Jeden z najväčších prestupov všetkých čias je na svete! Lewis Hamilton sa upísal Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Harmonickou dvojici nečekám a preferenci nemám :smiley: Kopy, podpásy, facky, … broskve :smile:

1 Like

Ty zase budeš fandit Ferrari? :face_with_hand_over_mouth:

Ja som Lewisa nikdy nemusel… a ani ho nemusím… ale som Ferrari fanúšik… a som rovnako vzrušený ako ostatní fanúšikovia F1… veľmi sa teším… konečne niečo veľké ohľadom prestupov v F1. Po tom, čo Lando s obrovským predstihom podpísal s Mclarenom som si už myslel, že dlhé roky dopredu nič zaujímavé v prestupoch nebude…ale toto je bobma! Neviem sa dočkať sezóny 2025. Na druhej strane… páni… venujme minútu ticha používateľom ako bob alias Shredder, D.COULTHARD a pod. títo chlapci podľa mňa zajtra keď vstanú do školy budú plakať do vankúša… neviem ako to rozdýchajú…a ako nájdu sily prísť hejtovať na tieto fóra…

5 Likes

Ja som štastný, že môže fandiť zase obidvom jazdcom vo Ferrari.

2 Likes

Vy na mě takhle nemluvte, už se zase snažíte dostat Alonsa do jiného týmu a přitom Aston měl být konečně TEN tým. :grin:

Inak… vysvetlite mi niekto aký bude mať zmysel sezóna 2024 pre Sainza a Hamiltona? Síce majú reči, ako odovzdajú maximum…ale sami vieme, že v hlavách už budú v inom tíme… rovnako tímy si teraz určite jasne určia svojho jazdca číslo 1(v Mercedese to bude Russell a vo Ferrari Leclerc)…prečo by preferovali jazdcov. ktorí odchádzajú ku konkurencii… len nadhadzujem, že kiežby sa dohodli na skoršom ukončení zmlúv a videli by sme Sainza v Mercedese a Hamiltona vo Ferrari už v 2024… ja viem… sci-fi… ale dávalo by to lepší zmysel pre všetkých…

Víme jak to Ferraristi maj :smile:

2 Likes

Bwoah. Toto je silný vnútorný boj. Lujzo je najneobľubenejší jazdec pre mňa a zrazu ide jazdiť za moje milované Ferrari? Dáko mi to nevychádza. Ale tak lunzo vitaj u nás. Červená kombinéza ťa robí toecha sympatickejším, ale stále si pokrytec a rasista. Ale prekvapil, že nabral odvahu ísť do Ferrari.
Ale ako jedna z najväčší udalostí v f1 za posledné roky.

1 Like

No a co má asi Alonso pod kapotou? Prostě se jen možnost v rodině rozvětvila. :stuck_out_tongue_closed_eyes: :grin:

2 Likes

Snažiť by sa mohli už len preto, že koľko rokov spolu strávili a tiež aby sa mohol toto chvastať, že v jeho aute dal lujzo 8 titulov

Na Seba taky bučeli a pak lidi zmoudřeli a byl to největší miláček. :innocent:

Kde se najednou vytratil Albon, kterého velká část oktanové populace spojovala s Ferrari?

1 Like

Tak proč ho vyhodili :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Oh shit, here we go again :smiley:

1 Like

Rozhodne pre toto

2 Likes

uznaj sam, ze toto je stavnatejsie vo vsetkych smeroch :smiley:

Pritom zatial este nedosahuju ani Hamilton - Rosberg, kedze Leclerc ziadny titul este nema a takych Leclercov bez titulu uz bolo v F1 dost. :slight_smile:

hej to je na tom ten vtip :smiley:

https://twitter.com/leclercsletters/status/1753146645313704396

1 Like

Kdo vystřídá Hamíka?

• Sainz
  • Ocon
  • Piastri
  • Vettel
  • Albon
  • Gasly
  • Pérez
  • Ricciardo