Jeremy Clarkson sa opäť pustil do Hamiltona: Bude žiť v Miláne a lietať helikoptérou | Magazín F1 - F1online.sk

Pozri, to ze niekto niekomu nieco vycita, ma len niekedy spojitost so slovom "zavist.
Skor to je o tom nevediet a nechciet pracovat sam so sebou a riesit svoje vlastne zivotne trable, tak radsej ukazem na to, ze napr Hamilton je v enviro otazke pokrytec.

Inak s prispevkom suhlasim, keby pre planetu robili aj ostatni aspon z percenta to, co robi Lewis …

ako ide dokopy lietanie helikopterou do prace s ekologickym zmyslanim lujzika? :slight_smile:

lujzo sa prezentuje ako ekologicky aktivista a potom si kupi dom 200km od roboty a tam sa necha vozit helikopterov, ktora je vsetko len nie ekologicka

ale hlavne, ze usetri maticku zem tym, ze bude veganom a to chcel aj od svojich fanusikov,lebo to je vraj jediny sposob ako zachranit planetu :slight_smile:

je rec o vplyve celebrit na ekologiu a ich pokrytectve, alebo o tom kto kolko odvedie na daniach?

ak raz sa niekto prezentuje ako ekologicky aktivista tak sa tak v prvom rade ma sam spravat a nie od inych vyzadovat aby sa spravali ekologicky aj ked ich to bude stat viac penazi a oni sami sa pritom spravaju neskutocne neokologicky

a rovnaky je aj lujzo
a vobec nejde napr. o to, ze letom na preteky sa sprava neokologicky, to problem nieje, ved je to jeho robota ale aspon v sukromi by sa mal spravat tak ako to navrhuje/vyzaduje od ostatnych. lenze tieto celebrity sa ani vo svojom sukromnom zivote nespravaju tak ako pozaduju od druhych

Tvl ty tu Verstappena lyncujes dnes a denne ale toto vadi :smile:

3 Likes

Reč je o tom že niekto nedokáže diskutovať bez nechutných urážok.

Neviem aku velku helikopteru ma FIAT pre Hamiltona, ale kebyze to je nejaka mala pre styri osoby tak to ma spotrebu asi ako monopost F1 v pretekoch.

myslim ze ide na titul, vie, ze to mu zaisti nesmrtelnost na celom svete. ale aby to tak bolo, musi z toho vediet aj.marketingovo vytazit. ak.by bol zalezeny v garazi cele dni, nebol by takou hviezdou. vie ze sa musi aj trosku ukazat.

su to ale spojene nadoby. bez vykonov na trati a zaroven bez marketingu to na jeho urovni nejde.

nefandim mu, ale toto je pomerne logicke.

Cetl jsi nejaky jeji nazory? Slovo coura je jeste malo…

zrada. rozvazane mal jej poster v izbe, ale potom zistil, ze je liberalka…

4 Likes

Bože, to jsou ale kydy.

ale pre ekofanatika akym je lujzo to je stale neprimerane velka spotreba na prevoz do prace, ci ekologicky sa maju spravat len ti druhi a celebrity maju len hovorit co ludia maju robit, ale same sa bude spravat uplne inak? :slight_smile:

1 Like

psy stekaju karavana ide dalej.

2 Likes

takze elektricky vlak neni eko ?

Vlak, tramvaj a trolejbus je trochu jiná sorta. Tam se jedná o přímé napájení z trolejí. Bez kyselin a bez ztráty asi 17-18%, které si spolknou rychlonabíječky.

1 Like