ja som vzdy komentoval, ze Perez je pre Redbull dobra volba a nie je dovod ho menit pretoze nie je v chyba v Perezovi. nemam co k tomu viac povedat.
Vsak jste tady vsichni v cele s @Evap volali po vyhozeni Pereze, to bylo na dennim poradku, hejt za hejtem.
neklam. tak to nebolo.
No bylo to tak ze ja jediny jsem za nim stal, obcas pripomenul jeho vyborny kredit ziskany v Red Bullu, ani vicemistr nezabiral, vsichni jen fuj dejte ho pryc.
Slyším svoje jméno, tak se musím ozvat. Já si pořád myslím, že rozloučení s Pérezem bylo správné. Svoji úlohu neplnil. To, že ji momentálně Lawson neplní taky na tom nic nemění. Ten problém evidentně existuje a nějak se s ním vypořádat nebude asi úplně jednoduché, ale tím spíš nemá cenu tam sušit jezdce, který pro tým není dlouhodobě perspektivní.
Oprav si data, Perez ukoncil smlouvu, nebyl vyhozeny, no a vidim ze Marko je tvuj hrdina, takze za me velke fuj.
Pro mě za mě, když myslíš…
To si ja nemyslim, potvrdil to jeho sponzor, je tady o tom clanek.
Vim, ze si to psal jako ironii. Presto to musim okomentovat. Auto neni “spatne” jen jen plne prizpusobene jizdnimy stylu Maxe, ktery je ocividne jiny nez vetsiny jinych jezdcu. Jak rekl Albon, zkuste si dat citlivost mysi na max. Asi tak Neznamena to, ze je mys rozbita jen jen zcela “ unikatni”. Coz pro kohokoliv jineho krom Maxe je nocni mura.