Hughes: Verstappen už nemôže jazdiť ako Verstappen, ale nemôžu si to dovoliť ani jazdci McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

To je přece uplně jasný. :smiley: To ani vysvětlovat nemusí.

1 Like

Nemyslím si, že má “nejrychlejší auto”. Pokud jsou ty rozdíly okolo desetiny vteřiny na kolo, potom jsou to pro mě srovnatelné monoposty a situace závisí na faktorech typu “pilot”, “vyladění nastavení”, “komu lépe sednou podmínky trati”, případně vývoj závodu (kdo se za kým zasekne, kdo je na čerstvém vzduchu). Celá ta debata o “nej” voze mi v této fázi připadá zbytečná, pro mě jsou ve hře jak Red Bull, tak McLareny. Dál se nechám překvapit.

2 Likes

Ja tomu napriklad nerozumim a chci vysvetleni.

Dělej hodně překvapeného, až bude mít Max další PP, bude to nečekané :smile:

2 Likes

Tak polož konkrétní otázku směrem k nim…počkat vlastně ta nikdy nefunguje. Tak nevím. :smiley:

2 Likes

Protože, když řekneš, že má nejrychlejší auto, tak odpadá intergalaktický pilot.
Takže RB má vrak na úrovni Alpine a intergalaktického pilota.

Být v kultu je těžké.

3 Likes

Bude to obrovský fail, pokud Max nedá titul, nejlepší jezdec s nejyrchlejším monopostem.

2 Likes

Aha, tak ted uz tomu konecne rozumim, dik.

2 Likes

Dá ho s prstem v nose, s takovým autem a takovou formou to je ložený :wink: :+1:

3 Likes

Pockej, brzdi zacinas se pohybovat na tenkem lede.

Jediný kult je tu ten Alonsův + ty a Kiks na téma Mercedes.

My ostatní si realisticky uvědomujeme, že:

i Max potřebuje k svým výkonům odpovídající techniku
občas ani ten Max neudrží ledově chladnou krev
+
má mimořádnou sebedůvěru, vysokou konzistenci, odvahu a flexibilitu, což jsou vlastnosti, které se u něj pozorovatelně vytvářely už před tím, než se stal mistrem světa. Naprosto realisticky je to jeden z nejlepších pilotů, jací kdy seděli v monopostu F1. Je schopen uspět v konkurenci dalších pilotů, kterým leckteré přednosti rovněž nechybí, ale u Maxe se každopádně sešla působivá kombinace jezdeckých schopností, což není fanatické prohlášení v rámci nějakého kultu, ale obecný konsensus napříč komunitou fanoušků F1 i odborníků po celém světě.

Pokud teda nechceš tvrdit, že v tom kultu jsou všichni kromě tebe a alzaboys.

2 Likes

Když nemaj argumenty, vytáhnou Alonsa, pozor na to :smile:

2 Likes

Kult RBR a Maxe tu zničil x diskuzí a ty jsi se na tom podílel. Stále čekám omluvu za tvoje výpady na mě, když jsem tu posílal info ohledně bojů v rámci RBR. Ale samozřejmě, že zaslepenci kultu Maxe tohle nikdy nepřiznají, ani to, že má Max zase nejrychlejší techniku

2 Likes

Who is Alonso?

1515

My si tak moc přejeme pro Alonsa nejrychlejší monopost příští rok. :pray: Kultisti “RB” se tomu brání.

2 Likes

Ty čekáš omluvu. Ty ses totálně zbláznil. :grin:

Omluvu tu můžu čekat tak jedině já, dobře víš za co.

A ne, netýká se to žabomyších válek o to, kdo má nejlepší monopost.

1 Like

To je jednoduché, děti a jedinci s nízkou inteligencí nebudou argumentovat, budou jen kopat a snažit se “zasáhnout” na to co si oni myslí, že se může dané osoby dotknout. Samozřejmě celá problematika stojí na nízké inteligenci a problém s myšlením

2 Likes

Ale co to povídáš? Vždyť my Lancovi to auto taky přejeme. :wink:

Za tvoje obviňování u genocidy? Ano, i za to se mi omluv. Ale to sem tahat opravdu já nebudu

1 Like

Já a Kiks jsme kult? Kiks, která tu 2 roky skoro nebyla, protože ji pacienti jako ty uráželi?
Tak to jo. Tak dík.

3 Likes