Hornerova bývalá asistentka sa v zúfalstve utápa v slzách, tvrdí rodinný priateľ | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď si Christian Horner praje pravý opak, kauza okolo sťažnosti zamestnankyne Red Bullu nekončí, práve naopak, môže sa ťahať celé mesiace i roky. Aj keď v padoku Formuly 1 už prevážili iné témy, ešte to neznamená, že táto sa skončila. Najnovšie rozčeril vody v rozhovore pre britskú televíziu BBC rodinný známy zamestnankyne, ktorú mal Horner obťažovať, a vykreslil ju ako ženu na pokraji psychického zrútenia.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148801/hornerova-byvala-asistentka-sa-v-zufalstve-utapa-v-slzach-tvrdi-rodinny-priatel

ddalsi skvely clanok zo s.erie U hornera vo vsi

7 Likes

Séria 2 - epizóda 1 :neutral_face:

6 Likes

Ked ho uz tolko obvinuje, mal by zajst ku nej domov… riadne ju zdrapit za skuty a vyprasit od zadu…

A Tebe dať Ban, a povinnú liečebnú kúru

1 Like

Odmietla ponuku, ktorá sa neodmieta.
Či je to vhodné správanie na generálneho riaditeľa by posúdil súd. Ale slečna skúsila jednu možnosť mimo súdu a skúša druhú možnosť mimo súdu. Dala to už na normálny súd?
Vyšetrovanie dospelo k záveru, že je Cristian čistý. Ak by bol záver, že je vinný, dostal by trest zaplatiť odškodné. Peniaze už ponúkal za mlčanie. Čo iné slečna očakáva?
Očakáva slečna, že Cristian odstúpi? Veď to je scenár z iného vesmíru. Možno tak sám Cristian kvôli hanbe by odstúpil. Ale neexistuje možnosť, aby Cristiana kvôli tomuto vyhodili/prepustili.

Uz to nie je ani vtipne…

4 Likes

Josovo okénko pokračuje? :grin:

Má pravdu. Horner se k ní nechoval jako k námezdní síle, ale jako k člověku. To by jako generální ředitel opravdu neměl.
Čím dál to vypadá že Mařenka si vysnila že spolu utečou vstříc zapadajícímu slunci a ono ne. Zhrzená ženská je horší než zahnívající nehet.

1 Like

Toto už nikoho nezaujíma, ale je vákuum medzi pretekmi, tak tam frknime nejaký bulvár, nech je čo čítať…

1 Like

To teprve uvidis, az se tu zjevi bratri v triku, co se tu roztoci za kolotoc. Ty to zajima eminentne.

4 Likes

Mne sa to uz ani nehcelo citat, vsak nech ho da na sud alebo policiu.

Neměl si s ní z jeho pozice nic začínat, stejně to není žádná krasavice, a jestli je labilní tak už vůbec ne :man_facepalming: No nic, tady bude pokračování. Vlastně nevím komu fandím více zda Hornerovi nebo té Rakouské straně s Verstappenovci, protože tohle zneužívat tímto způsobem je asi ještě horší. No zároveň nevím kam až Horner zašel. Tak zase u dalšího dílu této telenovely plné jednoty, harmonie, klidu a erotiky :grin:

1 Like

Netusim kto tieto spravy siri ale su to riadne blbosti. Ak bola ta wattsapp komunikacia prava, tak si to dotycna celkom uzivala a v slzach sa moze utapat akurat preto ze romanik skoncil.

Teda Situsi, teď jsi tady všem ukázal že nemáš empatii…

Čím pak? :thinking: Mohu soucítit s oběma, ale to neznamená že on udělal dobře a ani to neznamená že ona není teď jen nástrojem lidí kolem ní :open_mouth:

no hornerov kamos berie si to nemysli, ze to bola ponuka ktora sa neodmieta, lebo on navrhoval 5mil. horner ponukal len 750tisic.
ta bernieho ponuka sa uz da povazovat za ponuku ktora sa neodmieta, ta hornerova ako pre koho

tak pisalo sa, ze bolo podane aj tresne oznamenie, ale trestnym cinom to byt nemuselo, ale to neznamena, ze to bolo vsetko so zasadami ktore vyzaduje rb od svojich zamestnancov a tym je aj samotny horner. ak sa rb chce hrat na progresivnu woke firmy musi rovnake zasady pozadovat od kazdeho zamestnanca aj od toho najvyssieho nie len od radovych
no a v clanku mas, ze je to na nejakom zamestnaneckom sude

vraj vysetrovanie :slight_smile: thajci ktori za kazdu cenu chcu hornera na tom poste si najali pravnika ktory mal vytvorit dojem nezavisleho vysetrovania a to dopadlo tak ako si to objednavatel prial :slight_smile:
horner nema co odstupit, ak by bol vinny tak ho ma rb vyhodit ako prasiveho psa, presne na sposob ako sa zachoval rb a samotny horner k tomu chalanovi co povedal slovo negger.
nemozu sa hrat na progresivnu woke inkluzivnu firmu a potom na sefa uplatnovat ine pravidla
jedno vyklznutie slova negger je daleko daleko mensi prehresok ako to coho sa mal dopustit horner ak by to teda sa ukazalo, ze bola pravda

neexistuje moznost, ze by vyhodili zamestnanca(on je tiez len zamestnancom) za sexualne obtazovanie a bossing? toto akoze fakt si myslis, ze by v skutocne praktizujucej progresivnej woke inkluzivnej firme mohlo prejst? leda v tej pokryteckej, ktora to uplatnuje na vsetkych, len nie na “nasich ludi” :slight_smile:

Mě krvácí oči jen čtu ten nadpis :grin:

4 Likes

no podla tych sprav sa praveze horner odmietal zmierit s tym, ze s nim uz dalej nic nechcela mat
zaciatok konverzacie vypadal na obojstranny vztah, koniec uz na ohrdnuteho milenca ktory sa nechce s odmietnutim zmierit a snazi sa dalej

Zase dělat si z toho srandu, vždyť jsi ještě ani neslyšel její příběh.