To je přece uplně jasný.
To ani vysvětlovat nemusí.
Nemyslím si, že má “nejrychlejší auto”. Pokud jsou ty rozdíly okolo desetiny vteřiny na kolo, potom jsou to pro mě srovnatelné monoposty a situace závisí na faktorech typu “pilot”, “vyladění nastavení”, “komu lépe sednou podmínky trati”, případně vývoj závodu (kdo se za kým zasekne, kdo je na čerstvém vzduchu). Celá ta debata o “nej” voze mi v této fázi připadá zbytečná, pro mě jsou ve hře jak Red Bull, tak McLareny. Dál se nechám překvapit.
Ja tomu napriklad nerozumim a chci vysvetleni.
Dělej hodně překvapeného, až bude mít Max další PP, bude to nečekané 
Tak polož konkrétní otázku směrem k nim…počkat vlastně ta nikdy nefunguje. Tak nevím. 
Protože, když řekneš, že má nejrychlejší auto, tak odpadá intergalaktický pilot.
Takže RB má vrak na úrovni Alpine a intergalaktického pilota.
Být v kultu je těžké.
Bude to obrovský fail, pokud Max nedá titul, nejlepší jezdec s nejyrchlejším monopostem.
Aha, tak ted uz tomu konecne rozumim, dik.
Dá ho s prstem v nose, s takovým autem a takovou formou to je ložený

Pockej, brzdi zacinas se pohybovat na tenkem lede.
Jediný kult je tu ten Alonsův + ty a Kiks na téma Mercedes.
My ostatní si realisticky uvědomujeme, že:
i Max potřebuje k svým výkonům odpovídající techniku
občas ani ten Max neudrží ledově chladnou krev
+
má mimořádnou sebedůvěru, vysokou konzistenci, odvahu a flexibilitu, což jsou vlastnosti, které se u něj pozorovatelně vytvářely už před tím, než se stal mistrem světa. Naprosto realisticky je to jeden z nejlepších pilotů, jací kdy seděli v monopostu F1. Je schopen uspět v konkurenci dalších pilotů, kterým leckteré přednosti rovněž nechybí, ale u Maxe se každopádně sešla působivá kombinace jezdeckých schopností, což není fanatické prohlášení v rámci nějakého kultu, ale obecný konsensus napříč komunitou fanoušků F1 i odborníků po celém světě.
Pokud teda nechceš tvrdit, že v tom kultu jsou všichni kromě tebe a alzaboys.
Když nemaj argumenty, vytáhnou Alonsa, pozor na to 
Kult RBR a Maxe tu zničil x diskuzí a ty jsi se na tom podílel. Stále čekám omluvu za tvoje výpady na mě, když jsem tu posílal info ohledně bojů v rámci RBR. Ale samozřejmě, že zaslepenci kultu Maxe tohle nikdy nepřiznají, ani to, že má Max zase nejrychlejší techniku
Who is Alonso?
1515
My si tak moc přejeme pro Alonsa nejrychlejší monopost příští rok.
Kultisti “RB” se tomu brání.
Ty čekáš omluvu. Ty ses totálně zbláznil. 
Omluvu tu můžu čekat tak jedině já, dobře víš za co.
A ne, netýká se to žabomyších válek o to, kdo má nejlepší monopost.
To je jednoduché, děti a jedinci s nízkou inteligencí nebudou argumentovat, budou jen kopat a snažit se “zasáhnout” na to co si oni myslí, že se může dané osoby dotknout. Samozřejmě celá problematika stojí na nízké inteligenci a problém s myšlením
Ale co to povídáš? Vždyť my Lancovi to auto taky přejeme. 
Za tvoje obviňování u genocidy? Ano, i za to se mi omluv. Ale to sem tahat opravdu já nebudu
Já a Kiks jsme kult? Kiks, která tu 2 roky skoro nebyla, protože ji pacienti jako ty uráželi?
Tak to jo. Tak dík.