Obidve podľa mňa, akurát jedna je “slim verzia” a druhá je “boobs verzia”
Kľudne znova pozri, Renner to hrá fakt dobre, takéto postavy mu fakt idú.
Mňa osobne iritovala “shaky cam” a taký príliš unáhlený strih, inak je to v pohode film.
Tak to si podľa mňa jeden z mála
Áno, Renner má nepochybne svoje herecké kvality.
Myslím si, že filmov mám pozretých celkom dosť (seriálov menej), ale zase nie som žiadny filmový insider alebo tak, ani nepôsobím v tejto oblasti.
Sweeney ukazala svoje kvality (pun intended again) v seriali Euphoria, ale vo veciach dalej je uz len taka priemerna herecky, sorry not sorry
zo serialov inak odporucam Silo a True Detective vsetky ■■■■■
Ježku, jen jsem tu dal krátký náhled vašeho úderného toxic komanda, jak přispívat k F1, když si tu Brentix stěžoval na to, že tu někdo nepřispívá k F1.
Mě se líbí, jak neumíš přispět nic k F1, tak si tu ■■■■š svoje toxic ego s Josem, ne sorry nelíbí, příjde mi to smutný
Asi nie je nic smutnejsie ako to, ze ty si pravidelne screenshotujes a lokalne ukladas komentare jednotlivych uzivatelov, aby si ich v buducnosti mohol vytiahnut. Tym si prekonal vsetko.
to za co odsudzuje sam aj praktikuje, to je potom tazko chciet aby si ludia z toho nieco vzali
Ja by som to ešte otočil - To, čo sám praktizuje, za to odsudzuje. Lebo on je ten, čo tu začína všetky spory a ľudia sa potom len znížia na jeho úroveň, keď už s ním stratia nervy baviť sa normálne.
Proč o sobě píšeš ve 3 osobě?
edit: ty sis nevšiml, že to tu vyčítal Brentix a ne já? nebo zase jedeš tu svojí klasickou demagogii?
Říká jedinec, který vyhledává info o ostatních uživatelích na netu. Congrat s Ježekem jste spadli na dno
Tak nejlepší by bylo, kdyby sis udělal cestu / výlet do Prahy - dal bys IMAX a spojilo by se to s tou knihou.
Tě taky asi nahlásím
Ty bys svýho páníčka nenahlásil, řekne k noze a hned přiběhneš🙂
Ti hovorím už niekoľkýkrát, že nič som o tebe nehľadal, ale mi to sami českí bratia z tohto fóra naposielali, že čo si zač. Inak by som nevedel ani tvoje meno. A bol by si prekvapený, že niektorí z tých, čo mi to poslali sú s tebou navonok úplne v pohode.
A keď už mi prišli tie linky na tvoj profil, tak som chcel vidieť ako vyzerá ten chudák, čo je tu za klauna, lebo som im nechcel veriť, že si dospelý človek.
Jen ukazuješ, jaký sám jsi chudák
Vidím, že tady krásně hádáte.
Nechyběl jsem Vám?
Tak to jednoznačne áno
Děkuji.
151515