Mas dobry zmysel pre hladanie argumentacnych faulov ( to je pochvala)
Já arguemtnacni fauly nehledam ani je nepoužívám
Tak nejen Hogr, ale už i ty jsi vyměknul a přijímáš kritiku .
Vážně to tady jde do háje, nebo na mě zkoušíte nějakou novou strategii…
Vies predpokladam o tom, ze neni dobre pre vyvoj cloveka ked si uveri ze nerobi chyby ak je teda na stole samotna chut sa vyvijat samozrejme
Na kritiku černým puntíkem na černém pozadí máte plné právo
Co sa vtedy stalo je to, ze Wolff to prepiskol s ovplyvnovanim pretekoveho riaditela.
Tak já tvoje chyby samozřejmě přijímám
Mam odpoved vdaka
Spíš mě děsí, že jsi bez řečí přijal to označení za demokrata.
Tu už máme u tebe dlouho, není zač
Co mas na mysli? na aku otazku ohladom mna mas aku odpoved?
Nepřijal, jen ti neodporuji. Stejně jako když někdo tvrdí že nevykopnu nohu ani do pasu, prostě vím že nevíte, a nemám důvod vás jakkoliv přesvědčovat. K čemu by to bylo dobrý.
Tvůj rozvoj a zlepšování se, na to tu dáváš otázku a odpověď pravidelně
Triper se rád řadí k toxick části fóra, co chodí jen vyvolávat hádky no 🫠
Asi už nevím jak Toto vypadá či zní, skoro jsem si myslel že ten kdo tam mluvil byl Horner
No tu je zaklad rozlisovat co a od koho beried ako kritiku z komentov na fore sa mi zle nerobi a ani dobre a ani si to neberiem uz osobne ako kedysi co bol faul odo mna:grinning: radaej s humorom ako s nervami
Vim, ze nevite je skvela veta
Zase těsně vedle u toho střílení do slepa, člověk by řekl, že 2 roky zpátky nejsou tak dlouho, aby lidi úplně zapomněli, jak to bylo, navíc to jde dohledat. Ale asi jo, lehčí je si tu realitu převrátit
Navíc pro mě je hlavně podstatné že ten kdo rozhoduje se takovým lobbingem nedá ovlivnit, to je jako když ti lékař vezme funkční ledvinu místo nefunkční a vysvětlení je že to tak tvrdila tvoje tchýně