Jeden z najväčších prestupov všetkých čias je na svete! Lewis Hamilton sa upísal Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Už je to OK. :+1:
Jak jsi to uhádl, že to na třetí pokus klapne? :grin:

Pokus-omyl mam rad :grinning:

1 Like

Toto som necakal a asi ani Toto :smiley: neviem si predstavit ako si HAM sadne s timom ferrari. Ale ak by v nom vyhral titul bolo by vymalovane. Taktiez som zvedavy co mercedes ako rok sa budu snazit pre HAM ziskat 8 titul ? No neviem nevie.

nemám slov :triumph: :triumph: :cold_sweat: :cold_sweat:

4 Likes

Souhlasím s ježkem, lidi jsou hovada :stuck_out_tongue:

Najprv bol vymeneny Massa a Alonso este jazil s Kimim 2014, okrem toho Kimi mal titul s Ferrari a bol celkovo u fanusikov oblubeny co nie je Hamiltonov pripad.

3 Likes

spomenul som si an to pred chvilou

Co když letos Ferrari nebude stát za mnoho a Leclerc jim podepíše klauzuli a půjde k Mercedesu? :smile:

Ľudia majú krátku pamäť, ale toto by sme si mali jednoznačne zapamätať ako najšokujúcejší a najmenej pravdepodobný prestup novodobej F1…kto by povedal, že to, čo bude o deviatej ráno len zdanlivo ďalšou špekuláciou talianskych novinárov, o pár hodín zapáli celý internet. Ktovie, či je to načasovanie po stopke Andrettimu náhodné alebo sú obchodné záujmy F1 naozaj natoľko previazané, no bez ohľadu na to všetko, naozaj nečakané , nepravdepodobné a bezprecedentné.

2 Likes

A to je zakázané? (jo málo znáků bo co)

Ajťáci na mě musí být hrdí, že jim začínám šlapat na paty. :grin:

Ja ti verim, ked moze ist Lewis k Ferrari tak sa aj ty skamosis s ajtakmi :grin:

1 Like

Ja som nezakazal nic :grin:

1 Like

Mal si skusit tu defenestraciu Elkanna, teraz je uz neskoro.

Bomba to je, ale nějak nevím co si o tom myslet. Aby to nebylo jako když pejsek s kočičkou pekli dort - dali do něj sto dobrých věcí, tak to musí být stokrát dobrý dort :smile: . Vzít to nejlepší, co je k dispozici, a zamíchat dohromady ještě nemusí znamenat dobrý výsledek :woman_shrugging:. Neumím si představit, jak Lewis, který už dnes působí jako samostatná značka, půjde dohromady s tak všeobecně svazujícím týmem, jako je Ferrari. A přizpůsobovat se ve čtyřiceti asi nebude. Ale aspoň se konečně něco děje!

3 Likes

Přejme tedy Leclercovi mnoho zdaru v totální převaze proti kolegovi a v 2024 Alonsovi titul :v::green_heart:
Ať už s Astonem, nebo Mercedesem.

Teď jsem četl že Ferrari udělá vše, aby nikdo neměl více titulů než Schumacher :grinning:

Komu budeme fandit víc? A nebo to bude harmonická dvojice podobně jako Kimi s Massou? :thinking:

Tak si spominam ze Ham chcel riesit aj zmluvu s Merc po skonceni pjeho aktivnej jazdeckej karieri - a Toto povedal ze to nie je teraz na stole…
Som si pomyslel, ze aby im neunikol - ja by som si ho uz ako ambasadora Merc platil…
Takto ak by ziskal 8t u Fer - to by bola bomba!!! Takze do toho LH :+1::grinning:

Fandime Ferrari predsa :grinning: ale jj mas pravdu mam vnutorny boj trocha

1 Like