Harmonickou dvojici nečekám a preferenci nemám Kopy, podpásy, facky, … broskve
Ty zase budeš fandit Ferrari?
Ja som Lewisa nikdy nemusel… a ani ho nemusím… ale som Ferrari fanúšik… a som rovnako vzrušený ako ostatní fanúšikovia F1… veľmi sa teším… konečne niečo veľké ohľadom prestupov v F1. Po tom, čo Lando s obrovským predstihom podpísal s Mclarenom som si už myslel, že dlhé roky dopredu nič zaujímavé v prestupoch nebude…ale toto je bobma! Neviem sa dočkať sezóny 2025. Na druhej strane… páni… venujme minútu ticha používateľom ako bob alias Shredder, D.COULTHARD a pod. títo chlapci podľa mňa zajtra keď vstanú do školy budú plakať do vankúša… neviem ako to rozdýchajú…a ako nájdu sily prísť hejtovať na tieto fóra…
Ja som štastný, že môže fandiť zase obidvom jazdcom vo Ferrari.
Vy na mě takhle nemluvte, už se zase snažíte dostat Alonsa do jiného týmu a přitom Aston měl být konečně TEN tým.
Inak… vysvetlite mi niekto aký bude mať zmysel sezóna 2024 pre Sainza a Hamiltona? Síce majú reči, ako odovzdajú maximum…ale sami vieme, že v hlavách už budú v inom tíme… rovnako tímy si teraz určite jasne určia svojho jazdca číslo 1(v Mercedese to bude Russell a vo Ferrari Leclerc)…prečo by preferovali jazdcov. ktorí odchádzajú ku konkurencii… len nadhadzujem, že kiežby sa dohodli na skoršom ukončení zmlúv a videli by sme Sainza v Mercedese a Hamiltona vo Ferrari už v 2024… ja viem… sci-fi… ale dávalo by to lepší zmysel pre všetkých…
Bwoah. Toto je silný vnútorný boj. Lujzo je najneobľubenejší jazdec pre mňa a zrazu ide jazdiť za moje milované Ferrari? Dáko mi to nevychádza. Ale tak lunzo vitaj u nás. Červená kombinéza ťa robí toecha sympatickejším, ale stále si pokrytec a rasista. Ale prekvapil, že nabral odvahu ísť do Ferrari.
Ale ako jedna z najväčší udalostí v f1 za posledné roky.
Snažiť by sa mohli už len preto, že koľko rokov spolu strávili a tiež aby sa mohol toto chvastať, že v jeho aute dal lujzo 8 titulov
Na Seba taky bučeli a pak lidi zmoudřeli a byl to největší miláček.
Kde se najednou vytratil Albon, kterého velká část oktanové populace spojovala s Ferrari?
Tak proč ho vyhodili
Oh shit, here we go again
uznaj sam, ze toto je stavnatejsie vo vsetkych smeroch
Pritom zatial este nedosahuju ani Hamilton - Rosberg, kedze Leclerc ziadny titul este nema a takych Leclercov bez titulu uz bolo v F1 dost.
hej to je na tom ten vtip
Kdo vystřídá Hamíka?
- Sainz
- Ocon
- Piastri
- Vettel
- Albon
- Gasly
- Pérez
- Ricciardo
- Alonso
0 účastníci