Britský moderátor Jeremy Clarkson stále patrí k najpopulárnejším postavičkám v súčasnej Británii. Ako jeden z mála však nedodržiava tamojší mediálny kurz, ktorý zvykne ochraňovať svojich krajanov v najvyššej motoristickej triede. Jeremy je pravý opak a v posledných rokoch sa zaradil medzi kritikov sedemnásobného majstra sveta.
„Jeden by mohol tvrdiť, že Lewis Hamilton chce pred odchodom do dôchodku rekordný ôsmy titul majstra sveta, a prestúpil do Ferrari, pretože si myslí, že tento rok budú mať najrýchlejšie auto. Možno sa nemýli. Počiatočné indície a špekulácie naznačujú, že budú veľmi rýchli,“ napísal Clarkson.
a
„Lewis to možno vie, a možno podpísal zmluvu s Ferrari z iného dôvodu – uvedomuje si, že má svoj vrchol za sebou, a nechcel ukončiť kariéru bez toho, aby niekedy jazdil za klenot motoršportu. Nech je to akokoľvek, prajem mu veľa šťastia,“ uzavrel Clarkson.
No ak by to bolo aj tak ako hovorí a pendloval helikoptérou hore dolu Miláno - Modena, ak sa pozriete na tých najlepsich lietajú si triskacmi a helikoptérami na zavody tam a spat, takze ja v tom problém nevidím, dokonca i Kobe Bryant aby sa vyhýbal otrasným kolonam v LA, všade lietal helikopterou a nikto ho za to nikdy neodsúdil, aj keď sa mu to nakoniec stalo osudným … takze to tliachanie je skôr čistá závisť Clarsksona, predpokladám z dôvodu, že pre neho nesympatický Hamilton bude jazdiť za tak ikonické značku…
“Jeho výroky neraz pôsobili skôr snahou upútať, nie vysloviť názor. V každom prípade, nie nadarmo sa hovorí, že kontroverzia sa dobre predáva.”
Toto ked napise Pavlik tak to je gol Dobre ze hned aj uviedol dovod, preco je clanok taky kysely (“Jeremy už vlani poslal Hamiltona do starého železa a z Maxa Verstappena urobil najlepšieho jazdca všetkých čias.”)
Clarkson nepochopil, že pre Hamiltona (každého špikového globálneho športovca) je jedna z najdrahších komodít v živote čas. A čo najviac času zabere Hamiltonovi ? Cestovanie a presun. Preto sa snaží čo najviac skrátiť tento strávený čas. A má súkromné lietadlo + aj teraz helikoptéru.
Presne tak. To samy ta coura Taylor Swift, ktera letem na jeden koncert znecisti planetu vic nez 10 lidi za celej zivot, ale bude neco vykladat o uhlikovy neutralite. Tyhle lidi jsou k smichu.
Na rozdiel od pokrytcov, ktorí sami nič nerobia, Hamilton reálne predal svoju zbierku súkromných lietadiel, čo dokazuje, že to myslí vážne … navyše je často videný na letiskách s kuframi, čo naznačuje, že sa už súkromnými tryskáčmi nepresúva, ale používa spoje ako bežný smrteľník … k tomu všetkému aktívne investuje do množstva environmentálnych projektov, do ktorých nalieva svoje vlastné peniaze, a tým priamo prispieva k ochrane životného prostredia. Toto je hodné uznania … a čo sa týka tej helikoptéry a presúvania sa s Milana, stále to je len špekulacia … ktorá i keby je pravda, tak je to len závisť ľudí, ktorá je pre nás Slovákov ale azda i pre Čechov typická …
Ano bude. Spotřeba vrtulníku je 60 litrů na motohodinu při rychlosti 180 km/h. Rols při stejné rychlosti by nejspíše spotřeboval více a přitom vrtulník nezasmradí taliánské uličky.
Priznam sa, ze som nevedel, ze mal zbierku lietadiel. Vedel som, ze mal jedno a predal ho pred par rokmi, za co mu urcite patri kredit. Na druhu stranu private jet kvoli pretekom by som pochopil, kedze su to narocne presuny, velke jetlagy a do private jetu vie zobrat aj nejaky svoj tim, pripadne inych pilotov.
Ano, je to spekulacia, ale ak sa to potvrdi, tak plati to, co som napisal vyssie. Fejkovy pokrytec a pozer. Aka zavist prosim ta? To uz ludom nacisto sibe? Kazda kritika je zavist? Ved si na to zarobil sam svojim talentom a drinou, tak nech ma a uzije si to. Mne absolutne nevadi aj keby kazdy den lietal private jetom, ale nech potom nerozprava aky on je zeleny a nepoucuje ostatnych o enviro.
Napriklad Vettel bol v tomto spravny clovek. Robil osvetu, on to aj myslel vazne, ale sam si priznal, ze je pokrytecky, kedze pretekanie miluje a nevie sa ho vzdat, hoci to nie je moc ekologicke.