Já myslel, že ho hodí pod autobus jako Pereze až po uvodních zavodech sezony.
Sainz zatial nestaci ani Albonovi, ktory v RB zhorel rovnako ako Gasly, Perez a zatial aj Lawson. Co by Sainzom ziskali?
Ja si to nemyslim. Podla toho co doteraz ukazuje Lawson tak problem nebol v Perezovi, ale v systeme aky tam maju, respektive v systeme akym vyberaju pilotov.
Ovela zaujimavejsie ako vidiet Tsunodu v Red Bulle by bolo vidiet Verstappena v Racing Bulls. Novacik Hadjar v B time len nieco vyse 2 desatiny od Verstappena v A time.
Ze ci nahodou to Bcko nie je aj rychlejsie alebo aspon porovnatelne a navyse lahko ovladatelne auto.
Dobre im tak. Neviem ci tam niekto rozmysla hlavou este. Vedia ake maju auto, ake je narocne na ovladanie, ked s tym mal problemy Perez, co cakali od chlapca, co nema odjazdenu ani jednu kompletnu sezonu? Perez sa musi doma v Mexiku od smiechu valat po zemi, vyplatili ho aby im nerobil hanbu a platia druheho za tu istu cinnost.
Je sanca, ze sa chlapec pozbiera, predsalen je iba druhy vikend, ale necakal by som ze sa mu budu snazit pomoct presmerovanim vyvoja v jeho prospech, takze velky optimista by som nebol. Skusili a nevyslo, ale mali skusit radsej Tsunodu, len Marko ma asi depresie z toho, ze im ho natlacila Honda a nie on
Ten ho dobre griloval
Já nesouhlasím s tou glorifikací Maxe.
Jakože jeden jezdec bojuje o pp nebo top3 a druhej končí poslední a v Q1?
To tam sedí na hřebíkách? Nebo tam má v botě žhavý uhlíky?
To není v silách týmu jako RedBull sehnat jezdce, který se dokáže dostat do Q3?
To auto je na úrovni Ferrari, Mercedesu.
Racing Bulls dostává jezdce do Q3 nebo na hranu Q2/Q3 oba jezdce.
To má B tým říditelnější a lepší auto než A tým?
A myslis, ze by Tsunoda bol vyrazne lepsi, aby to malo zmysel? (aj tak to asi uvidime, lebo takymto Lawsonovym tempom najneskor v Miami bude v Acku)
Koho? Norris tam ist nechcel, Leclerc s Hamiltonom by tiez nesli.
Len nepovedz Sainza, ktory zatial dostava aj od Albona, ktory v RB jazdil asi to co Lawson, len pole nebolo tak natesno.
No právě že ta tvoje poslední věta “To má B tým říditelnější a lepší auto než A tým?” vůbec nemusí být tak docela mimo realitu… A u prvního bodu “řiditelnější” bych se dokonce vůbec nebál odpovědět “ano”. Jestli i celkovým výkonem lepší si jistý nejsem, ale nemožné to není.
Byl by hodně drsný fór prohodit Maxe a Yukiho
Ja neviem. Nieco robia asi inak ako zvysnych 9 stajni. Perez aj ked nie je povdzme ze rovnako talentovany ako Verstappen, urcite nie je o sekundu pomalsi.
Moj pohlad na vec je, ze kazde auto ma svoje pracovne okno pocas jedneho kola ci jedneho stintu a cim je tempo rychlejsie tym je to okno uzsie. Max sa asi vie pohybovat v miestach kde to pilotom na druhej strane garaze uz nejde a inzinieri si na to zvykli.
Pracuju totiz uz roky s jeho datami a to nielen pocas vikendu, ale aj pocas simulacii vo vyvoji.
Jedna věc mě prostě napadá dlouhodobě. Ta auta prostě nejsou kvalitativně stejná.
Jinak to prostě není možný.
Ti kluci snad nejsou idioti a vidí data, i kdyby to měli napodobovat, tak nemůžou končit pořád poslední.
Však ten Lawson neporazí ani Kick…
Nebo ani Kick… za 3 kvalifikace porazil Ocona, když byl Haas totálně mimo.
Podla mna tam bola vacsia sanca na lepsi vysledok. Alebo mali zobrat niekoho z vonku. Ale posadit do auta o ktorom viem ze je notoricky narocne na ovladanie jazdca co nema ani jednu sezonu nemalo podla mna velku sancu na rychly uspech
Lawsonova ztráta na Q2.
+0,578s
+0,558s
+0,546s
Prostě každou kvaldu ztratí 0,5 vteřiny na Q2? Na Q2, na 15. místo!!!
To prostě není možný. Není to možný.
A to všechno byly suché kvaldy, krásné počasí. V Číně přímo ideální.
nevie odomknut potencial.
Práveže keby nie sú autá rovnaké, tak by to videli na dátach. Rovnako v McLarene dostával Ricciardo od Norrisa, lenže tam to každý hádzal na Ricciarda. Skrátka to auto bolo nejaké a Ricciardovi nesedelo, tak ako je to v RB, len oveľa špecifickejšie a zvládne ho len Max.
A nie je to náhodou aj práca Neweyho, ktorý v podstate postavil auto 2024, ktoré sa ukázalo rovnako a Péreza pochovalo?
Osobne by som tam dal Ricciarda alebo Hulka. Skúseností mnoho a keby jazdia to čo Lawson, tak by neboli pod takým tlakom ako mladík.
Ja postradam zmysel toho preco by mali byt auta rozdielne. Akoze Verstappen ma v aute nejake nelegalne vychytavky, ktore do druheho auta nedaju? Iny dovod ma nenapada a aj toto je pekna hlupost. Najdrahsi na aute je vyvoj a ten predsa nebudu robit 2x.
Kvalitnější materiály, váha.