Měl by si se pustit i do hypercars
Zkusil jsem to jednou. A po LeMans to nemám chuť zapnout znovu.
To fakt ne. Na to nejsem stavěný.
A nebo bys mohl zkusit začít žít život.
To je taky dobrý koníček .
Nesmíš ty vlny dělat takhle okatě… pak se nesmíš pořád divit, že ti na ni nikdo nezačne surfovat.
Ale Triper to jinak neumí
Lebo je to uzavreta tema, tak ako AD21 a riesia to len ludia, ktori sa stale nevedia zmierit s vitazstvom Maxa. Jediny, kto tu stale otvara AD21 je nevyspely 50nik Michal a jeho verny psik Honzik.
Keby to bolo ciernobiele, ze Masi pochybil, tak nemusia upravovat znenie pravidiet ohladom “any cars”. To hovori za vsetko.
Niekto, kto neargumentuje, nemoze robit argumentacne fauly, takze vo svojej podstate ma pravdu.
Lebo vymyslanie si a utocenie nie je argumentacia.
maxo moze za vsetko to nevies? ale nie, ja to vidim rovnako, pochybenie, zistenie pochybenia, trest (vyhadzov masiho), bodka.
zalezi ako si to sam pred sebou obhajis chapes
Hej a este jedneho si zabudol co place ze ako umrel vtedy a podobne pane boze a dospelí ľudia vraj
Možná prožíváte nějakou tvůrčí krizi, nebo tak něco.
Ve Ferrari to celkem pravidelně řeší výměnou šéfa…
Vánoce se zdají jako optimální čas na změnu…
Ten tu aspon nezasiera cele forum, napise si svojich par provokacnych komentarov a uz len ticho pozera ako tu jeho dve podrztasky stekaju na vsetkych naokolo.
Tak bejt na mě, tak už tu někteří jedinic nejsou, to by byla dobrá změna. Ale jak vidíš, tak jeden tu už dostal 2x ban a zase sem přilezl
Triper to umí i jinak. Umí být fajn…
Jen se chce o nečem pohádat, ale neví jak.
mohol by sa prelogovat
Byt podla teba, tak si tu ty, situs a puffko a mydlite sa dookola… to vsetci vieme… Keby si nam radsej ukazal skym si este nemal konflikt na tomto fore hm?
To bys měl poslat někomu jinýmu, kdo je posednute jiným uživatelem, někdy i dvouma
vadi ti, ze temny tu je s5 aj po dvoch banoch, myslim, ze som to poslal spravne