A taky klidně ti to může být jedno přece
no to ze mi protistrana podsuva, ze nemam byt vtipny a sarkasticky a pouzivat nadsazku, to mi jedno kludne moze byt, ale nieje konecne si pochopil vyznam “klidne muze”, co tam mame dal?
Já ho chápu celou dobu, ty ho jen zneužíváš ve svůj prospěch
jak sa to prejavuje? kludne sa mozes rozpisat
Kľudne můžu, ale nechi a už tonpak není Kľudne
no nekludne mozem je celkom oxymoron
Klidně můžu = nemám s tím problém
Můžu = jsem schopný to udělat
Není zač vykrucovaci
mas nejaky zdroj na tieto poucky, prosim?
Říká se tomu cit jazyka a selský rozum, neplest si to s vaší školou života
Kdepak. Tvuj dusevni klid, nebo neklid s tim nema co delat.
Ty sice nechces jit s manzelkou na nakupy, ale klidne to udelas protoze pak na tebe bude hodna a ty budes mit klid.
Ty sice chces zustat doma a psat si tady s nama, ale neudelas to, protoze kdybys nesel s manzelkou na ten nakup, pak po navratu na tebe bude zla a to ti na klidu neprida.
bruh, relevantny zdroj alebo neberiem cit jazyka a selsky rozum tym sa prave absolventi vysokej skoly zivota tak radi ohanaju verbujes?
pretoze to ci tam je “kludne” alebo “urcite” alebo “rozhodne” nemeni na podstate slova mozem nic je to len prifarbenie emocie u toho, ci to mozem urobit
No vzdycky kdyz nekdo operuje s terminem “selsky rozum” , tak mi tam ta “tvoje” skola zivota skace. Jako bych to uplne od tebe slysel.
to sme otvorili dalsiu rovinu, lebo je kludne mozne, ze pisanie mi robi vacsiu pohodu ako nakupy
Jn, právě na vás dva to ted krásně sedi a ještě si u toho notujete, jako když vám pichli čipy
A kde je tvuj relevantní zdroj?
To me taky, ale pouze za predpokladu ze na me zena bude hodna.
Pak s ni jdu radsi na ten nakup.
doplnim v resersi ked ho dostanem od teba
Snad se jednoho dne dočkáme toho, že se přestanou nějaká témata omílat pořad dokola
ved sa kludne mozu
Takže se zase kroutis, no jo, to jsou ty vaše praktiky