Horner o Verstappenovom útoku: Vyhraj alebo to rozbi | Magazín F1 - F1online.sk

Nuz, Horner podla mna trosku prehana, bol to pekny manever na Piastriho, ale zdaleka nepatri k Verstappenovym najodvaznejsim. Ta medzera tam skratka bola a takuto by vyuzilo viac pretekarov. Piastri to prehral v rozjazde, neviem, ake mali reakcne casy, ale Russell mal po prvu zakrutu zdaleka najlepsiu rychlost, len sa nemal kadial prepchat, Piastri ho zablokoval(nic v zlom, bolo to poctive), nemal idealnu stopu, musel brzdit skor a Verstappen sa nenechal ponukat.

Tazko povedat, ci by Verstappen Piastriho predbehol keby bol po prvej zakrute za nim, cisty vzduch robi vela. McLaren v Imole jednoznacne najrychlejsi nebol. Zavodne tempo nebolo nijak ohurujuce, ale doteraz mali velmi rychle auto, ocividne to ale nevedia vzdy premenit na jednoznacny vysledok a vybudovat si naskok ako RBR/VER minuly rok. Navyse chalani v McLarene pretekaju aj proti sebe. Nie je vylucene, ze sa Piastri s Norrisom pobiju o PJ a Verstappen im ho vyfukne

4 Likes

Máš pravdu, našel sis to správně. Jen GH.

2 Likes

At už byl Jos Is Black kdokoliv, tak tu rozhodně neroznášel tenhle hnuj jako data analytik nebo airobot, což je mimochodem taky multiučet. Ale nikomu to nevadilo/nevadí. xdd Klasika tady.

Vlastně nevím za co dostal ban, když vidím co tu prochází. Asi je to random v tuto chvili.

2 Likes

Prosim ta ty a tvoja particka nieco hovorte o roznasani “drbov”. Honzik tu stale basni o Hornerovych uchylnostiach ci asymetrickych brzdach a nema ani k jednomu normalny dokaz. A ty so Situsom mu pritakavate a lajkujete tieto srance

Vy fungujete tak, ze si ani jeden po druhom necitate prispevky, mate spolocne ze sa idete urobit z Alonsa a neznasate RBR a Verstappena, tak si to lajkujete automaticky bez citania. Napisal to Hogrik, tak to Situs a Spineless lajkne a vice versa

6 Likes

Bavit se o kauzách F1 je to samé jako, když mi tu někdo napíše, že někde rozkladam fora, že mám exekuce jsem na pracáku, pak se mi trefuje do rodiny? Rly?

2 Likes

Šup na brigádu negramoti :kissing_heart:

1 Like

Otoc sa najskor do vlastnych radov chlapce. Janko Groh tu tiez rypal do rodinnych veci a utocil. Ked chces aby sa k tebe chovali normalne, zacni od seba

3 Likes

Já se tu takhle do nikoho netrefuju a když přitvrdím, tak jen vracím a pokud ne, tak mi to dokaž. Máš šanci. A o tom že by Honza na tohle utočil taky nevím.

2 Likes

Nechapem preco na nich vobec reagujete, a potom sa divite, ze prilievaju benzin do ohna

Zabudate, ze sa tu F1 riesi uz len okrajovo?

Dolezite je predsa kazde rano otvorit diskusiu k clanku s RBR, napisat tam nieco typu “to tu zas bude vypadat”, a na kazdeho uzivatela pod takym clankom reagovat aj skrze to ze ti uzivatelia s dotycnym nekomunikuju

Nase oblubene trio tu len ducha hadky a slovickarenie, ved predsa “ja jsem sem napsal NEJVICE prispevku, kdo udelal pro forum vic???”

Fakt komedia, jak deti v skolke

14 Likes

Deti ve skolce maji vic sexualnich zazitku s opacnym pohlavim nez oni :smiley:

To máš pravdu, ta vaše sebranka je intelektuálně na tom stejně jako děti ve školce

1 Like

Kde jsem útočil a rýpal do rodinných věcí? Potom, co si mě tu nazval rakovinou? Ano, to se přiznám, že jsem psal, že by ses měl radši věnovat dítěti, než psát takový houna na fóru o F1

1 Like

Ale napr. post-race analýza toho manévru bola naozaj pekne vyhodnotená, tam krásne ukázali ako vlastne Max “zavrel” Georga za Oscarom ale zároveň nenechal dosť miesta na obehnutie od Landa po pravej strane. Navyše, v zákrute medzi kolesom Maxa a Oscarom bolo tak na <> chlp, jak z veľkej knihy :sweat_smile:

Súhlasím, že zase Horner prifarbuje ale z pohľadu závodného inštinktu to bolo krásne zvládnuté.

8 Likes

@Hedgehog má prostě komplexy. Já tu přijdu do diskuze, kde tu už někdo točí hnojomet. Ale koukni na jeho poslední reakci, zase to všechno svede na mě. Borec by měl vylézt mezi lidi a začít s nima jednat tak, jak jedná tady na fóru. By se rychle probral z té pokrytecké role

1 Like

Jj, dělá tady chudáčka, jak ho tu nič nečaká a přitom tady krouží jak sup 24/7. :sweat_smile: Strašný…
Nic, nemá smysl dál řešit.

1 Like

Je to pokrytec, co si hraje na oběť. Však loni v létě na mě útočil v soukromých zprávách a jel do mě. A pak v diskuzi, jak on chudáček se chce jen bavit o F1 a proč tu lidi útočí. Hlavně, že tu lajkuje útoky na jiný uživatele. Opravdu lidská blbost nezná hranic

1 Like

Za tym si stojim stale Honzik. Tu nie je vacsej spiny ako si ty. Taky bobik, Coutlhard, JimClark a im podobni su obycajni trollovia, to je vsade. Ano, aj Verstappen ma takych fanusikov, Hamilton takych haterov. Nic vynimocne. Ty s tvojimi dvoma-troma nohsledmi ste vsak special, doslova zabijate diskusie. A v prenesenom vyzname to znamena ze si rakovina fora. Tym skor, ze sa ta vlastne ani neda zbavit, stale si tu :smirk:

4 Likes

Takže co si tu psal @spineIesssheep není pravda, ale jenom sis potřeboval najít výmluvu pro svoji debilitu? Ok

1 Like

Dneska to dobře střílíte, pane Ježeček
image

2 Likes

Analyzu som nevidel, len som si to parkrat opakovane pustil. Manever bol odvedeny krasne, o tom ziadna. Treba povedat, ze aj Piastri spolupracoval, mohol ich oboch vyradit.

Tam sa proste talent a instinkt nezaprie, toto nenatrenujes aj keby si robil na simulatore 20 startov denne.

3 Likes