Jeden z najväčších prestupov všetkých čias je na svete! Lewis Hamilton sa upísal Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

To byl “Úder otevřenou dlaní”, ten film jsem viděl :smile:

A přežil to? :smiley:

Nezanechává svědky :grin:

Něco sem hledal a našel jsem pokračování.

Budu muset tu serii zkouknout.

Jedna legenda F1 sa pripojí k ďalšej legende F1. Ferrari a Hamilton. Marketingovo bezkonkurenčné spojenie, zo športového hľadiska sa ukáže až na trati.

Pff, na rovinu? Skôr som čakal mimozemšťanov ako toto.

Hamilton je značka a stále obrovské lákadlo, môže to mať skutočne obrovský pozitivný dopad na aktuálne prebiehajúci náborový proces vo Ferrari.

Som zvedavý aký to bude mať dopad na prestupovom poli a ako sa to pole po chvíľke stability premieša.

Každopádne vitaj a Forza Ferrari.

3 Likes

Ja si myslím, že aj Charles toto privíta, lebo vie že to dotiahne top inžinierov

No snáď to bude mať taký efekt. Pre Leclerca to bude zároveň obrovská výzva a tie má on rád :sunglasses:

Ak sa ešte Ferrari pre túto sezónu vytasí s nejakým zaujímavým autom, tak smeknem pred Vasseurom. Zatiaľ si to dává neskutočne.

2 Likes

Za rok dokázal to čo Binotto a Arrivabene nedokázali za celé pôsobenie. Som nečakal takúto rýchlu aklimatizáciu.

Gasly stále okupuje 3. pravděpodobnostní příčku. :exploding_head:

2 Likes

Já vím, ale se o náhradě za Hamíka bude rozhodovat až podle výkonů jezdců v průběhu sezóny. Většině dobrých končí letos smlouva, proto bude mít Mergl velice široký výběr.

Osobne by som Arriho až tak nehanil, on ten tím po tom chabom roku 2014 celkom nakopol, ale samozrejme mal aj hromadu šialených rozhodnutí, ale k nim sa už vracať nebudem.

Na druhej strane Binotto to úplne rozyebal svojou nulovou manažerskou schopnosťou, alebo skôr neschopnosťou.

Vasseur je po Jeanovi prvým manažérom, ktorý môže na stôl položiť obrovské skúsenosti z prostredia F1 a z vedenia tímu.A nie len z toho. To je jeho skutočná devíza. Verím tomu coe ten chlap robí. Ale týmto krokom ma doslova odyebal. Ešte stále vyhodnocujem cieje to pozitívne alebo negatívne :grinning:

Klobouk dolů před Ferrari, že do toho šlo a vzalo Hama, u Hama zase, že opustil Mercedes po takove historii spolu v motorsportu, očekávám velmi těsné souboje Charlese s Lewisem, které budou ozodobou GPs 2025 a dál

2 Likes
1 Like

Inak co sa tyka Sainza, mam pocit ze ho timy moc nemusia. Nikto si ho nechce nechat dlhodobo, podla mna hlavne v zakulisi to nie je moc prijemny chalan. Ak teraz prestupi do ineho timu, tak uz bude jazdit za polovicu timov v startovom poli. (Toro Rosso, Renault, McLaren, Ferrari, Sauber/Audi??)

2 Likes

No otázka je, jestli je Sainz v pozadí toxick a nebo je houževnatý a vyžaduje od týmu podporu a výsledky, to ne všem se líbí :slightly_smiling_face:

ako vzdy spot on.

Helmut povedal, ze toxic.

uz vystriedal dost teamov na to aby niekde tu podporu a vysledky nasiel