Hughes: Verstappen už nemôže jazdiť ako Verstappen, ale nemôžu si to dovoliť ani jazdci McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

Vidim, ze sa mate o kom bavit, tak si to uzite. :grin:

2 Likes

Když předpovídají že má RB nejsilnější auto tak jsou podle tebe pravdivé, ale když předpovídají nejrychlejší McLaren tak je to podle tebe úlet :rofl: :rofl:. Klasický jedinec který má z Maxe trauma, zkus si najít kamarády a život bude hned lepší

2 Likes

Ok, tak mi to dolož, kde jsem to považoval za ulet, díky.

Jedinej totální ulet tu bylo psát jak má RB (Verstappen) auto mezi posledními.

2 Likes

Max je legenda, strasne mi pripomina Michaela Schumachera, dufam ze 7 nasobna umelina pojde prec s Ferrari a v roku 2027 tam bude Max!

1 Like

Dejve mám tě rád, ale to už přeháníš.
RedBull ti úplně zatemnil mozek.

2 Likes

Ano ve Ferrari je jeho misto :laughing:

Tu tabulku problematizuje výsledek závodních simulací z druhého tréninku, nicméně nad tím zase visí otazník, jaký je rozdíl v přilnavosti mezi měkkou a střední směsí. Verstappen nezněl moc optimisticky, protože Red Bull má dobré vyvážení auta, takže tady moc přenastavovat nemůžou. Čili mají omezený prostor, co udělat, aby na střední dosáhli lepšího projevu.

Nicméně na střední směs si stěžovaly i Mercedesy. U McLarenů nevíme, Norris i Piastri jeli simulaci na měkkých. Upgrady Red Bullu nejsou nějak zásadní, měly by trochu pomoct s přítlakem vpředu, ale určitě se nedá čekat skokové zlepšení výkonu.

Takže já bych McLareny vůbec nepodceňoval.

Ještě bych k té tabulce podotkl, že uvedené rozdíly nejsou nějak diametrální.

Urcite. Popieraci dominancie McLarenu od zaciatku sezony, pritom rovnaka tabulka v Rakusku vyzerala takto. :clown_face:

RBR s Ferrari a Mercedesom bok po boku, hlavne ze podla teba a ostatnych zelenych ufonov bol RB na urovni s McLarenom. :clown_face:

2 Likes

Já se ptal na to kde jí popírám. Čekám na tu odpověď.

2 Likes

Jemu je uplně jedno že ztratil ten point, jeho styl je něco plácnout a tvářit se jako mistr světa omoleta :smile:

2 Likes

Ono hlavně point je v tom, že je to ukazka od Bahrajnu po Austin a víme jak to je - RB do vývoje šlape a McLaren ho utnul. RB jen tady v Mexiku má 4 vylepšené oblasti. Proto mi přijde naprosto směšné od některých neustále psát, jak Verstappen nemá lepší auto, speciálně když sami nic svého nedoloží skrze data.

2 Likes

Maxovci se nejlepšího auta bojí jako čert kříže. :smiley:

2 Likes

Josi nech toho, Max zahodil letos tolik bodů svýma chybama, že ani nejrychlejší monopost mu nestačí a musí se modlit, aby McL nevozil výsledky

1 Like

Má aktuálně srovnatelné auto jako McLaren. V důsledku průběžných vylepšení. To, že Norris a Piastri neposkládají potenciál svého auta tak, jak v posledních závodech Verstappen, to už jde na vrub pilotů.

2 Likes

Hopa. :sweat_smile:

No furt čekáme na to, kde to Spine, já nebo Situs jsme popírali, tak dodedj citaci ne?

2 Likes

Ten má snad už 3 promile. :sweat_smile: Já se zeptám kde sem popíral tuhle tabulku a on mi pošle moje srdíčko. :smiley:

2 Likes

image
image

Stacia ti 3 citacie? :clown_face:

2 Likes

Popieral si dominanciu McLarenu, pricom tato tabulka ju pocas sezony viackrat potvrdila. :clown_face:

Nestačí, protože McLaren dominatní teď není. Ale pokračuj, furt čekáme, já jen, jestli chápeš, co se snažíš vůbec dokázat?

2 Likes