Ukaž mi kolik z daných přípravků je k F1. Hraješ si na morální maják diskuze a přitom jediný co děláš, tak ti vadí, protože někdo neglorifikuje RBR a Maxe, to je jediný co ti vadí. Jak psal @PUFF výše postnutí uživatele očividně o F1 nejenže nic neví, oni sem ani nechodí diskutovat k F1 nebo nějaký fun témata. Oni si tu léčí svoje méněcennosti a další mental issues.
Takže buď tak laskav a zdrž se těhle nesmyslných komentářů
Pripomínam sa ohľadom tej knihy od Neweyho (Ako postaviť monopost F1), ktorú by som od Teba kúpil, ako sme sa pred časom bavili. Nejako koncom budúceho týždňa by sme sa mohli dohodnúť ideálne cez súkromné správy, ako to poriešime. Ja Ti súkromnú správu poslať neviem, lebo máš zamknutý profil, tak mi prosím potom napíš, aby sme si to upresnili a dohodli sa. Díky.
velmi solidny komentar
Diky za zhrnutie
Mal by si pisat clanky
Bingo! Víš jak, tohle jsou ty správné srač.ky, na to je jejich morální kompas příliš falešný
Dobře Horner, tak to má být a nikdo není větší než tým. Však maj velké štěstí že maj Adriana který se fantasticky postaral o tuto éru, ale stejně se tam tyhle neshody v tom týmu nakonec projeví. A to nakonec nevíme jak to celé vnímá Adrian, tolik bych se nedivil že už je pošle někam a nakonec se nechá zlákat na hory doly, které mu jsou jistě nabízeny. To by 2026 šli do kytek Vám říkám.
Pardon Explo, ale Dune nie je moja šálka kávy, navyše tam hrá henten Chalamet, či ako si hovorí , ja toho chlapca nemôžem vystáť, resp. nechápem hypu okolo neho.
(podobne, ako Sydney Sweeney, tieto dva elementy a ich sláva, mi nejdú dokopy )
Ale, ak máš chuť na trocha vojnový film, tak si pozri Hurt Locker, ak si ešte nevidel. Včera som to videl a Jeremy Renner zase hral svoju typickú rolu - a hral ju fakt dobre , inak ma ten film ničím neoslnil, takých solídnych 7/10.
Super, jsem rád, že jsi ve mě důvěru neztratil. Soukromou zprávu ti klidně pošlu já buď dnes nebo zítra a domluvíme se.
Ano vyplatí se to, hlavně do IMAXU, byl jsem tam minulý týden a je to audiovizuální orgie. Líbilo se mi to hodně. Tohle pokračování mělo k prvnímu dílu vzniknout daleko dřív…
Ďalší zmysluplný príspevok k F1 od teba.
To už je ťažká závislosť mať na disku poukladané staré screenshoty komentárov z fóra, aby si ich mohol v budúcnosti vyťahovať. Aspoň vidieť ako veľmi pre teba toto fórum znamená a ako máš nastavené životné priority. A ty niekoho nazývaj stalkerom. Pošuk.
@Hedgehog a s takýmto si bol kamarát predtým než sa z teba stal pokrytec.
@Dietrich_Reimann , aby si vedel, že Honzo ťa vyššie spomína, ale dal to ako screenshot, tak o tom nevieš.
Nechápeš hypu okolo Sydney Sweeney? Veď presne tie dva elementy, ktoré spomínaš, sú dôvodom hypu okolo nej.
S ňou by si snáď prišiel na svoje aj @don.pindulanda , ktorý odmietol Geri.
mediální stars vol3! líbí se mi, jak to má uložené ten tvůj jeden post jak nějaký správný konfident aj s tím, že už to nahlásil
On nahlasuje každý jeden, len na tom jednom to zabudol orezať a prezradil sa.
Dva elementy som myslel = Chalamet & Sweeney ale chápem, že som ti nadhodil na smeč .
Hej no, aj keď tvrdil by som, že ani tie jej “elementy” nie sú dáko obzvlášť zaujímavé (tipujem Céčka ), taká Diora Baird alebo Salma Hayek ju schová do vrecka.
Videl som ju v Reality, kde bola nenamaľovaná a bez výstrihu, čiže to bolo len na jej hereckom ume a tvrdil by som, že to bolo dosť “meh” z jej strany. Naopak v Anyone but you chodila stále s výstrihom a aj tak bola dosť otravná. Máš pravdu, podľa mňa, keby nemala trocha nadpriemerne väčšie poprsie = definitívne by nebolo okolo nej také haló. Však tak aj prerazila s jej rolou v Euphorii, že stále nosila vyzývavé šatstvo a pár krát sa aj vyzliekla .
Neviem no , podľa mňa je to priemerná herečka s tvárou Sida z Doby ľadovej a Céčkami, nad ktorými niektorí slintajú.
The Hurt Locker som videl, ale už dosť dávno, takže si už presne nepamätám dej.
Chalamet je podľa mňa svojim spôsobom sympaťák, ale tiež si myslím, že sa okolo neho robil/robí podľa môjho názoru bezdôvodne zbytočne veľký hype, čo je pre mňa trochu nepochopiteľné.
Sydney Sweeney som ako herečku vôbec nezachytil, resp. som s ňou nevidel asi žiadny film, čiže tá je zatiaľ úplne mimo mojej pozornosti.
Na tento popis myslím viac sedí Anna Taylor-Joy.
co je tohle za crying post???
Ukazuje komentáře vaši skupinky k F1, ty to z toho nepoznáš? Bretnix si na vás stěžoval.
poznam z toho akurat to, ze moje rozhodnutie sem prispievat co najmenej bolo spravne
Skúsim si nájsť čas a ísť na to do kina. Každopádne zatiaľ to má veľmi vysoké hodnotenie a rád si pozriem aj Rebeccu Ferguson.
To určitě bylo, zkus jen k F1 je to lepší než se zatáhnout do žluče o druhých těma žlučníkama