Je to idiot a nechcem mu venovať ani minútu. Michael Masi je pre Wolffa stále citlivou témou | Magazín F1 - F1online.sk

Je to, jak píšeš, jestli nechytnou první ctvrtinu 2024, tak je to v háji, Merc, McL a AM úplně to stejný

Radši si zahraj Kena: Bridge of Spirites. Teď jsem našel svůj finální boss fight. Má přes 13 minut. Docela zahul na Expert Spirit Guide. :upside_down_face:

hezká pohádková Soulsovka.

IMG_3347

2 Likes

oh rad by som, ale backlog na hry mam dlhy asi az do rijna 2024 hahah :smiley: dohral som ale Elden na magicku, a idem dual bleed katana, je to celkom sranda, do toho cyberpunk a mraky este dalsieho :smiley: ale ta Kena je v akcii doprdele na steame :smiley:

Já myslel jaká to bude pohodička, no víc jsem se zmýlit nemohl. :eyes: Ale vím že jsem si tu hru fakt užil, pro ty tvůrce to byl snad první větší počin a povedlo se to hodně

No já jen tak, že jsem na to teď nahodně narazil…:v:

tak to si ma nahlodal, lebo co som pozeral nejake videa tak mi to prislo ako taka oddychovka presne jak pises, pohodicka na dva vikendy :smiley: diky :+1:

Jako rozhodně to není tak dlouhá hra jako Elden. Ale obtížnost to má, když switchneš na hard. 🫨

1 Like