja sa ta opat pytam, akym klamstvom?

Jedine klamstvo, co padlo, bolo z tvojej strany.

Hej hej, to mi je jasne, to si sa nerozpraval nikdy, vzdy len riesis nazor tych, co vo svojom komentari napisu klucove slovo “Trump” a teba to vytlakuje a pozadujes fakty, zdroje a ides do takych extremov, ze si pytas kriteria a definicie bezne pouzivanych slov. :smiley:

Ale ved to je presne to, o com bol ten moj uplne prvy prispevok.

Takze naposledy - kde je to moje nadavanie tebe? :clown_face:

No jo, ty jsi vlastně homofob a tady levičákovi z Gazy to s tebou neklapne

1 Like

To nemusíme, když nevíš co je to mediální, průměr, jaký je v nich rozdíl a nemluvě o rozdíl v % a procentním bodu. Tady ti nepomůže ani Blbentix, ten totiž, jako správnej levičák neovládá základní počty vůbec.

Kdyby si nebyl tak hloupej, tak nenapíšeš median u míry inflace :poop:

2 Likes

Ty dostaneš další ban? Tak už se sem nevracej a vem s sebou Blbentixa, díky.

1 Like