Jeden z najväčších prestupov všetkých čias je na svete! Lewis Hamilton sa upísal Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Chybí možnost Wolf za trest :stuck_out_tongue:

Po loňské nudě kdy poprvé za celou éru F1 k žádnému přestupu nedošlo si fanoušci něco takového opravdu zasloužili.
A to sezóna ještě nezačala. Ještě bude veselo. :upside_down_face:

Ne, vážně, o tým Mercedes nemáme zájem. Možná když budou na kolenou prosit, ale i tak pak jen možná :stuck_out_tongue_closed_eyes: Aston Martin :green_heart:

1 Like

Kdo ví, třeba by Toto nějaké Sargeanty zostudil i dnes.

Teď děláte ramena, počkáme ještě pár měsíců :stuck_out_tongue:

Tak dufam ze na rok vidime Alonsa v Mercedese, i ked kandidat c.1 bude skor Albon

Nevím co maj dělat. Chtěj někoho se zkušenostma, výkonného a jen na pár let, takže Alonso bude vysoko na seznamu. Když ho neulověj doporučil bych Sainze, když ten dá přednost Audi pak Albon nebo Gasly.

Ať žebraj, jinak to nemá cenu :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Jansý :green_heart: tady jsme doma :v: no ale pokud bude vážný zájem jezdit ve vítězném autě a opět určovat sílu zásluh, Alonso nepohrdne. Jinak :green_heart::green_heart::green_heart:

1 Like

No jako budou mít každopádně dost volnej budget na plat, takže kdo ví… :smiley:

To jo, letos asi Ham bonusy nedostane.

Alonso se snad nenechá rozptylovat, loni na tom byli docela podobně a letos to může být ještě lepší. My nezradíme jako Lewis :face_with_hand_over_mouth:

Myslím, že je Alonso u Merglu stále v nemilosti. Možná proto se Oconovi podařilo Alonsa zdolat. Ocon Merglu stále patří a s Renaultem má dobrý vztah. Ocon může být hodně horké želízko.
Sainz by v Merglu určitě nepropadl. Řekl bych, že Sainz je sázka na jistotu pro každý tým.
V Albona nevěřím. Russell zatím ještě není jezdec, který by si zasloužil být v jasné jedničkové pozici.
Gasly je hodně nadějný. S ním žádný tým taky neprohloupí.
Hodně žádaným zbožím by byl Piastri. Hodně jsem váhal, jestli mám v anketě tipnout na Gaslyho, nebo Piastriho, ale dal jsem přednost jezdci, kterému držím palce.

Archivujeme a ve vhodný čas vytáhneme :sunglasses:

2 Likes

Tak a je to, dockal jsem se!

Letosni sezona bude kdyz ne o boji o vitezstvi, tak o crashes, hodne pilotu bude nervoznich.

Hamiltona zrejme nove auto Mercedesu budto nadchlo a chtel se nabusit motivaci a odhodlanim, nebo nepresvedcilo a nechce koncit treti…

Utop se ve svým archivu :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Vzhľadom na Alonsovu minulosť, krásny sarkazmus :+1:

4 Likes

V Mercedesu vidim pristi rok Sainze, pokud projevi zajem.

1 Like

Ano, díky, nezradíme! Zatím :sunglasses: