Myslel jsem ze jsme kamaradi, promin.
Vazim si te a nechci te ztratit. Prijmi davku kvalitniho humoru jako omluvu, hezky se bav
Myslel jsem ze jsme kamaradi, promin.
Vazim si te a nechci te ztratit. Prijmi davku kvalitniho humoru jako omluvu, hezky se bav
Materialy pouzite pri vyrobe motoru jsou predepsane.
Ono to byva bezne :
materialy mozu byt, ale ich pomer vo vyslednych zliatinach definovany nie je. Nie je hlinikova zliatina ako hlinikova zliatina.
Tvoje fungovanie tu beriem s nadhladom.
Toto si myslel aj @HellHogr o @Hedgehog a pozri ako ich kamaratstvo dopadlo. Nie ze to dopadne s nami rovnako.
Myslim ze u motoru jsou pomery slitin predepsane, podle me je to problem Mercedesu v oblasti zaveseni. Otevrel jsem tady na to tema, daval jsem tam k tomu material.
Jsem na rozdil od tebe odbornik na F1, trpime te tady a jen se divime kde se to v tobe bere. Ale mame te radi jako kamarada, jses nas velkej kamarad tak neodchazej. Bues menit nick?
On tu ma celkově 3 účty už
Jake jsou ty dalsi?
Papa Jos a třetí nějaká podobná slatanina
Hm, jak si muze myslet ze ho nekdo bude brat vazne, jeste tady bue vykladat ze ja lzu.
Takych odbornikov ako si ty je plny Alpine.
Nick som nikdy dobrovolne a zamerne nemenil, len cuckoldi (ako ich ty nazyvas) nezniesli vymenu nazorov, tak nahlasovali ako besni.
Aha, ja tady nekomu nadavam, lzu a pod.
Mam tady dva totozne nicky, jeden mi zabanoval fizl na zaklade nespravnych nazoru.
Mel by ses zvednout a jit uz nekam do haje, tobe uz ani ty nove nicky nepomahaj, jses hotovej, uvarenej.
Kde som napisal, ze klames? Precital som si to a nikde som to nepisal, takze klames az teraz.
Tak sme na tom podobne.
Mylis sa. Nikdy som nebol viac vo forme. Dokonca tu mam stale viac a viac ludi, co robia robotu za mna a cim vacsia urazka priamo na Honzika, tym lepsia odozva od mnou platenych zoldnierov.
No psal si @Ferda ze si vymyslim, ze mi nejdou otevrit odkazy.
Proc pises ze tady nekomu nadavam do cuckoldu?
Kdo tady dela praci za tebe, o jake praci to mluvis?
Za toto sa ti ospravedlnujem, to som si ta pomylil s inymi trollmi.
Za tymto si stojim, mi nehovor, ze ti nejde livesport.cz kvoli adblocku a antivirusu.
No nejde mi to otevrit, co je na tom divnyho a proc bych si to vymyslel?
To uz je tu taky alzacky standard robit si z Ferdu srandu, ze nieco nejde otvorit. Sranda je, ze vsetkym ostatnym to otvorit bez problemov ide a navyse livesport.cz nie je nejaky pochybny web, ktory by antivirus blokoval. Dokonca ani adblock tomu webu nevadi.
Když máme tu rovnoprávnost a já si dělám prču z ajťáků, tak logicky musím očekávat občasný protiútok.