Je to idiot a nechcem mu venovať ani minútu. Michael Masi je pre Wolffa stále citlivou témou | Magazín F1 - F1online.sk

A taky klidně ti to může být jedno přece :grinning:

no to ze mi protistrana podsuva, ze nemam byt vtipny a sarkasticky a pouzivat nadsazku, to mi jedno kludne moze byt, ale nieje :smiley: konecne si pochopil vyznam “klidne muze”, co tam mame dal? :smiley:

Já ho chápu celou dobu, ty ho jen zneužíváš ve svůj prospěch :stuck_out_tongue:

jak sa to prejavuje?:smiley: kludne sa mozes rozpisat :smiley:

Kľudne můžu, ale nechi a už tonpak není Kľudne :grinning:

no nekludne mozem je celkom oxymoron :smiley:

Klidně můžu = nemám s tím problém
Můžu = jsem schopný to udělat
Není zač vykrucovaci :grinning:

mas nejaky zdroj na tieto poucky, prosim? :smiley:

Říká se tomu cit jazyka a selský rozum, neplest si to s vaší školou života :grinning:

Kdepak. Tvuj dusevni klid, nebo neklid s tim nema co delat.

Ty sice nechces jit s manzelkou na nakupy, ale klidne to udelas protoze pak na tebe bude hodna a ty budes mit klid.

Ty sice chces zustat doma a psat si tady s nama, ale neudelas to, protoze kdybys nesel s manzelkou na ten nakup, pak po navratu na tebe bude zla a to ti na klidu neprida. :grin:

bruh, relevantny zdroj alebo neberiem :smiley: cit jazyka a selsky rozum tym sa prave absolventi vysokej skoly zivota tak radi ohanaju :smiley: verbujes? :smiley:

pretoze to ci tam je “kludne” alebo “urcite” alebo “rozhodne” nemeni na podstate slova mozem nic :smiley: je to len prifarbenie emocie u toho, ci to mozem urobit :smiley:

2 Likes

No vzdycky kdyz nekdo operuje s terminem “selsky rozum” , tak mi tam ta “tvoje” skola zivota skace. Jako bych to uplne od tebe slysel.

1 Like

to sme otvorili dalsiu rovinu, lebo je kludne mozne, ze pisanie mi robi vacsiu pohodu ako nakupy :smiley:

Jn, právě na vás dva to ted krásně sedi a ještě si u toho notujete, jako když vám pichli čipy

A kde je tvuj relevantní zdroj? :grinning:

To me taky, ale pouze za predpokladu ze na me zena bude hodna. :grin:

Pak s ni jdu radsi na ten nakup. :grin:

doplnim v resersi ked ho dostanem od teba :smiley:

Snad se jednoho dne dočkáme toho, že se přestanou nějaká témata omílat pořad dokola :slightly_smiling_face:

1 Like

ved sa kludne mozu

Takže se zase kroutis, no jo, to jsou ty vaše praktiky