Horner o Verstappenovom útoku: Vyhraj alebo to rozbi | Magazín F1 - F1online.sk

@Daaviid23 se hrdě hlásí k dezole a rozvracečům fóra

2 Likes

Je to stejně dospělé jako ty dostat 5 banů a neustále tu dělat to stejné. Nebo si dát Goebblese na profilovku, hlavně, že jsi spokojenej

2 Likes

Roznášet tu pomluvy nadávky atd, to je potom co? Co si na to kdy napsal? Nic, jen že se to má přehlížet, prostě další pokrytec no. Muj pohled, sorry, not sorry. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Davidovi Jos, Kapky a další nevadí, protože jsou v týmu RedBull a antitým Hogr.
Nebo když tu Josik po banech zakládal účty John Groh, tak taky ne.

3 Likes

Jj, je to jen další ježek, docela jsem z toho zklamanej… :expressionless:

2 Likes

Ale já to řeším jen protože na to došla řeč. Jinak je mi to docela fuk.

1 Like

Na nic jim neodpovídej.
Ještě tě označí za rasistu a nacistu a u toho si vymrskaj do kříže.

Nestojí to za to.

3 Likes

Hezka VC. Necekal jsem tolik predjizdeni a ruznych strategii. Az mi zacina byt lito, ze to bylo naposled. Ferrari konecne ukazali nejaky potencial a na na spici ae nam to trosicku dorovnalo. Jen skoda, ze to Astonu opet nevyslo.

1 Like

Aha, zajímavé :smile:

2 Likes

Vám taky nevadí Bobík, JimClark, Coulthard a další, jsou to kámoši, protože společně jako my nesnesou RBR, že?
Ještě si to nauč Honzíka ať na nic neodpovídá a bude to dobrý :+1:

5 Likes

Tam nejde o to kdo nemá rád RB atd, tam jde o to kde je pravda :slightly_smiling_face:

2 Likes

Už se tady zase rozjížďí rakovina, je čas jít. Čau. :slightly_smiling_face:

6 Likes

Proč by mi měli vadit bývalí piloti?

1 Like

Už je to i u Bidena.

Co udělal Jim Clark?

2 Likes

Vyhral Triple Crown…

2 Likes

Jj, hezky si ji tady rozjel

2 Likes

Ty mě tu zmiňuješ běžně, reaguješ na mě, ale budeš psát o tom, že tu někdo nemá na nic reagovat? Cítíš se v pohodě?

2 Likes

Sice nevyhrál, ale nevadí

A co JimClark a další tu provedli? Sdíleli tu něčí fotku, aby ho uráželi? Nebo jiný osobní info? Nebo uráželi rodinu uživatele? Lhali o exekucích? Povídej, na tohle jsem fakt zbědavej

2 Likes