Vetsim rozhodujicim faktorem nez souboj na brzdy v prvni zatacce byl VSC, ten urcil viteze, ale jako vzdy to jsou nudna fakta.
Nahodou jsem zaslechl bezny kratky sot o vysledku a prubehu GP v TV, strasny
Vetsim rozhodujicim faktorem nez souboj na brzdy v prvni zatacce byl VSC, ten urcil viteze, ale jako vzdy to jsou nudna fakta.
Nahodou jsem zaslechl bezny kratky sot o vysledku a prubehu GP v TV, strasny
Toto je aké pekné, že si sa našiel v mojom príspevku… Nikde som ťa nemenoval… ale ako sa u nás vraví… trafená hus zagágala Inak ako správny troll máš skrytý profil a iných lustruješ… to je zas milé… btw. neviem čo dokazuje ten tvoj obrázok… s tebou som asi v jednom vlákne mal 20 vymenených príspevkov kedy som to s tebou skúšal… ale na teba má asi viac ľudí veľa reakcií keďže tu každého provokuješ…skôr to dokazuje pravdu o tebe, než o iných
ale už na teba nereagujem… toto je posledná správa…aby si potom nepísal že na teba útočíme lebo máme pri tebe veľa príspevkov
Kde hovorím, že od “pindi”? Čítame pomaly a pozorne, ukazuj si prstom ak ti to pomôže:
Všetci si pamätáme ako si tu pleskol screenshoty súkromnej koverzácie medzi tebou a @Hedgehog , ktorá mala poškodiť ježka, lebo tam písal o iných užívateľoch. Honzíku Honzíku, takýto rozklad po jednej Maxovej výhre?
Čo? Aké súkromné správy o tebe? Ja som tu žiadne súkromné správy nevyťahoval. Ale klasika, keď nemáš čo, tak klameš a vyslovene si vymýšľaš veci, ktoré sa nikdy nestali.
Však ty a @Dietrich_Reimann jste tu zveřejňovali soukromé zprávy mezi mnou a ježek. Chceš tím říct, že všichni tři jste bezpáteřní svině? Ok
A odkiaľ by sme asi mali súkromné správy teba a ježka?
Honzíku Honzíku, dnes ti ide karta. Až takýto kŕč si nemal veľmi dlho. Čistá fantázia.
co som ti pisal v spravach? zverejni to prosim, ty si teda klamar ukaz vsetkym ako klames ty vypatlane decko
to si teda pockam , pod a odhal ma
konecne sa ukaze aky si chudak a aj tvoji “kamarati” to uvidia
teraz uvidite co je ten vas kamarat za clovek
asi by si mal zvazit vyber skolky.
Este si k tomu pridaj frustraciu z toho, ze asi Alonsa potajme vsetci traja hadam videli na podiu s tym “najpomalsim” Astonom, uz mali nachystane komenty ako intergalakticky jazdil a nevydalo. A hned mas odpoved, preco niekomu praskol ventil
To ubohe chlapca zije v domneni, ze vsetci su zli a proti nemu, ale on ma tu pravdu
Ty budeš říkat, že to není pravda.
On bude říkat, že to pravda je.
Akorát se pravdu nikdy nedozvíme, protože je tvůj starý účet temný sýr zabanovaný.
Zaujima ma tvoj pohlad na vec na cele toto vystupenie kazdeho zainteresovaneho
ale ved ma spravy odomna, nech to sem da screen shot… o com tocis? pane boze vy ste fakt sekta
Nevím. Je mi to asi jedno.
Tak jako mi je jedno jestli tu má někdo exekuci, tak mi je jedno, jestli pinďa vozil nějaké drogy.
Neni ti jedno ale uroven prispevkov, na to sa pytam
Kdyby se tu lidi neuráželi, tak by to bylo lepší.
Jinak zdravá rivalita a popichování je fajn.
Však zveřejni ty zprávy sám ne? Když podle tebe lžu
Ved ty tvrdis nieco? Podla tvojho kamosa @spineIesssheep je dokazne bremeno na tvojej strane, tak to dokáž… Samozrejme ze nie co? Ale klasika iba trepes do vetra a klames si chudak riadny
Toto je zverejnenie súkromnej správy? A toto som napísal ja? Prečo je autor odstrihnutý z tvojho screenshotu?
Ty už sa krčíš a len tak slabučko kopkáš ako zdochýňajúci kôň.
Takže nemáš důkaz, že lžu? Tak díky za potvrzení, že mám celou dobu pravdu
Jj, to si mi psal ty. Tím ukazuju, jak si se dostal ke zprávám mezi mnou a ježkem. Ale chápu, tady už nepomůže ani svěcená voda