jasne, ze sme multinick, ja som tu polka fora vlastne
a ty ta druha, sem tam @Triper zaskakuje
mas tak dobru cestinu alebo tak dobru slovencinu?
Slovencinu. Cestina je prekladac.
Právě, nefunguje, takže ty toerie, že Temnej dostal druhej ban skrz nahlášení nějak nesedí
toto tema je pre mna uzavrete takisto ako AD21
Tak to jsem rád, že je pro tebe uzavřené, ale nevadí ti reakce od jiných uživatelů, kteří se něčím takovým ohání
no ked som tu dnes pisal, co mi vadi pri neustalom vytahovani AD21 tak som dostal sprchu, cize nevadi mi uz nic chodit sem neprestanem, ked toho budem mat zas pokrk tak to len vypnem, takisto ako tu neprestanes chodit ani ty ani nikto, kto sem chce chodit a prispievat
Já vím, že bych ti chyběl
jj kvoli tebe som to v afekte leavol ale hej, dam ti za pravdu ked ta to potesi
No právě, kvůli mě si leavel, kvůli mě si se vrátil a kvůli mě sem chodíš, je to jednoduchý
to sme v tom pripade ten isty clovek
Skoro, ale zase úplně ne
este stale mozem zacat chodit na news no ale dneska som tam cosi cital co mi ferda odporucil ten paddock news ci co tam je, a tam zdaleka neprispieva tolko ludi co tu, peak diskusneho vlakna ze 70 komentov, moc to tam nezije, tu je vacsia sranda
Však proč by si chodil pryč?
to som mal na mysli, ze ono ani moc neni kam chodit prec totiz ucet sa zrusit neda, som odkazany tu ostat do konca zivota
mozem si dat ultimatum, ze tu budem chodit dovtedy, kym ferrari nevyhra titul lol, to by slo
No, takže dalších 15 let
uloz si ten koment ak chces, mozno dalsia sezona je moja posledna tu hahah
Ok, uloženo ale tak optimisticky bych to neviděl (jako z tyho pohledu fanouška )
2024 to nepride o tom ziadna, realistickejsie vyzera 2025, ale to ofc len za predpokladu, ze o par mesiacov nam ukazu v Maranelle nove auto, ktore bude RB enigma a nadviazu nan aj v 2025 … ale ja som vazne skepticky a mam pomaly poslednu dobu obavu, aby nedopadli ako merc a “nestratili” dva roky vyvijanim krapu