Horner o Verstappenovom útoku: Vyhraj alebo to rozbi | Magazín F1 - F1online.sk

Ale napr. post-race analýza toho manévru bola naozaj pekne vyhodnotená, tam krásne ukázali ako vlastne Max “zavrel” Georga za Oscarom ale zároveň nenechal dosť miesta na obehnutie od Landa po pravej strane. Navyše, v zákrute medzi kolesom Maxa a Oscarom bolo tak na <> chlp, jak z veľkej knihy :sweat_smile:

Súhlasím, že zase Horner prifarbuje ale z pohľadu závodného inštinktu to bolo krásne zvládnuté.

8 Likes

@Hedgehog má prostě komplexy. Já tu přijdu do diskuze, kde tu už někdo točí hnojomet. Ale koukni na jeho poslední reakci, zase to všechno svede na mě. Borec by měl vylézt mezi lidi a začít s nima jednat tak, jak jedná tady na fóru. By se rychle probral z té pokrytecké role

1 Like

Jj, dělá tady chudáčka, jak ho tu nič nečaká a přitom tady krouží jak sup 24/7. :sweat_smile: Strašný…
Nic, nemá smysl dál řešit.

1 Like

Je to pokrytec, co si hraje na oběť. Však loni v létě na mě útočil v soukromých zprávách a jel do mě. A pak v diskuzi, jak on chudáček se chce jen bavit o F1 a proč tu lidi útočí. Hlavně, že tu lajkuje útoky na jiný uživatele. Opravdu lidská blbost nezná hranic

1 Like

Za tym si stojim stale Honzik. Tu nie je vacsej spiny ako si ty. Taky bobik, Coutlhard, JimClark a im podobni su obycajni trollovia, to je vsade. Ano, aj Verstappen ma takych fanusikov, Hamilton takych haterov. Nic vynimocne. Ty s tvojimi dvoma-troma nohsledmi ste vsak special, doslova zabijate diskusie. A v prenesenom vyzname to znamena ze si rakovina fora. Tym skor, ze sa ta vlastne ani neda zbavit, stale si tu :smirk:

4 Likes

Takže co si tu psal @spineIesssheep není pravda, ale jenom sis potřeboval najít výmluvu pro svoji debilitu? Ok

1 Like

Dneska to dobře střílíte, pane Ježeček
image

2 Likes

Analyzu som nevidel, len som si to parkrat opakovane pustil. Manever bol odvedeny krasne, o tom ziadna. Treba povedat, ze aj Piastri spolupracoval, mohol ich oboch vyradit.

Tam sa proste talent a instinkt nezaprie, toto nenatrenujes aj keby si robil na simulatore 20 startov denne.

3 Likes

Bylo to moc konkrétní, tady se už nic nedozvíme. Stačí, že špína byla hozena…takže jako vždy:

2 Likes

Však jasně, ti tu napíšou, že za to můžu já. Tak napíšu konkrétní situace a je tu zase ticho. Neskutečná ubohost

1 Like

Takže psát někomu, že si vyšnupal kokainem mozek a má zápisy v trestními rejstříku je v pořádku?

4 Likes

Můžu za to, že mi to sám psal ve zprávách?

1 Like

Vymluvy tu hladas akurat tak ty chlapce. Krutis sa ako had aby si otocil debatu inde. Uz ma zasa nebavis, idem nachvilu robit nieco lepsie

3 Likes

Jaký výmluvy? Však si tu psal

A reaguješ potom

Takže si nejen protiřečíš, ale očividně ani nemáš kapacitu si nějak pospojovat věci

2 Likes

Nebo kritikovi izraelského počínání v Gaze, které za genocidu opakovaně označily i Amnesty International nebo Human Rights Watch, a obecně jakýchkoli válek, že podporuje genocidu (dokonce označení “Hitler v Gaze”) a nosí znak Z (kdybych mohl, jednu bych mu za ty lži vrazil). Zákeřnější typ než on (a jeho skupinka) snad ani není, v tom je to tvrdé označení ze strany @raptor22 bohužel v pořádku. A stojím si za tím, že to, co páchá Izrael, je zlo historického významu, a to, co na Ukrajině páchají Rusko, ale i Zelenského garnitura (například násilné únosy lidí do armády, následně prakticky okamžitě umírají - kritizovala to i Adéla Knapová, sice jen průměrná, ale přesto publikující autorka, jinak vehementně na straně Ukrajiny), splňuje kategorii zločinu rovněž a v zájmu těch, kteří jsou bezprostředně ohroženi válčením, by měla nastoupit mezinárodní diplomacie. Diplomacie, ne přilévání oleje do ohně, aby zbrojaři vydělali na válčení a elity odvracely pozornost od svých debaklů na domácí scéně (ty putinovské stejně jako naše). Tečka.

K F1, raději: ve věci manévru MV vůči OP souhlasím s @rHapo. Byl to náročný manévr, za kterým stály Verstappenovy instinkty. Nebudu tvrdit, že nikdo jiný na světě by to nesvedl, ale byl v tom vynikající reflex spojený s dávkou odvahy. Která právě Verstappenovi rozhodně nechybí.

Alonso včera napsal, you can’t beat luck…za mě you can’t beat hypocrisy.
Zase jsem si to tady jen potvrdil, dál už to řešit nebudu.

2 Likes

Za mna to nie je tvrde oznacenie. Kto s tym ma problem je bud precitlively (asi tak isto, ked niekomu povies ze je r3tard a on sa ohradi, ze r3tardovanost nie je vec z ktorej sa robi sranda a je to porucha/choroba,atd), alebo sa len hra na obet. Normalne rozmyslajuci clovek pod tym pochopi, co sa tym chcelo povedat.

2 Likes

Tak hlavně, že kritik: F1 se tu řeší jen okrajově. Bude ticho, když tu zase pan propaganda řeší genocidu a k tomu ještě lže. Forman je to opravdu potřeba

2 Likes

Čakal si niečo iné v pondelok po nedeli, ktorú vyhral Max? :grin:

6 Likes

:eyes:

Čierny Jos dostal ban? Admini sú nejako zasadnutí na tých Josov, to už nebude náhoda. :sweat_smile:

1 Like