Vonku je tak krásne. Všetko kvitne a tu zas klasika . Ja som sa viac ako dnes spravy o Adrianovi preľakol tej plochej zemeguli včera
dalsi den v raji mlady Landofan
hej ja som naozaj pisal ziadost na ambasadu … nebol to vtip
Pro mě to bylo jednodušší, že F1TV mám už asi 3-4 roky kvůli testům, vlastnímu cestování a tak, takže jsem to moc neřešila. Ale samozřejmě preferuju českoslovenštinu a předtím Vodafone F1 měl, tak mě to naštvalo. Ani by mi nevadilo si něco (málo ) připlatit, ale otravuje mě, když mi někdo zbytečně komplikuje život.
to nas je viac, ale keby sme nemali aj taketo OBROVSKE vyzvy, bola by to nuda
Mna paradoxne celé vyjadrenie Eddieho ešte viac presvedčilo, že Newey mal toho proste plné kecky.
Omnoho viac začínam pochybovať o výkonnosti RBPT.
A znova, písal som to už pod iný článok - zahraničné názory na to, kam Newey smeruje viac a viac silnejú smerom ku dôchodku.
Taktiež je pre mňa silným argumentom to, aká dohoda sa “uvarila”. Newey dokončí projekt hypercar a potom sa porúča. RB nevyžaduje žiadnu ročnu pauzu ani nič podobné.
Neverím, tomu, že RBAT malo s ním tak postavenú zmluvu, že na Hypercar vyžadujú jeho dokončenie, ale v F1 teame ho pustia bez gardening leave. Duplom ak by tam bol interný konflikt.
Totálna domnienka ale proste je možno na pozadí “gentlemanská” dohoda v rovine “na hypercar rob ako potrebuješ/chceš atď máš tam voľnosť a nie je taký tlak ako v F1” všeobecne ta pustíme skôr ak proste tu sa dohodneme, že pôjdeš do dôchodku.
Respektíve, kľudne mohol Newey žiadať, že chce ísť do Ferrari lebo si chce splniť sen a v rámci absolútne korektných vzťahov, ho RB pustilo lebo nebudú mu predsa robiť zle.
Niekto zaplatil velmi velke peniaze aby RBR nerobil problemy. Dufam ze to nie je ani Ferrari ani Mercedes.
Pekne napsano. Takhle jsem o tom neuvazoval, ale dava to smysl. Newey sice podekoval specielne Hornerovi, ale to neznamena, ze Hornerova kauza, at u zto bylo cokoliv, nezpretrhala nektere vazby. A to nemusi byt schopni vyresit ani Juviovci.
Ale nepodcenoval bych ani obycejnou lidskou touhu si prodlouzit aktivni zivot a jeste neco dokazat. Pokud by fal Ferrari vitezny vuz. No to by bylo neco. Jen si tim Ferrari nejsem jistej.
Takze je mozne, ze v RBR vse funguje na jednicku, ale Newey chce proste zmenit prostredi.
tak znova: Kde skonci Adrian Newey po konci sezony 2024?
- Dochodok
- Ferrari
- McLaren
- Aston Martin
- Alpine
- mimo F1 ale ostane v motorsporte
0 účastníci
Dal som dôchodok. Ale tajne dúfam
100% jak v russku
Hodně, ale hodně se skloňuje Ferrari. Tak na 64% ho vidím tam
ja som momentalne 50/50 dochodok/ferrari
ale Zak Brown uz mozno kupuje posledny par bielych siat, lebo ten o ktorom si myslel, ze je posledny, mu uz vyfukol starky Stroll
Se vsim souhlas. Za me jeste jedna vec, byt ji tam naznacujes. Newey ma podle me extra ego. V soucasne dobe se v souvislosti s RB20 sice o Newey mluvi, ale soucasne se nepodcenuje ani Hornerova a Maxova role. Pokud by prestupem ukazal, ze on je nejen ze dulezitejsi, ale rozhodujici elelment. No byla by to motivace?
Asi tak nějak.
Navíc teď, kdy můžeme vycházet z faktů (budou přibývat - například co podepíše nebo nepodepíše Newey) a ne z jalových a clickbaitových spekulací, se ta situace pročišťuje a samozřejmě směrem, který ukáže, že všichni zúčastnění se rozhodují klidným, uváženým a pragmatickým způsobem, kterým sledují své zájmy. Hysterický rozpad manželství Roseových, v kterém se i z psa mohla stát paštika, se jaksi nekoná.
Prostě ten personální rozpad týmu, o kterém blábolí Situs, není na pořadu dne. Tým funguje a bude fungovat dál. How simple.
Urcite bude nekde pokracovat, jinak by nepracoval na tom aby byl co nejdrive volny.
Dík za uznání, ale uvidíme, co z toho nakonec bude .
Z těch spekulací jsme se dostali JEN k odchodu Adriana z RedBullu, zatím