Tebe robí problém chápať čítaný text. Ja tým neobhajujem Maxove manévre. Ja ti len píšem, že rovnako v niektorých fázach kariéry jazdil aj Hamilton, Vettel, Schumacher a Senna. Oni sú tiež psychopati? Každý jeden z nich mal manévre za hranou, o ktorých sa môžme baviť ako k úmysle.
Konečná.
Hamilton sa nemal nikam uhýbať, Hamilton mal skrátka trafiť apex a nezostreliť Maxa. Tu neexistuje ani debata, verdikt komisárov mi dáva za pravdu. Kto tvrdí opak, tak je obyčajný hejter bez rozumu pri hodnotení Maxa.
Povedz mi kedy mal prednosť ako druhý na vnútrajšku? Lebo v Mexiku za to dostal tresty, v Monze 21 tiež, takže trepeš obyčajné klamstvá.
Presne ako Hamilton, Vettel, Schumacher alebo Senna keď boli v podobnom veku. Takže zopakujem otázku, aj oni sú psychopati?
Hej hej, úmyselne vyskočil na tej oranžovej klobáse. Iný génius, keď si toto vedel úmyselne naplánovať.
Úmyselne to tam akurát tak pustil, presne ako Hamilton v Silverstone. Ani jeden z nich však asi nečakal že z toho budú také nehody.
Dostal trest podľa pravidiel, štartoval zozadu, tak akože ho nebolel?
On už tým velikánom nemusí nikam siahať, on je totižto jeden z nich už dávno. Strašne dominantný mnopost mal v 21 a 24. Už teraz má viac titulov bez dominantného auto ako Hamilton.