Jeremy Clarkson sa opäť pustil do Hamiltona: Bude žiť v Miláne a lietať helikoptérou | Magazín F1 - F1online.sk

Britský moderátor Jeremy Clarkson stále patrí k najpopulárnejším postavičkám v súčasnej Británii. Ako jeden z mála však nedodržiava tamojší mediálny kurz, ktorý zvykne ochraňovať svojich krajanov v najvyššej motoristickej triede. Jeremy je pravý opak a v posledných rokoch sa zaradil medzi kritikov sedemnásobného majstra sveta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185892/jeremy-clarkson-sa-opat-pustil-do-hamiltona-bude-zit-v-milane-a-lietat-helikopterou

„Jeden by mohol tvrdiť, že Lewis Hamilton chce pred odchodom do dôchodku rekordný ôsmy titul majstra sveta, a prestúpil do Ferrari, pretože si myslí, že tento rok budú mať najrýchlejšie auto. Možno sa nemýli. Počiatočné indície a špekulácie naznačujú, že budú veľmi rýchli,“ napísal Clarkson.

a

„Lewis to možno vie, a možno podpísal zmluvu s Ferrari z iného dôvodu – uvedomuje si, že má svoj vrchol za sebou, a nechcel ukončiť kariéru bez toho, aby niekedy jazdil za klenot motoršportu. Nech je to akokoľvek, prajem mu veľa šťastia,“ uzavrel Clarkson.

a zvysok medzitym je … nazvem to velmi originalny :smiley:

4 Likes

Jeremy Clarkson je čudná postavička povedal by som že taký všadebol a vševetko a možno je len taký obušok z anglicka pretlačený jeho papá

Jeremyho mám rád díky Top gearu a GT. Ale jeho mnohé názory jsou jen snahou přilákat na sebe pozornost.

Mimo to, jeho negativní postoj k LH není ničím novým, takže to nepřekvapí.

1 Like

zas tie clickbaiterske nadpisy …

No ak by to bolo aj tak ako hovorí a pendloval helikoptérou hore dolu Miláno - Modena, ak sa pozriete na tých najlepsich lietajú si triskacmi a helikoptérami na zavody tam a spat, takze ja v tom problém nevidím, dokonca i Kobe Bryant aby sa vyhýbal otrasným kolonam v LA, všade lietal helikopterou a nikto ho za to nikdy neodsúdil, aj keď sa mu to nakoniec stalo osudným … takze to tliachanie je skôr čistá závisť Clarsksona, predpokladám z dôvodu, že pre neho nesympatický Hamilton bude jazdiť za tak ikonické značku…

Nooo, povedal by som ze dedula trafil klinec po hlavicke…

“Jeho výroky neraz pôsobili skôr snahou upútať, nie vysloviť názor. V každom prípade, nie nadarmo sa hovorí, že kontroverzia sa dobre predáva.”

Toto ked napise Pavlik tak to je gol :person_facepalming: Dobre ze hned aj uviedol dovod, preco je clanok taky kysely (“Jeremy už vlani poslal Hamiltona do starého železa a z Maxa Verstappena urobil najlepšieho jazdca všetkých čias.”):smiley:

4 Likes

Nikto by mu to nevycital, keby nebol fejkovy pozer a pokrytec.

Nech si lieta kolko chce, ale nech to potom nehra na papierove slamky lebo priroda. :clown_face:

2 Likes

Mal si vytiahnuť ešte starší príspevok ty trol

1 Like

Clarkson nepochopil, že pre Hamiltona (každého špikového globálneho športovca) je jedna z najdrahších komodít v živote čas. A čo najviac času zabere Hamiltonovi ? Cestovanie a presun. Preto sa snaží čo najviac skrátiť tento strávený čas. A má súkromné lietadlo + aj teraz helikoptéru.

Ťažko sa ti to číta? :joy:

Stačí napísať pravdu voči tvojmu miláčikovi a hneď urážky? Už si dosť starý na to, aby si mal plagáty na stene v detskej izbe.

1 Like

Presne tak. To samy ta coura Taylor Swift, ktera letem na jeden koncert znecisti planetu vic nez 10 lidi za celej zivot, ale bude neco vykladat o uhlikovy neutralite. Tyhle lidi jsou k smichu.

5 Likes

chcem sa opytat na to denne “jazdenie” vrtulnikom. Myslite, ze to bude eko ? :thinking:

hmm, ako sa hovori ludom, co vodu kazu a vino piju ?

Na rozdiel od pokrytcov, ktorí sami nič nerobia, Hamilton reálne predal svoju zbierku súkromných lietadiel, čo dokazuje, že to myslí vážne … navyše je často videný na letiskách s kuframi, čo naznačuje, že sa už súkromnými tryskáčmi nepresúva, ale používa spoje ako bežný smrteľník … k tomu všetkému aktívne investuje do množstva environmentálnych projektov, do ktorých nalieva svoje vlastné peniaze, a tým priamo prispieva k ochrane životného prostredia. Toto je hodné uznania … a čo sa týka tej helikoptéry a presúvania sa s Milana, stále to je len špekulacia … ktorá i keby je pravda, tak je to len závisť ľudí, ktorá je pre nás Slovákov ale azda i pre Čechov typická …

Ano bude. Spotřeba vrtulníku je 60 litrů na motohodinu při rychlosti 180 km/h. Rols při stejné rychlosti by nejspíše spotřeboval více a přitom vrtulník nezasmradí taliánské uličky.

aky rols ? Som myslel, ze to budes porovnavat s elektrickym vlakom, pripadne s octaviou v te-de-icku :wink: :blush:

TDI ECO je. Zhruba o 25% více ECO, než benzínový motor.
Elektro je v ECO hluboko v propadlišti dějin.

Priznam sa, ze som nevedel, ze mal zbierku lietadiel. Vedel som, ze mal jedno a predal ho pred par rokmi, za co mu urcite patri kredit. Na druhu stranu private jet kvoli pretekom by som pochopil, kedze su to narocne presuny, velke jetlagy a do private jetu vie zobrat aj nejaky svoj tim, pripadne inych pilotov.

Ano, je to spekulacia, ale ak sa to potvrdi, tak plati to, co som napisal vyssie. Fejkovy pokrytec a pozer. Aka zavist prosim ta? To uz ludom nacisto sibe? Kazda kritika je zavist? Ved si na to zarobil sam svojim talentom a drinou, tak nech ma a uzije si to. Mne absolutne nevadi aj keby kazdy den lietal private jetom, ale nech potom nerozprava aky on je zeleny a nepoucuje ostatnych o enviro.

Napriklad Vettel bol v tomto spravny clovek. Robil osvetu, on to aj myslel vazne, ale sam si priznal, ze je pokrytecky, kedze pretekanie miluje a nevie sa ho vzdat, hoci to nie je moc ekologicke.