Dvě stě komentů jsem tady nebyl a když jsem se vrátil, jediné co se změnilo je to, že jste mě postupně všichni dali za pravdu…
Crashgate sa tu teda neriesi v ziadnom meritku takmer
Ja si to nemyslím, že bolo všetko v poriadku:
Masi pred rokom tvrdil, že musí pustiť všetky autá… | Magazín F1 - F1online.sk
Neviem v ktorom športe sú pravidlá postavené tak, že dnes niečo platí a zajtra je to naopak.
tam sa trestalo, potrestalo, uzavrelo, u AD to jaksi nejde no
Akoze sa netrestalo? Ved masi 1d1ot je prec. Verstappen za nieco moze?
Ked to berie ako dejepis, historiu pisali vzdy vitazi, takze opat, nie je o com, vieme koho meno svieti pri jazdeckom sampionate za rok 2021 riesi sa tu zbytocnost
Vo Formule 1 je to normalna vec. Par pretekov dozadu skoro nikto nevedel, ze v boxovej ulicke sa smie predbiehat. Predbiehalo sa zrazu vsade a teraz prisli na to, ze to treba zrusit, lebo iste okruhy na to nemaju predpoklady, aby bola takato vec dovolena. Pravidla sa menia aj pretek od preteku, snad sa nepojdes zachvilu odvolavat na nieco, co platilo 10 rokov dozadu
No jestli si myslíš, že tohle platí, tak to pak rozumím tvému postoji
co je dejepis a co je historia teda?
Až na ten rozdíl že tady po slovech Masiho věděli uplně všichni že pravidla vyžadují že musí pustit všechny o kolo zpět a až pak to uvolnit v příštím kole
Měl by jsi veřejně přiznat že jsi demokrat, všechno se tím zjednoduší, odpadnou dotazy na logiku, posloupnosti a funkčnost a vrátíme se zase k F1 .
Moje jediná potíž je že očekávám logiku i ostatních
Any a all cars… O tom bola dost dlha debata. Naozaj sa stale budete rypat v h0vnach? Myslis, ze nieco zmenis, ked budes este 5 rokov omielat, preco mal vyhrat Hamilton?
Máš černý puntík za nepochopení.
Logiku, posloupnost a funkčnost se ode všech nedočkáš, bohužel
Právě, debata už to dávno vyjasnila ale člověk se teda musí ptát, no čem stavíš ty že to ještě vytahuješ? Neumíš číst? Nebo ti stále stačí vyjmout slovíčko z věty, dát mu více významů a dál tě to neopustí?
Máš pocit, že debata je snad o tom, kdo měl vyhrát? Jestli jo, tak chápu pak ty výkřiky do tmy
Ten se ale ztratí když mám na monitoru tmavé pozadí
Masi sám řekl, že buď musí všechny monoposty co jsou lapped nebo žádný. Tohle je i v jiných sériích.
Ale co čekáš, když si to tu někdo zaměňuje s tim, že debata je o tom, kdo měl vyhrát s tím, co Masi udělal špatně
Jinak měnit nemám co, jen konstatuji co se to tehdy stalo.