toho rozumu, co tu před pár týdny psal, že je to jen výmysl bulváru, a že nikdo nikam neodchází? ty se vždycky prohlásíš za toho osvíceného, inteligentního jedince, co ví vše nejlíp, ale sebereflexi a uznání chyby jsem tu od tebe v životě neviděl
z čeho soudíš, že jsem v prdeli? ze záchvatů RBR fans?
Podle Adrianových děkovaček na všechny strany se zdá, že v RB už skončil.
sorry na tvoje infantilne otazky co nikam nevedu nemam energiu, to je fakt lepsie 8 hodin cumiet do stropu a vyvolavat si vegetativny stav
Jak ta láska, tak ta nenávist. A v tom je jejich problém: jejich příspěvky jsou neseny intenzivními emocemi a vznikají jako reflex. Tak Situsův gif nahoře to přiznává: on prostě skáče radostí jako o-p-ice při každé zprávě, o které věří, že znamená Red Bull v problémech. Přitom stačí sledovat věci s racionálním odstupem, protože my nejsme ani Red Bull, ani Ferrari, ani Aston Martin a naše životy se děním v F1 nijak nezmění - až na to fandění. A právě tak náš vliv na toto dění je nulový.
aha ja som ani nevedel, ze vodafone ma aj televiziu, pritom internet mam od nich treti rok kazdopadne je to super, len to nove trosku trvalo … myslim, ze od roku 2025 uz bude tolko poskytovateľov, ze aj @Ferda si vyberie
Taky už jsem zaznamenal.
prosimta, tu si esste aj lyncovany pokial nefandis spravne, resp ked si dovolis byt kriticky k jazdcovi/teamu, o ktorych tvrdis, ze im fandis to ta tu potom osocuju nech si zmenis avatar v profile napriklad atd … je to komedia, neviem si predstavit byt tak mentalne v prdeli, ze by ma pohanala nenavist k niekomu/niecomu vpred … ale tak co, aj internetovymi prispevkami clovek dava sondu do svojej povahy
Nakonec to ani tak dlouho netrvalo, ovšem nemít F1TV, tak bych byla asi hodně otrávená a možná bych i vyměkla ve prospěch O2TV… Myslím, že tohle zahrálo ve prospěch dalších poskytovatelů, už je přece jenom hodně lidí, kterým nevadí AJ a než si komplikovat život s přechodem k jinému poskytovateli, tak si zaplatili 50 éček a mějte mě rádi. Nu což, zpráva určitě dobrá!
ja to chapem zo svojho pohladu (logicky, som egocentricky sociopat ale pst :D), mne napr AJ komentar priamo v zavodnom vikende nevadi, lebo napr tie informacie co eisking zdeluje ludom pocas vikendu, tak aj vdaka tomuto foru mam ja moznost uz vediet … ale naprosto chapem aj ten pohlad, ze niekto nema cas/chut/energiu/zdroje na to si to hladat aktivne sam, a potrebuje sa to dozvediet az pocas zavodneho vikendu … plus ja osobne okrem toho internetu ziadne televizie kablovky ani nic nepouzivam, takze mi nepr to F1TV nevadi zaplatit … ale ina situacia je ak napr ty, ferda alebo aj viac ludi co tu pisalo, mate providera na vsetko, a F1ky tam proste nemaju … to by ma nasrdilo tiez
aston je ponovom FIASTON, ale toto oznacenie tu ma zatial embargo
Vonku je tak krásne. Všetko kvitne a tu zas klasika . Ja som sa viac ako dnes spravy o Adrianovi preľakol tej plochej zemeguli včera
dalsi den v raji mlady Landofan
hej ja som naozaj pisal ziadost na ambasadu … nebol to vtip
Pro mě to bylo jednodušší, že F1TV mám už asi 3-4 roky kvůli testům, vlastnímu cestování a tak, takže jsem to moc neřešila. Ale samozřejmě preferuju českoslovenštinu a předtím Vodafone F1 měl, tak mě to naštvalo. Ani by mi nevadilo si něco (málo ) připlatit, ale otravuje mě, když mi někdo zbytečně komplikuje život.
to nas je viac, ale keby sme nemali aj taketo OBROVSKE vyzvy, bola by to nuda
Mna paradoxne celé vyjadrenie Eddieho ešte viac presvedčilo, že Newey mal toho proste plné kecky.
Omnoho viac začínam pochybovať o výkonnosti RBPT.
A znova, písal som to už pod iný článok - zahraničné názory na to, kam Newey smeruje viac a viac silnejú smerom ku dôchodku.
Taktiež je pre mňa silným argumentom to, aká dohoda sa “uvarila”. Newey dokončí projekt hypercar a potom sa porúča. RB nevyžaduje žiadnu ročnu pauzu ani nič podobné.
Neverím, tomu, že RBAT malo s ním tak postavenú zmluvu, že na Hypercar vyžadujú jeho dokončenie, ale v F1 teame ho pustia bez gardening leave. Duplom ak by tam bol interný konflikt.
Totálna domnienka ale proste je možno na pozadí “gentlemanská” dohoda v rovine “na hypercar rob ako potrebuješ/chceš atď máš tam voľnosť a nie je taký tlak ako v F1” všeobecne ta pustíme skôr ak proste tu sa dohodneme, že pôjdeš do dôchodku.
Respektíve, kľudne mohol Newey žiadať, že chce ísť do Ferrari lebo si chce splniť sen a v rámci absolútne korektných vzťahov, ho RB pustilo lebo nebudú mu predsa robiť zle.
Niekto zaplatil velmi velke peniaze aby RBR nerobil problemy. Dufam ze to nie je ani Ferrari ani Mercedes.
Pekne napsano. Takhle jsem o tom neuvazoval, ale dava to smysl. Newey sice podekoval specielne Hornerovi, ale to neznamena, ze Hornerova kauza, at u zto bylo cokoliv, nezpretrhala nektere vazby. A to nemusi byt schopni vyresit ani Juviovci.
Ale nepodcenoval bych ani obycejnou lidskou touhu si prodlouzit aktivni zivot a jeste neco dokazat. Pokud by fal Ferrari vitezny vuz. No to by bylo neco. Jen si tim Ferrari nejsem jistej.
Takze je mozne, ze v RBR vse funguje na jednicku, ale Newey chce proste zmenit prostredi.