Jos Verstappen chce dať veci na pravú mieru: Maxa som na čerpačke nenechal | Magazín F1 - F1online.sk

Tebe robí problém chápať čítaný text. Ja tým neobhajujem Maxove manévre. Ja ti len píšem, že rovnako v niektorých fázach kariéry jazdil aj Hamilton, Vettel, Schumacher a Senna. Oni sú tiež psychopati? Každý jeden z nich mal manévre za hranou, o ktorých sa môžme baviť ako k úmysle.

Konečná. :joy: :joy: :joy:

Hamilton sa nemal nikam uhýbať, Hamilton mal skrátka trafiť apex a nezostreliť Maxa. Tu neexistuje ani debata, verdikt komisárov mi dáva za pravdu. Kto tvrdí opak, tak je obyčajný hejter bez rozumu pri hodnotení Maxa.

Povedz mi kedy mal prednosť ako druhý na vnútrajšku? Lebo v Mexiku za to dostal tresty, v Monze 21 tiež, takže trepeš obyčajné klamstvá.

Presne ako Hamilton, Vettel, Schumacher alebo Senna keď boli v podobnom veku. Takže zopakujem otázku, aj oni sú psychopati?

Hej hej, úmyselne vyskočil na tej oranžovej klobáse. Iný génius, keď si toto vedel úmyselne naplánovať. :joy:

Úmyselne to tam akurát tak pustil, presne ako Hamilton v Silverstone. Ani jeden z nich však asi nečakal že z toho budú také nehody.

Dostal trest podľa pravidiel, štartoval zozadu, tak akože ho nebolel? :sweat_smile:

On už tým velikánom nemusí nikam siahať, on je totižto jeden z nich už dávno. Strašne dominantný mnopost mal v 21 a 24. Už teraz má viac titulov bez dominantného auto ako Hamilton. :sweat_smile:

1 Like

Větší blbost si napsat nemohl?

Kolik má Ham titulů díky řediteli závodů?:thinking:

2 Likes

A zase melies to iste dookola. Apex by si mohol riesit potom, keby Hamilton vytlacil Verstapena, alebo smeroval do neho. On mal volant v rovnakej polohe a u Ver bolo jasne vidno, ako do neho zahol, presne ako v rakusku proti landovi. tak tu zase netrieskaj kraviny a to ze mu dali komisari trest som ti uz pisal, ze to bolo len koli tomu ze jeden skoncil a druhy pokracoval… kozmeticka uprava… zrazu sa opieras o rozhodnutie komisarov, ale ked sa nehodi tak ich vyvracias…

Hore som ti to napisal jasne a zretelne a ty zase melies o nejakom Mexiku co si budes asi brat do huby najblizsich 10rokov lebo chudak Max dostal konecne trest za umyselen zostrelenie supera… ja by som mu zamaval ciernou vlajkou a dovidenia a tak isto vtedy Vettelovi, ked neudrzal nervy na uzde a vrazil do Hamiltona za SC. toto do sporrtu nepatri a ma sa to hned zarazit, bohuzial komisari su banda luzrov co sa viac staraju o svoju reputaciu, ako o to co maju robit spravne…
Cize znova, Ver ma prednost aj na vnutrajsku ako druhy, aj na vonkajsku ako prvy ? V prvom pripade sa Hamilton uhol a pustil pred seba Verstapena, ktory zase siel z vnutra do vonka na Hamiltona. O par zakrut dalej ham vo vnutri a ver na vonkajsku a zase krizuje verstapen do vnutrajska :smiley:
Cize Ver sa treba uhynat stale ? A vy ho tu budete obhajovat aj keby niekoho nabral od zadu a umyselne ho vytlacil mimo trat :smiley: hladali by sa tu z pred 10tich rokov podobne pripady kde niekto niekoho nabral aby ste ho ospravedlnili… chore uz…

Ja som videl iba raz umysel a to Schumi ked bojoval o titul, tam bol umysel… Verstapen neustali s niekym koliduje ak ma super rychlejsi monopost a dobieha ho…

teraz z neho zrazu robis hlupaka ktory ma odjazdene na trati, simulatori kilometrov plnu rit a on nevedel co sa stane ked ide poza bielu ciaru 4kolesami a ty tu ides pisat o britanii ze Hamilton netrafil apex ??? to ako vazne ??? A tu ide Ver poza bielu ciaru ale on nevedel ze ho to vyhodi :DDDDDDDDDDDD A akoze kam chcel ist ked pride ku apexu zakruty mimo trat ? chcel zahnut pod 90stupnovym uhlom do lava s5 na trat ??? Ako toto moze niekto pri zmysloch napisat a mysliet vazne ?

Superovi v boji o titul zobral 25bodov umyselne a startoval zozadu aj vdaka vymene motora, o ktorom kazdy vedel uz pred VC… takze aky trest ? Ved dufam, ze raz sa mu to vsetko vrati.

1 Like