Že tě baví šířit výcucy senzachtivých médií, RedBull nikdy nebyl jednotnější Styď se.
Ste ma skazili za ten mesiac. Som slabý kus a prisposobil som sa prepáč
Odpouštím ti, když na sobě budeš pracovat.
Slávnostne prísaham
Dík za tipy. O Sile viem, ale nevidel som to a True Detective som si poznačil.
To znie logicky , ale Praha je už predsa len ďalej a momentálne tam nemám cestu.
Na to nemusíš byť dáky insider , jednoducho ťa to obišlo, ja sledujem reddit a pár kanálov na Ytb, ktoré sa venujú médiám resp. to, čo sa deje vo svete filmov a seriálov, čiže tam bola spomínaná dosť často - najmä teraz po vydaní filmu Madame Web (Sony produkcia postavy z komiksov Spider-mana, ktorú sotva niekto pozná).
Hádam nie všetky série??
Však tá posledná je skoro komplet odpad, oproti tomu vyzerá S2, ako “majsterštyk”.
True Detective je učebnicový príklad, že málo je niekedy dosť a v najlepšom treba prestať. S2 je iná, S3 sa snažila napodobniť S1 ale vyšumela do prázdna a S4 v podstate ani nie je True Detective, najradšej by som na to zabudol, ako na Rocky V .
Ja si skor myslim, ze S2 je odpad a do True Detective absolutne nepatri, kedze je to uplne nieco ine. S1 bola top, S3 bola fajn a S4 som nevidel.
uznavam, ze tretia bavila menej a styrku som pozrel z povinnosti, ale na moj vkus touz bolo moc nadprirodzene
jednotka je strasne dobra, mozno preto sa dvojka moze javit ako horsia ale mna bavila takisto, Farrell to tam zahral skvelo
Hele stoji Oppe za shlédnutí? A Poor things?
Oppenheimera som videl. Určite stojí za pozretie, ale podľa mňa je dosť preceňovaný.
Na Poor Things sa ešte len chystám.
Týmto to bude, lebo je nesledujem nikoho, ani neodoberám žiadne kanály. Občas si na YT pozriem trailery na budúce filmy alebo pripravované filmy na webstránke kina. Veľa hercov poznám, no Sydney ma zatiaľ obišla, ako aj píšeš.
Hej no, S2 je najslabšia, ale mne osobne sa viac páčila, ako S3, pretože S3 len tak vyšumí a nič sa poriadne neuzavrie, nemáš poriadnu satisfakciu z toho, ako napr. na konci S1.
Objektívne by to asi malo byť takto: S1>S3>S2.
V pohode, však nech každý naloží so svojím časom, ako chce a aj tak, nič zvláštne si nezmeškal, keď zostarne a vek sa na nej fyzicky prejaví, tak podľa mňa ten hype opadne.
Mám to podobne, S3 ma bavila menej, ale viem uznať, že objektívne je lepšia, ako S2.
Ono to tam ani nemalo, čo robiť, celá S4 je v podstate latentná kópia The Thing skrížená s Wind River, ale všetko je na úplne biednej úrovni, ako scenár, atmosféra, efekty, logika šla niekedy na vandrovku , napr. doteraz nikto nevie, ako sa na stanicu dostal ten jazyk, ktorý bol pod stolom, a keď sa na internete opýtali tvorkyne, že či má na to vysvetlenie, ona ponúkla dáku úplne stupídnu odpoveď (myslím, že tvrdila, vraj nejaký duch ho tam dal, to akože wtf??) alebo prečo postava hentej černošky policajtky nosí piercingy v lícach, keď žije na Aljaške??
Ja som to pozeral čisto zo zvedavosti a každá epizóda bola plná takýchto kravín, ešte aj tvorkyňa priznala, vraj ona nadhodila koncept príbehu, ako niečo, čo malo byť osve, ale nejaký HBO manažér inteligent najvyššieho rázu jej povedal, aby to zakomponovala, ako súčasť True Detective, lebo inak by to nemalo temer žiadnu sledovanosť. Napriek tomu, že to bolo objektívne skritizované skoro všetkými (okrem pravdaže oficiálnych kritikov), tak HBO tvrdí, že to bolo viac sledované, ako dokonca S1, čiže táto tvorkyňa S4 dostala zelenú aj pre S5 to je už riadny úlet .
Tak dnes som videl Poor Things a určite to podľa mňa stojí za pozretie, ale asi nie úplne každý tomu príde na chuť. Dal by som tomu hodnotenie niekde medzi 8/10 a 8,5/10.
Je to svojim spôsobom originálne a zaujímavé s dobrými hereckými výkonmi, svojskou atmosférou, viacerými myšlienkami a dialógmi, vcelku originálnou kamerou, zaujímavou architektúrou, interiérmi a farebnosťou.
Super, moc díky za doporučení