Ale tak klidně tu hrej ďáblova advokáta, jestli ti to za to stojí
Tak víme, že Triper to chodí, jen kvůli tomu, ale teda není sám
ja sa na tom zabavam praveze, chces mi pokazit zabavu
já myslím, že ti dva komedianti ti poskytují zábavy dost, ještě si k tomu můžeš zahrát na jejich obhájce
bol som chvilu tvoj a to ma moc nebavilo tak uz nebudem nikoho obhajca len Charlesov <3
Ved sam si ich menoval:
Jeho sameho som z tvojho komentaru vynechal, lebo minule sa tu hadal so sebou a ked ho ludia na to upozornili, tak sa zacal hadat aj s nimi o tom, ze on sa tu nehada s nikym. Cista lobotomia.
Takze uz mi nebudes drzat stranu, ked mu tu budem nabuduce davat jedno fakticke KO za druhym? Boha, ja som sa vzdy spoliehal v prestrelkach na to, ze ty si ma zastanes.
uz budem iba fotit pekne zenusky ako ty
Veru, riadna zábava … Uz sa teším na novu sezonu, nove výhovorky a staré komplexy
ja popravde sa najviac tesim asi na predsezonne testy a na nove auta, potom na prvy zavod, tam sa uvidi celkom dost ako kto na tom realne je
To všetci samozrejme. Skor som to myslel celosezonne. Ake ano najviac ma zaujimaju pred sezónne testy a mercedes a ferrari
Všetky tri top tímy majú niečo na rováši.
MERC Motory a tajné testy pneu
RB Masi a aktívne zavesenie (Podľa expertov fóra)
FER Motory s ktorými aj tak nič nevyhrali zásadné (Podľa expertov fóra)
sak ja som za seba celu dobu len tebe pride asi, ze ked suhlasim s nazormi redbullakov, ze som proti niekomu alebo co chodim sem primarne citat a komentovat veci ku F1 a moj oblubeny team je Ferrari, myslim, ze som dostatocne sam za seba uz davnejsie som pisal, ze s redbullakmi sa mi konverzuje prijemnejsie, lebo to nikdy nekonci hadkou a nezlietne sa na mna nikto ako supy, maximalne si povieme ze diky za diskusiu, zhodneme sa, ze sa nezhodneme nemam rad vyberanie si stran, to je komousske mysleni, bud si s nami alebo si exponovany
Podle expertů nevyhrali nic zásadního?
Teď chvíli vážně.
Já se tady přeci nechci nikdy hádat.
A doufám, že to tak nevypadá.
Jen reaguju na věci, které se tu dějí a odporují zdravému rozumu.
Doufám, že všichni chápou, že celá F1 je jedna z nejméně podstatných věcí v životě a čas tím strávený je až po všech povinostech které máme vůči sobě, rodině, dětem, kamarádům, vesmíru, bohu…
Mimochodem, sliboval jsi, že s tím přestaneš…
Dříve mě to vadilo, teď už ne, ale stejně, sliby se maj plnit alespoň o vánocích …
zmenil si sa Triper
To už je taky překonané.
Možná začínáš mít taky tvůrčí krizi .