Sledoval, proto říkám, že chci vidět ty data, protože zase předěláváš rozložení sil.
tak si ich pozri. ja som si priebeh vikendu doteraz pozrel a takyto som si spravil nazor. A nemam potrebu travit cas nejakym dokazovanim najvacsiemiu trolovi na fore. Ked sa ti nepaci tak nesuhlas. nic viac k tomu nemam.
Proč mám být troll? Že chci vidět data co dokladají tvoje tvrzení?
Pocitat asi nevies ty, lebo Verstappenovi len tak tak bude stacit dochadzat druhy. Neviem kde si videl naposledy ze mal sancu na jasne vitaztvo, ale dobre.
Norris je daleko lebo kopu veci pokafral a k vitaztvam sa dostali aj Mercedesy. Keby robil veci poriadne on aj McLaren, Verstappen by mal uz teraz markantne mensi naskok
Som rád, že si potvrdil moje slová, aj keď ti to išlo ťažko. Tak sa do budúcna nauč počítať a už sa potom vyhneš znemožneniu.
A ty si si akoze isty, ze Verstappen bude pravidelne koncit za Norrisom vsak? Staci jedna porucha motora, jeden pretek so zle nacasovanym SC a Verstappenova titulova kalkulacka sa moze zacat potit. McLaren je jasne pred nimi, na niektorych tratiach aj Mercedes, Ferrari moze jeden dva krat prekvapit, ale u teba je o titule rozhodnute s tolkymi pretekmi pred koncom. Oka, ja sa nemienim hadat, len mi to pride predcasne