Dominanci proti Tsunodovi v jiném voze než má Max? Jo to bych bral jako dominanci možná. 
On je totálně zlitej, sice je teda blbej normálně, ale tohle je extrém, jak ani neví, co chce prokázat 
Ok, pretekat s k0k0tmi sa to nebudem, tak cus hosi a snad Alonso natiahne dnes nezmyselnu a nepodstatnu snuru proti hobbikovi, aby vas uz uplne neyeblo z toho Maxa. 
Zase se jen ztrapnil, tak plochou argumentaci na vlastní tvrzení, to už musí být extra talent 
Klasika a ještě uteče s brekem, že jsme na něj oškliví 
Vás udá za šikanu no 
Alzaboys ve své obvyklé “formě”, ale co chceš čekat od skupiny, která působí dojmem, že nezaznamenala ani dominanci McLarenu v prvních dvou třetinách sezóny.
Přitom lépe než tabulky s odhady rychlosti po trénincích tu dominanci dokazují výsledky na trati v samotných závodech. Norris a Piastri, při vší úctě, nejsou taková esa, aby posbírali 12 výher z cca 16/17 závodů jezdeckou převahou v srovnatelných monopostech.
Pozeram ze sa nic nezmenilo hoši maju nadalej mindraky z RB 
pozor aby vas nekleplo
Kdyby jen mindráky, to už je patologický stav mysli.
To se u tech co chlastaj stava dost casto 
Nech si to uziju aspon maju o com pisat
sice dookola to iste ale keď ich to baví .
Vsichni vi ze Mclaren v prvni puli dominoval, nikdo s tim tady nema problem, ale ze Red Bull dominuje ve druhe puli, toho se modra parta boji jak cert krize, nekteri z toho uz zacali chlastat, asi od radosti nevim, pritom by meli byt vysmati, nejsou 
Hele Bretnix si tu nebrouká už jen s náckama, ale i s rasistama co mají noční můry z Hama. Pěkná společnost, hodně to o tobě vypovídá 
Uklidni nervíky, Honzíku, a piš k věci.
Red Bull má dobré auto, ale v této chvíli není dominantní. McLaren má dobré auto, ale v této chvíli není dominantní. Překlad: situace je napínavá, záleží na rozpoložení pilotů, vyladění detailů a průběžných podmínkách, vítěz není předem jasný. Co chtít víc? Enjoy and calm down.
Janko HOGAR expert na vsetko 
Dokonce i na morálku a to tu kromě jiného obhajuje masové vyvražďování a mučení Palestinců. Zbytečné se rozčilovat. Stádní morálka je stádní morálka, toť Honzíkův problém.
Já jsem naprosto v pohodě, jen mi příjde naprosto směšný, že si tu budeš vrkat s rasistama, náckama atd. jen, abys bojoval proti svýmu třídnímu nepříteli.
Ale já nepíšu, že Red Bull má dominantní monopost, píšu, že Red Bull má nejrychlejší monopost. Nejrychlejší neznamená automaticky dominatní. Navíc má výhodu tu, že Vegas bude pro McL nejhorší trať v kalendáři a naopak pro RBR je to jedna z nejlepších. Max to má ve svých rukou.
Ty jsi třídní nepřítel?
Good to know.
Vypravím se do kina na Jednu bitvu za druhou, abych se trochu inspiroval.
…a to stačilo jen poslat data analyzu z official vysílání F1 a napsat, že Max má nejlepší auto, které je stale pod vývojem. 
Ale kdo z nich konecne vysvetli proc se toho sveho nejlepsiho auta ve druhe polovine modra parta boji