Je to idiot a nechcem mu venovať ani minútu. Michael Masi je pre Wolffa stále citlivou témou | Magazín F1 - F1online.sk

Měl by si se pustit i do hypercars

1 Like

Zkusil jsem to jednou. A po LeMans to nemám chuť zapnout znovu. :smiley:
To fakt ne. Na to nejsem stavěný.

2 Likes

A nebo bys mohl zkusit začít žít život.
To je taky dobrý koníček :wink:.

2 Likes

Nesmíš ty vlny dělat takhle okatě… pak se nesmíš pořád divit, že ti na ni nikdo nezačne surfovat. :slight_smile:

2 Likes

Ale Triper to jinak neumí

Lebo je to uzavreta tema, tak ako AD21 a riesia to len ludia, ktori sa stale nevedia zmierit s vitazstvom Maxa. :smiley: Jediny, kto tu stale otvara AD21 je nevyspely 50nik Michal a jeho verny psik Honzik. :smiley:

Keby to bolo ciernobiele, ze Masi pochybil, tak nemusia upravovat znenie pravidiet ohladom “any cars”. :slight_smile: To hovori za vsetko.

Niekto, kto neargumentuje, nemoze robit argumentacne fauly, takze vo svojej podstate ma pravdu. :slight_smile:

Lebo vymyslanie si a utocenie nie je argumentacia.

maxo moze za vsetko to nevies? :smiley: ale nie, ja to vidim rovnako, pochybenie, zistenie pochybenia, trest (vyhadzov masiho), bodka.

1 Like

zalezi ako si to sam pred sebou obhajis chapes :smiley:

Hej a este jedneho si zabudol co place ze ako umrel vtedy a podobne :roll_eyes: pane boze a dospelí ľudia vraj

1 Like

Možná prožíváte nějakou tvůrčí krizi, nebo tak něco.
Ve Ferrari to celkem pravidelně řeší výměnou šéfa…
Vánoce se zdají jako optimální čas na změnu… :thinking:

Ten tu aspon nezasiera cele forum, napise si svojich par provokacnych komentarov a uz len ticho pozera ako tu jeho dve podrztasky stekaju na vsetkych naokolo. :slight_smile:

1 Like

Tak bejt na mě, tak už tu někteří jedinic nejsou, to by byla dobrá změna. Ale jak vidíš, tak jeden tu už dostal 2x ban a zase sem přilezl

1 Like

Triper to umí i jinak. Umí být fajn… :smiley:
Jen se chce o nečem pohádat, ale neví jak. :smiley:

3 Likes

mohol by sa prelogovat

Byt podla teba, tak si tu ty, situs a puffko a mydlite sa dookola… :joy: to vsetci vieme… Keby si nam radsej ukazal skym si este nemal konflikt na tomto fore hm? :joy:

2 Likes

To bys měl poslat někomu jinýmu, kdo je posednute jiným uživatelem, někdy i dvouma :smiley:

vadi ti, ze temny tu je s5 aj po dvoch banoch, myslim, ze som to poslal spravne :smiley: