Horner o Verstappenovom útoku: Vyhraj alebo to rozbi | Magazín F1 - F1online.sk

Bylo to moc konkrétní, tady se už nic nedozvíme. Stačí, že špína byla hozena…takže jako vždy:

2 Likes

Však jasně, ti tu napíšou, že za to můžu já. Tak napíšu konkrétní situace a je tu zase ticho. Neskutečná ubohost

1 Like

Takže psát někomu, že si vyšnupal kokainem mozek a má zápisy v trestními rejstříku je v pořádku?

4 Likes

Můžu za to, že mi to sám psal ve zprávách?

1 Like

Vymluvy tu hladas akurat tak ty chlapce. Krutis sa ako had aby si otocil debatu inde. Uz ma zasa nebavis, idem nachvilu robit nieco lepsie

3 Likes

Jaký výmluvy? Však si tu psal

A reaguješ potom

Takže si nejen protiřečíš, ale očividně ani nemáš kapacitu si nějak pospojovat věci

2 Likes

Nebo kritikovi izraelského počínání v Gaze, které za genocidu opakovaně označily i Amnesty International nebo Human Rights Watch, a obecně jakýchkoli válek, že podporuje genocidu (dokonce označení “Hitler v Gaze”) a nosí znak Z (kdybych mohl, jednu bych mu za ty lži vrazil). Zákeřnější typ než on (a jeho skupinka) snad ani není, v tom je to tvrdé označení ze strany @raptor22 bohužel v pořádku. A stojím si za tím, že to, co páchá Izrael, je zlo historického významu, a to, co na Ukrajině páchají Rusko, ale i Zelenského garnitura (například násilné únosy lidí do armády, následně prakticky okamžitě umírají - kritizovala to i Adéla Knapová, sice jen průměrná, ale přesto publikující autorka, jinak vehementně na straně Ukrajiny), splňuje kategorii zločinu rovněž a v zájmu těch, kteří jsou bezprostředně ohroženi válčením, by měla nastoupit mezinárodní diplomacie. Diplomacie, ne přilévání oleje do ohně, aby zbrojaři vydělali na válčení a elity odvracely pozornost od svých debaklů na domácí scéně (ty putinovské stejně jako naše). Tečka.

K F1, raději: ve věci manévru MV vůči OP souhlasím s @rHapo. Byl to náročný manévr, za kterým stály Verstappenovy instinkty. Nebudu tvrdit, že nikdo jiný na světě by to nesvedl, ale byl v tom vynikající reflex spojený s dávkou odvahy. Která právě Verstappenovi rozhodně nechybí.

Alonso včera napsal, you can’t beat luck…za mě you can’t beat hypocrisy.
Zase jsem si to tady jen potvrdil, dál už to řešit nebudu.

2 Likes

Za mna to nie je tvrde oznacenie. Kto s tym ma problem je bud precitlively (asi tak isto, ked niekomu povies ze je r3tard a on sa ohradi, ze r3tardovanost nie je vec z ktorej sa robi sranda a je to porucha/choroba,atd), alebo sa len hra na obet. Normalne rozmyslajuci clovek pod tym pochopi, co sa tym chcelo povedat.

2 Likes

Tak hlavně, že kritik: F1 se tu řeší jen okrajově. Bude ticho, když tu zase pan propaganda řeší genocidu a k tomu ještě lže. Forman je to opravdu potřeba

2 Likes

Čakal si niečo iné v pondelok po nedeli, ktorú vyhral Max? :grin:

6 Likes

:eyes:

Čierny Jos dostal ban? Admini sú nejako zasadnutí na tých Josov, to už nebude náhoda. :sweat_smile:

1 Like

#cryingpost

Toto vždy poteší, keď sa tu zložíš ohľadom tej fotky. :joy:

A najlepšie je keď na nich nereaguješ, tak ťa zo zúfalstva(aby ťa vyprovokovali) začnú označovať vo svojich príspevkoch a kopať do teba… minule takto označoval davida keď ho začal ignorovať, mňa už takisto označoval…teraz to skúša tebe keď už mu neodpisuješ… zúfalé pokusy… bohužiaľ pod každým článkom o RBR alebo Maxovi je toto isté… táto antiúderka sa vyrojí a zabíja čas provokovaním… kiežby mali v živote niečo dôležitejšie…

7 Likes

Nic jsem neplatil a tá částka také nesouhlasí.

Ano, ty nic, to jen ostatní za to můžou

2 Likes

To je také tvoje, zverejňovať súkromné konverzácie. Praktiky hodné akurát teba, chrbtová kosť nikde. Utopíš aj vlastnú mater ak sa ti to bude práve hodiť.

2 Likes

Spíš si myslím, že by s timhle Forman nechtěl mít nic společnýho.

2 Likes

Kde jsem zveřejňoval soukromé zprávy od pindi? Bzw však ty si tu sdílel soukromé zprávy o mě, potom fotku, linkáč atd. Tak na co si tu hraješ? Ty si to sdílel s cílem tu zesměšňovat co šlo. Dostal si za to bany, tak si tu nehraj na někdo, kdo má morální hodnoty

2 Likes

Takto zlomený Honzo tu už dlho nebol. Čo spraví jedno víťazstvo Maxa s hejterom. :joy: