A Mazespin měl bezkonkurenčně nejpomalejší vůz v poli.
Ako vidno Max by s nim s prehladom bojoval o podium
Doslova Haas vpodstate zrecykloval 2020 auto a neupgradoval. To je pre Lawsona zdrcujúce.
A na Suzuke už nemá ani výhovorku, že tam nejazdil. On jazdil SuperFormulu, takže tam už musí byť späť.
Alespoň vidíš, jaký si napsal nesmysl, že pořadí PK ukazuje výkonnost monopostu.
Podzim 23 - vysmívání se tomu, že by někdo z RBR odešel, a že by byl mocenský boj. Jaro 24 - odchod Neweyho utěšován tím, že ne vždy to stojí na něm. Podzim 24 - Max je kouzelník, co vytahuje nemožné z nejpomalejšího monopostu. Začátek 25 - Co kdyby Max byl ve Visa? nebyl by rychlejší?
A takhle si tu někteří žijí dál ve své pohádce
poradie v PK ukazuje vykonnostny potencial techniky lepsie ako priemerne race pace, alebo quali pace rychlejsieho auta. Preco, som sa rozpisal v inom vlakne. zatial si ma nicim nepresvedcil, ze to je inak.
Nevieš kto nahradil toho predátora Hornera v RB na začiatku 2024?
Ty len kysly pretoze Verstappen je o triedu lepsi pilot ako Alonso. To je pochpitelne. S tym sa ale nic neda robit.
Můžeš se utěšovat jakoukoliv pohádkou, pro tebe fakta nejsou relevantní
Tak co, uz mi konecne verite, ze by Max vyhral i v Haasu?
Nekteri zde by se mi meli konecne omluvit. Diky @Nordotor
Jj, on to předvedl dnes ve sprintu i v Q a to nemusel sedět ani v Haasu
Faktom je, že Verstappen má 4 tituly a 60+ víťazstiev, zatiaľ čo Alonso 2 tituly a 30+ víťazstiev.
Takže…
… tak to je pro něj škoda že v tom Haasu není
Ricciarda uz by som nechal tak. Ja si myslim, ze auto RB bolo dobre ovladatelne a zrovna oproti Tsunodovi neziaril. Mozno by sa vedel s autom RBR dohodnut, ale to je len velke mozno.
Zobrat Hulkenberga mi pride taky isty tah ako ked zobrali Pereza. Pilot co mozno ma potencial a caka na dobre auto, ale on uz je tiez veteran. Zaplata k Verstappenovi, ale nema dlhodobejsiu perspektivu.
Maju to narocne s tym druhym autom, ale tak si to spravili oni
Nerozumim. Vzdyt snad pres pul sezony dostavali sodu, ze tam stale maji Per. Pak ho tedy vyhodi a to je taky spatne?
Checo mel zkusenosti a presto se nezvládal priblizit s timto autem k Maxovi. Jestli nekdo cekal ze tam daji novacka a ten bude jezdit s danym autem za Maxem tak si zaroven musi myslet, ze Checo, Gas, Albon neumeji ridit.
Tsu muze byt rad, ze tam nesel!
Dokud ten monopost neudelaji lepe riditelny tak je dane misto jak “Cerny Petr” pro kohokoliv ( krom Maxe.
To je svatá pravda. Zároveň je Max chudák, že dostává do rukou neříditelná auta.
Jsem rád, že do ruk nedostane nějaké říditelné auto, protože to by byla jiná demolice.
Waché a RedBull vlastně dělají službu pro celou F1.
To je tak kdyz nekoho nutis delat neco co delat nechce, Lawson tomu ve skrytu duse pomaha, Carodej mu znici karieru jinak to byt nemuze, jedine co me napada ze Lawson se musi z Red Bullu vyoutovat.
Jeste ze to Perez sam ukoncil, ma sanci pres Cadillac ozit.