Horner o motore Red Bullu: Na Ferrari strácame 70 rokov, ale máme gule | Magazín F1 - F1online.sk

Myslel jsem ze jsme kamaradi, promin.

Vazim si te a nechci te ztratit. Prijmi davku kvalitniho humoru jako omluvu, hezky se bav :sparkles:

Materialy pouzite pri vyrobe motoru jsou predepsane.

Ono to byva bezne :

1 Like

materialy mozu byt, ale ich pomer vo vyslednych zliatinach definovany nie je. Nie je hlinikova zliatina ako hlinikova zliatina.

Tvoje fungovanie tu beriem s nadhladom. :slight_smile:

Toto si myslel aj @HellHogr o @Hedgehog a pozri ako ich kamaratstvo dopadlo. Nie ze to dopadne s nami rovnako. :heart_hands:

3 Likes

Myslim ze u motoru jsou pomery slitin predepsane, podle me je to problem Mercedesu v oblasti zaveseni. Otevrel jsem tady na to tema, daval jsem tam k tomu material.

Jsem na rozdil od tebe odbornik na F1, trpime te tady a jen se divime kde se to v tobe bere. Ale mame te radi jako kamarada, jses nas velkej kamarad tak neodchazej. Bues menit nick?

On tu ma celkově 3 účty už

Jake jsou ty dalsi?

Papa Jos a třetí nějaká podobná slatanina

Hm, jak si muze myslet ze ho nekdo bude brat vazne, jeste tady bue vykladat ze ja lzu.

1 Like

Takych odbornikov ako si ty je plny Alpine. :joy:

Jedine na @bob2 alebo @Hogar. :clown_face:

Nick som nikdy dobrovolne a zamerne nemenil, len cuckoldi (ako ich ty nazyvas) nezniesli vymenu nazorov, tak nahlasovali ako besni.

Aha, ja tady nekomu nadavam, lzu a pod. :bowing_man:

Mam tady dva totozne nicky, jeden mi zabanoval fizl na zaklade nespravnych nazoru.

Mel by ses zvednout a jit uz nekam do haje, tobe uz ani ty nove nicky nepomahaj, jses hotovej, uvarenej.

Kde som napisal, ze klames? Precital som si to a nikde som to nepisal, takze klames az teraz.

Tak sme na tom podobne.

Mylis sa. Nikdy som nebol viac vo forme. Dokonca tu mam stale viac a viac ludi, co robia robotu za mna a cim vacsia urazka priamo na Honzika, tym lepsia odozva od mnou platenych zoldnierov. :dollar:

No psal si @Ferda ze si vymyslim, ze mi nejdou otevrit odkazy.

Proc pises ze tady nekomu nadavam do cuckoldu?

Kdo tady dela praci za tebe, o jake praci to mluvis?

Za toto sa ti ospravedlnujem, to som si ta pomylil s inymi trollmi. :smiley:

Za tymto si stojim, mi nehovor, ze ti nejde livesport.cz kvoli adblocku a antivirusu. :sweat_smile:

No nejde mi to otevrit, co je na tom divnyho a proc bych si to vymyslel?

To uz je tu taky alzacky standard robit si z Ferdu srandu, ze nieco nejde otvorit. Sranda je, ze vsetkym ostatnym to otvorit bez problemov ide a navyse livesport.cz nie je nejaky pochybny web, ktory by antivirus blokoval. Dokonca ani adblock tomu webu nevadi. :slight_smile:

2 Likes

Aha, tak to je neuveritelny, ja ze si delam z @Ferda srandu?

Když máme tu rovnoprávnost a já si dělám prču z ajťáků, tak logicky musím očekávat občasný protiútok. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes