Je to idiot a nechcem mu venovať ani minútu. Michael Masi je pre Wolffa stále citlivou témou | Magazín F1 - F1online.sk

Mas dobry zmysel pre hladanie argumentacnych faulov ( to je pochvala)

Já arguemtnacni fauly nehledam ani je nepoužívám :grinning:

Tak nejen Hogr, ale už i ty jsi vyměknul a přijímáš kritiku :roll_eyes:.
Vážně to tady jde do háje, nebo na mě zkoušíte nějakou novou strategii…

Vies predpokladam o tom, ze neni dobre pre vyvoj cloveka ked si uveri ze nerobi chyby :grinning: ak je teda na stole samotna chut sa vyvijat samozrejme

1 Like

Na kritiku černým puntíkem na černém pozadí máte plné právo :pinched_fingers: :smile:

1 Like

Co sa vtedy stalo je to, ze Wolff to prepiskol s ovplyvnovanim pretekoveho riaditela.

Tak já tvoje chyby samozřejmě přijímám

Mam odpoved vdaka :grinning:

Spíš mě děsí, že jsi bez řečí přijal to označení za demokrata.

Jn, RB tam volal dyl, jak ty na bordel linku

Tu už máme u tebe dlouho, není zač :grinning:

Co mas na mysli?:grinning: na aku otazku ohladom mna mas aku odpoved?:grinning:

Nepřijal, jen ti neodporuji. Stejně jako když někdo tvrdí že nevykopnu nohu ani do pasu, prostě vím že nevíte, a nemám důvod vás jakkoliv přesvědčovat. K čemu by to bylo dobrý.

Tvůj rozvoj a zlepšování se, na to tu dáváš otázku a odpověď pravidelně :grinning:

Triper se rád řadí k toxick části fóra, co chodí jen vyvolávat hádky no 🫠

Asi už nevím jak Toto vypadá či zní, skoro jsem si myslel že ten kdo tam mluvil byl Horner :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

No tu je zaklad rozlisovat co a od koho beried ako kritiku :grinning: z komentov na fore sa mi zle nerobi a ani dobre a ani si to neberiem uz osobne ako kedysi co bol faul odo mna​:grinning: radaej s humorom ako s nervami

Vim, ze nevite je skvela veta :grinning:

Zase těsně vedle u toho střílení do slepa, člověk by řekl, že 2 roky zpátky nejsou tak dlouho, aby lidi úplně zapomněli, jak to bylo, navíc to jde dohledat. Ale asi jo, lehčí je si tu realitu převrátit :grinning:

Navíc pro mě je hlavně podstatné že ten kdo rozhoduje se takovým lobbingem nedá ovlivnit, to je jako když ti lékař vezme funkční ledvinu místo nefunkční a vysvětlení je že to tak tvrdila tvoje tchýně :smile:

1 Like