Horner o motore Red Bullu: Na Ferrari strácame 70 rokov, ale máme gule | Magazín F1 - F1online.sk

Ved ja nevravim, ze ta tu sikanovali (ako tu furt placu niektori), len som ta na to upozornil, ze mu to zbytocne vysvetlujes, lebo ten odkaz bol funkcny. :slight_smile:

Jako správný páprda přece už musím mít k dětem vybudovanou jistou dávku trpělivosti. :blush:

Hele, on nerozumi ze kazdej ma ochranu webu nastavenou jinak, ocividne je bud prepracovanej, nebo sociopat, nech to bejt.

Hele já nad žabomyšími válkami většinou mávnu rukou. Podle nálady se ale někdy přidám a třeba i někoho popíchnu k ještě větší gradaci.
Momentálně jsem už oficiálně přešel z Firefoxu na na Microsoft, tak se rozkoukávám.

To nema nic s prohlizecem samotnym, ochrana je volitelna, k tomu slouzi rozsireni, nekdo si to vypina pak ma komp plny viru, reklam atd. navic na telefonu je to zase jiny, dal bych to neresil, celkove je to nesmysl, holt srazka s kretenem, nic vic.

Proti virům používám ESET. Zatím funguje skvěle.

1 Like

V tom se nevyznam, Windows ma Defender.

Another day, another attacks from Jos, to je už tady klasika, neumí slušně a věcně diskutovat

2 Likes

Já mám NOD 32 už asi 20 roků, proto ani nevím jaké jiné antiviry se používají. Ještě jsem si vzpomněl na Avast a Norton.

Obecne ty programy nemam rad, protoze vyvojari tech spolecnosti soucasne pisou viry a vypousti je na internet, aby bylo pred cim chranit, to je pointa toho byznysu.

Jako jo, ale tohle uz je extrem.

To dělají i některé pneuservisy. Vlastně snad všichni výrobci dávají do svých výrobků ku.rvítka, takže žádné překvapení.

1 Like

Hlavně, že na tomhle učtu dostal ban, tak si vytvořil další, tam dostal ban do 5 minut. Měl by dostat perma a nemít možnost se sem vrátit

1 Like

Chapes ze si navymysli nesmysly a pak te napadne, navic tomu rika prace a ze tady ma lidi co za nej na tom pracujou, na cem, vubec mu nerozumim.

1 Like

Jo on je mimo realitu, nežije ničím jiným, mež útokama a urážením uživatelů na foru, neodkáže vůbec normálně komunikovat, to nechápe vůbec nikdo

1 Like

To je strasny, co je to za cloveka.

Takze ta skupina co ho tady podporuje, tech 7 nicku, to jsou ti co pro nej " pracuji ". pracuji na cem, aby tady bylo dusno?

1 Like

no ve skutečnosti jich je 5, 2 jsou navíc jeho nicky

1 Like

Hele další takovej blázen sem přišel, strašný …

1 Like

Když dva ze čtyř nejvíc zbytečných účtů na fóru zjistí, že na sebe zbyli a musí si spolu psát, protože nikdo jiný s nimi není ochotný ztrácet čas.
Tak to nevymyslíš :smiley:.

6 Likes

Hmm, slusny.

To spis vypada, ze ses prihlasil o slovo do debaty pac s tebou se nikdo nebavi co…a to nejen tady :rofl:

3 Likes