No nene. Nerikej mi ze jsi jeden z tech co tvrdi, ze ockovanim proti covidu nam do tela soupli chipy.
Ach jo. Tohle je svet.
No nene. Nerikej mi ze jsi jeden z tech co tvrdi, ze ockovanim proti covidu nam do tela soupli chipy.
Ach jo. Tohle je svet.
S některými se toho nedockas
Víš moc dobře že tohle tu bude forever
ja si uz dlhu dobu vsimam na tebe jeden dar, a sice, ze rad casto bagatelizujes a vytvaras si pomyselne “pytle” na jednotlivca a pises to slovne spojenie “to jsou ty vase …”
ale kludne sa mozem mylit
stve no, kludne sa mozes zamysliet
No ze by zrovna @HellHogr bagatelizoval si nemyslim. Spis mam pocit ze vse bere strasne vazne.
Ty pytle sedi. Holt to tak ma.
Jasný, strasni experti tady zase, na to kdo co má. Pak si delejte prdel z vysoké školy života, když aplikujete stejný věci
Jako historie nepochybně ale jako téma “běžné diskuze” ?
Ale tak když vás baví rejpat se donekonečna v určitých tématech.
@HellHogr Je zábavné, jak obecné tvrzení obrátíš na svojí diskuzní protistranu
Ja sem zamyslenej porad. To je moje nejvetsi slabina a moje jedina silna stranka.
tak to je potom vzdy rozkol, ked natrafis na jedinca ako ja, co nic moc vazne,hlavne na internete, neberie kludne mozem byt upjaty a uzkoprsy, ALE nebudem
edit: tym bagatelizovanim som narazal na tie pytle prave, ze ked sa bavis s jednym, dvoma ludmi, tak ti pride ze su navlas rovnaki, neberies ich ako jednotlivcov
Nevím teda uplně o čem mluvíš ty, ale já o téma Masi To mám na mysli že se občas vytáhne forever.
Na obracení jsou tu jiní, sorry jako
Já negenarilzuji viz
Přiřazuji stejné projevy do jedné skupiny projevů
tak bagatelizujes na zaklade prejavov teda
Pleteš si bagatelizovani s generalizovanim, kdo s vama ma pak diskutovat
je rozdiel medzi “zlehčovat” a “zobecňovat”?
Tak tady bych to uzavřel, nebo budu považovanej za toho, kdo věci moc řeší a je zlej
skoda, dobra diskusia bez invektiv, fakt ma zaujimal tvoj pohlad na to, lebo zjavne ja to povazujem za synonyma