Horner sa oboril na reportérku Sky: A koho by ste posadili do auta vy? | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez zostane pilotom Red Bullu po zvyšok sezóny. Dalo sa očakávať, že toto rozhodnutie prinesie Christianovi Hornerovi ešte nejednu horúcu chvíľu. Prvá prišla ešte v piatok pred mikrofónom televízie Sky, takže skôr, než Pérez stihol sklamať celý tím a všetkých jeho fanúšikov ďalším hrozným výsledkom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/168009/horner-sa-oboril-na-reporterku-sky-a-koho-by-ste-posadili-do-auta-vy

ja by som zbehol za Vettlom a vazne sa snim porospraval o navrate aspon na pol sezony tento rok, mozno na 2025. Keby Vet nechcel, tak by som urcite bol zobral Sainza od 2025, lepsieho volneho jazdca v aktualnej zostave nenajdes. Urcite by som nebol podpisal Pereza na dalsi rok/dva, keby som snim aj dokoncil sezonu.

RB udělal hlavní chybu v tom, že prodloužil smlouvu s Pérem příliš brzy.

Nic ve zlém, ale Vettel v dost ohledech ke konci působil ještě vyhořeleji než Ricciardo. Neříkám, že by se časem nedostal do formy, ale jako okamžitá náhrada za Checa pro letošní rok je to nebojím se říct pitomost a pro příští rok by to bylo taky velmi nejisté.
Vettel by byl zajímavý pro Audi jako Němec - tam by se příští rok mohl navíc rozjezdit s nulovým očekáváním a být připraven na 2026, ale v RB je to fakt nereálné.

Sainz je jiná kapitola, tam si taky myslím, že RB možná chybu udělal.

A jinak jak píše Ferda - pro mne je u Hornera hlavní chyba, že Checa podepsal zbytečně brzy (byť to asi umožnilo docpat do smlouvy více klauzulí). Tím si zbytečně omezil prostor k manévrovaní a nevidím v tom žádný klad (ale samozřejmě smlouvu neznáme, třeba se do ní nacpalo něco, co by jinak nebylo reálné).

Tym ale v podstate pripustas, ze Red Bull skutocne nema Pereza kym nahradit.

Vettel by bol zaujimavy pre lokalne zdruzenie vcelarov z Thurgau a okolia v sutazi o najlepsi lokalny med, tam to zacina aj konci.

1 Like

Toto je na poslanie do p*ce a nemala by sa comu divit. Takisto aj ostatni, co tu temu stale vytahuju. Co ako cakaju za odpoved? RBR vie, preco s nim predlzil a jasne povedali, ze Perezovi veria, ale kazdy tyzden dostavaju tie iste otazky a kazdy tyzden maju obhajovat svoje rozhodnutia. Aj upratovacka na zachodoch v paddocku vie, ze Perez potrebuje zabrat, ale len ludia vnutri v RBR naozaj vedia, ako to je a preco straca.

Typicki hladaci senzacii a pisalkovia dramatickych nadpisov, RBR sa ocitol v nekonfortnej pozicii, kedy doslo k nejakym internym problemom a auto nepodava vykon, tak vsetci si pridu kopnut

Ked nevie, koho by tam posadila ona, tak sa nema pytat, preco tam sedi Perez. Cisty dokaz toho, ze neslo o rozhovor ale o snahu o grilovanie Hornera

1 Like

Jak to, že nemá? Tak na co mají Visa team? Min Tsunoda a Lawson by mohli být na zkoušku. Zároveň si myslím, že to zalepit můžou třeba VB na rok, dva anebo Albonem

tak rb spravil chybu, ze pereza nevymenil uz pred sezonou, alebo kludne aj dvomi
ano teraz vymenit pocas sezony je ovela tazsie lebo prakticky je na vyber bud len ich bcko, alebo niekto kto je momentalne mimo f1, lebo ziskat jazdca z ineho timu pocas sezony je extremne narocne a hlavne drahe

lenze to ako dnes horner a cely rb obranuje pereza tak to musi byt smiesne hlavne jazdcom ktorych rb v minulosti vyrazil a nezastal sa ich ani z desatiny tolko co sa zastava dnes pereza

takeho kvjata dokazali vyrazit po 4 pretekoch a to jazdil lepsie ako teraz perez :slight_smile:

Když se ti tým skládá z 3 platičů, tak to je těžké.
Dřív to RedBull používal alespoň mladé na talenty.

Otázka je proč ustoupili z této cesty.
Jsou chamtiví? Nebo nejsou talenti?

Nejsou peníze na chlebíčky a právníky

nech sa ho pytaju kazdy den, preco pereza uz davno nevymenili, zasluzi si to. presne preto lebo Albona a Gaslyho nepochopitelne znicili a Pereza ktory je najslabsia dvojka aku kedy RB mal tam drzia uz ani Horner nevie preco.

A keby tam Gasly ci Albon zostal a pri Verstappenovi by dostavali taketo nakladacky alebo take ako dostavali, to by ich kariere nejako pomohlo? Ukvapili sa a vyhodili ich prirychlo, neskor zistili, ze vymena jazdca nie je liek, ked druhe auto je daleko za Verstappenom. Tak s Perezom uz nevymyslaju. Ked tam posadia Lawsona a bude tak isto na konci bodovanej desiny, co budes hovorit potom?

Hladate h0vno v umyvadle, nie je za tym ziadna velka zahada. RBR postavil auto, to sedi Verstappenovmu jazdeckemu stylu a ocividne nikomu inemu. A druhu verziu pre dvojku pod rozpoctom asi vyvijat nebudu. Co maju, auto prisposobit Albonovi, Gaslymu ci Perezovi, aby sa s nim trapil Verstappen a obaja dochadzali maximalne na podiach ci bodoch? Mne pride logickejsie s jednym vyhravat a druhe si musi poradit. Tak asi nevedia postavit univerzalne auto, alebo to stavaju na Verstappena.

V RBR asi nebudu j3bnuti, sleduju ako kto jazdi so svojim autom(myslim pilotov inych teamov) a aspon priblizne vedia povedat, ci sa niekoho jazdecky styl podoba Verstappenovmu. Asi nikto taky (ak je) nie je volny.

4 Likes

Škoda, že reportérka nepovedala, že hocikto by bol momentálne lepší ako Perez. Ja by som tomu egomaniakovi povedal, že nech tam skúsi dať Cunodu. Ale som rád, že sa im tím rozpadá a Horner je už z toho na nervy.

Je super, ze prajes sutazi. Pre sport bude urcite lepsie ked sa cely RBR rozpadne, McLaren bude vyhravat o 30 sekund pred ostatnymi zvysok sezony.

Nie aby boli vsetci radi, ze sa na zaciatku jasna sezona zdramatizovala a sampionat nie je rozhodnuty, ze sa mozme tesit na preteky kde sa aj bude bojovat o vitaztva, polka fora potrebuje, aby Verstappenovi asi v kazdom zavode v druhom kole buchol motor, bola cely zavod nuda a potom budu mat peknu nedelu. Hlavne ze nevyhrali modri.

však tohle sis přál loni, akrotá rozpad Mercedesu a dominanci RBR, tak co tu frčíš?

Keď vieš počítať aspoň do 5, tak ak sa Red Bull nerozpadne a brutálne sa mu neprepadne forma, tak o titulu je už rozhodnuté. Má príliš veľký náskok, ktorý Lando nedobehne, ak bude striedavo o víťazstvá bojovať Max a Lando. Ale asi počítať nevieš.

McLaren ma o dost rychlejsie auto a to stale obshluhuju oboch pilotov rovnako. Keby sa na 100% sustredili na charakteristiky auta, ktore vyhovuju Norrisovi tak tan by kludne mohol vyhrat vsetky zostavajuca GP podobne ako to spravil Max minuly rok.

Show me data, jinak je to zase jen tvoje přesvědčení

ty si doteraz Zandvoort nesledoval?