Je to idiot a nechcem mu venovať ani minútu. Michael Masi je pre Wolffa stále citlivou témou | Magazín F1 - F1online.sk

No nene. Nerikej mi ze jsi jeden z tech co tvrdi, ze ockovanim proti covidu nam do tela soupli chipy.

Ach jo. Tohle je svet.

S některými se toho nedockas :slightly_smiling_face:

Víš moc dobře že tohle tu bude forever :wink:

1 Like

ja si uz dlhu dobu vsimam na tebe jeden dar, a sice, ze rad casto bagatelizujes a vytvaras si pomyselne “pytle” na jednotlivca a pises to slovne spojenie “to jsou ty vase …”

ale kludne sa mozem mylit :smiley:

1 Like

@Hedgehog už tě štve, jak se nadsázky, ironie a sakrasmus nechápe?

stve no, kludne sa mozes zamysliet :smiley:

Ja ne, to ty s @tiMur by jste se měli zamyslet i na ty vaše radoby reserse :stuck_out_tongue:

No ze by zrovna @HellHogr bagatelizoval si nemyslim. Spis mam pocit ze vse bere strasne vazne.

Ty pytle sedi. Holt to tak ma.

1 Like

Jasný, strasni experti tady zase, na to kdo co má. Pak si delejte prdel z vysoké školy života, když aplikujete stejný věci :grinning:

Jako historie nepochybně ale jako téma “běžné diskuze” ?

Ale tak když vás baví rejpat se donekonečna v určitých tématech.

@HellHogr Je zábavné, jak obecné tvrzení obrátíš na svojí diskuzní protistranu :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ja sem zamyslenej porad. To je moje nejvetsi slabina a moje jedina silna stranka. :grin:

tak to je potom vzdy rozkol, ked natrafis na jedinca ako ja, co nic moc vazne,hlavne na internete, neberie :smiley: kludne mozem byt upjaty a uzkoprsy, ALE nebudem :smiley:

edit: tym bagatelizovanim som narazal na tie pytle prave, ze ked sa bavis s jednym, dvoma ludmi, tak ti pride ze su navlas rovnaki, neberies ich ako jednotlivcov

Nevím teda uplně o čem mluvíš ty, ale já o téma Masi :thinking: To mám na mysli že se občas vytáhne forever.

1 Like

Na obracení jsou tu jiní, sorry jako

Já negenarilzuji viz

Přiřazuji stejné projevy do jedné skupiny projevů

tak bagatelizujes na zaklade prejavov teda

Pleteš si bagatelizovani s generalizovanim, kdo s vama ma pak diskutovat :face_exhaling:

je rozdiel medzi “zlehčovat” a “zobecňovat”?

Tak tady bych to uzavřel, nebo budu považovanej za toho, kdo věci moc řeší a je zlej :slightly_smiling_face:

skoda, dobra diskusia bez invektiv, fakt ma zaujimal tvoj pohlad na to, lebo zjavne ja to povazujem za synonyma