Včera večer jsem to zrovna zjišťoval, ta Situsovo a jeho účtů úchylka je otravná.
Nastavení, uživatelé, ignorovat. Zatím to funguje.
Admin ho vyhodí stejně jako ze všech ostatních for, jen to bude trvat.
dakujem, vybavene
To je zajímavý, že Situse znám z F1news a od tam vyhozen nebyl a nebyl ani vyhozen tady a ještě dodám, že co si popisoval výše, tak není pravda co se týče příspěvků ve foru, problém bude asi na straně airbota
toto je velmi slabota ako argument. Redbullu je jedno kto im donesie titul. Vedia ze teraz to je Verstappen tak si ho hyckaju. A co maju robit ked ako vravis Alonso k nim nechcel ist?
Ale poradim ti ovela lepsi dovod preco sa Alonsovi do Redbullu ist nechcelo. A ten dovod je Ron Dennis. Chalan ma z 2007 traumu na cely zivot. Uprimne, ani sa mu necudujem. Horner je anglican a stajna je zamilovana do Maxa. nie nepodobne tomu co zazil v McLarene, preco by tam mal ist?
Stary Stroll je tak trocha ako Briatore. Montezemolo bol tiez taka silna father figure, to evidentne Alonsovi vyhovuje.
No ale to jsem psal dávno, proč by Alo šel do týmu, kde si hýčkají pilota, jako si Dennis hýčkal Hama a Alo na to doplatil? ale trauma z otoh fakt nemá, proto by pod něj znovu nešel
Včera vytvořený účet? Že si s ním vůbec lámeš hlavu Navíc už zase další novej co si myslí že ty jsi já
Koho že jsme to naštvali? Aha
Co udělá jedna čepice.
Tak mě tu x lidí psalo, proč sem lezu spátky po banu potom, co mi tu dva hejtři Alonsa napsali, že jsem tu psal srance dřív - nebyla to pravda a víš, že jsem sem šel až potom co si mi psal o tomhle foru. Nevím, proč má někdo potřebu lhát i o tomhle
Stačí se podívat na vyvoj @Triper a tady na foru, teď podle mě pozorujeme jeho poslední fázi.
Jordan je už asi senilný keď takto trepe. Schumacher by Hamiltona zrušil rýchlo. Rainmaster, ktorý budoval tímy, dokonalé ovládanie auta a schopností. Áno bol sviňa keď to bolo potrebné ale to šamióni musia. Skôr by ma zaujímal súboj s Maxom
Možný to je, ale stejně tak možný je že by ve stejném autě Schumacher porazil Hamitona.
Taky vaše účty znám z News, Petr je tam smazal mnohokrát, protože tam jenom otravovali, sám to popsal dost jasně. A úplně stejně to bylo na F1 sport.
Víc k tomu psát nebudu.
Další prokazatelná lež? mne nikdo účet na news nesmazal a furt ho mám, na sport jsem nikdy nebyl. Ach jo, tady zas někdo má smutný život a lže i o těhle věcech
Na F1news mažou příspěvky kdekomu, to není nic neobvyklého ale účty nebanují. Na F1sports naopak nemazali nic, raději smazali celou diskuzi šulíni.
A můžu se zeptat na tvojí přezdívku? Profiluješ se tu jako velký znalec diskuzí, tak jestli pak tě znám.
Znalec diskuzí fakt nejsem, jen fandím F1 a diskuze pročítám.
Na News jsem jako Reaktor už mnoho let a hodně let tam taky nepřispívám.
Je to Triper, pěkně se tu propálil.
Tohle už není ani vtipný, tohle je fakt už smutný, ale hlavně, že je na news jako reaktor
Jo Reaktor, nejspiš ten Černobylskej.
Reálně to může být kdokoliv, neskákejte na první zkratku co vás napadne.
Reálně je to buďto troll nebo někdo, kdo má komplex